Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podnoszę malutką. 6 grudnia będzie miała konsultację u dr. Gagika. On poskładał wiele połamanych stworzeń, które nie miały szans na normalne życie. Ponadto jest dobrym diagnostykiem. Zobaczymy co powie.

Posted

auraa napisał(a):
Podnoszę malutką. 6 grudnia będzie miała konsultację u dr. Gagika. On poskładał wiele połamanych stworzeń, które nie miały szans na normalne życie. Ponadto jest dobrym diagnostykiem. Zobaczymy co powie.

Czy jesteś pewna, że 6 grudnia a nie 6 lutego? Termin na 6 grudnia to prawie jak w NFZ-ecie.

Posted

Domu szuka biała siostra Kropci. Ma potencjalny dom ale przy budzie. Na razie Państwo nie wydadzą jej tam, bo jest za malutka i jest za zimno. Wydaje mi się, ze takie cudo powinno znaleźc duzo lepsze miejsce. Potrzebne są ogłoszenia. Nie mogę wstawić zdjęć, nie wiem dlaczego.

Posted

auraa napisał(a):
Domu szuka biała siostra Kropci. Ma potencjalny dom ale przy budzie. Na razie Państwo nie wydadzą jej tam, bo jest za malutka i jest za zimno. Wydaje mi się, ze takie cudo powinno znaleźc duzo lepsze miejsce. Potrzebne są ogłoszenia. Nie mogę wstawić zdjęć, nie wiem dlaczego.

Zdecydowanie nie przy budzie. Prześlij mi zdjęcia na maila maja602@go2.pl. Zrobie jej jutro trochę ogłoszeń. Jaka jest ich mama? Średnia? Mała? Moze też masz jakieś zdjęcie?

Posted

maja602 napisał(a):
Tylko nie cegiełkowe bo usuną.

Odwrotnie :) Usuwają adopcyjne, cegiełkowe daje się wystawiać, tylko trzeba uważać co się pisze :)

Posted

chyba za długo siedzimy przy komputerze!;)
Ja juz kilka godzin, wymyślam plany wspomagania rozwoju dzieci a w dogo klikam w przerwach.:lol:

Posted (edited)

Cytuj całą wypowiedź a nie wyrwany fragment. Trzeba coż sprzedawać np. zdjkęcie Kropeczki wysłane e-mailem. Wiem, że adopcyjne usuwają bo mi wszystkie usunęli i zwrócili tylko 20zł.

Edited by maja602
Posted (edited)

Słodki cukiereczek. Koniecznie trzeba jej znaleźć dobry domek, nie przy budzie lecz z miękką kanapą.
Jeśli chodzi o poemat, to jest szczera prawda. Oby się tylko udało.
Jak Kropeczka będzie już po operacji też jej domek znajdziemy. Tylko na spokojnie bez pośpiechu.

Edited by maja602