Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja zaglądam cały czas, ale finansowo leżę całkiem..

trzeba kogoś poprosić o wydarzenie na fB, bo chyba mała nie ma..
wiadomo, jakie koszty będą? diagnostyka, leczenie, operacja - i gdzie ona będzie, czy w tym domku może być, czy czegoś szukać trzeba?

Posted

Nic nie wiem. Żeby zacząć diagnozować trzeba miec jakieś pieniądze. To nie znaczy, że tych ludzi mała nie obchodzi ale ten wydatek ich przerasta. Myślę, ze na czas leczenia będzie mogła u nich zostać. Wszystko się okaże, byle tylko ktoś się nią zainteresował i nadeszło jakieś wsparcie.

Posted

czy wiadomo ile potrzeba na diagnostykę malutkiej .
Kropcia tak bardzo potrzebuje pomocy- każdej , podnoszenia wątku ,porady i oczywiście finansów nawet tych paru groszy.Dla niej to szansa na normalne życie a nie życie jako kaleki .

Posted (edited)

Moja Noel też ma "nieczynną", zdeformowaną łapkę... Przeleję Kropeczce marną dyszkę, więcej nie dam rady. Poproszę o konto.

Edited by zebrazebra
Posted

Taką samą wadę miał Pysio/Morgan. Skoro u niego się udało, to i Kropeczce musi. W poniedziałek przeleję parę groszy malej, chociaż na diagnostykę będzie, a potem pomyślę nad jakimś bazarkiem. Poproszę nr konta na PW. Jak się weźmiemy, damy radę. Będę zaglądać do maleństwa.

Posted

Najważniejsze żeby jak najszybciej zdiagnozować Kropeczkę, wtedy będzie wiadomo dokładnie co, jak i za ile.
auraa, ja również poproszę o nr konta na PW, coś dorzucę do skarbonki.