Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to chodzi o naszą Puszczykowską Majeczkę, a tak szukałam w myślach jakiegoś starszego psiaka bo aż ciężko uwierzyć że taka mała glizda wraca z adopcji....

Posted

No i siostra Majeczka, ktora wrocila z adopcji, ponieważ: bał sie jej rasowy egzotic kot, a one są takie wrażliwe... Majka to dzieciak, też wrazliwy, ale kundel, to musiala odejść.
Mieszka w Poznaniu w hoteliku. To krótkie wieści:

[FONT=Calibri]3 m-ce, do połowy łydki, 5,5 kg. wesoła, lubi psy, ładnie chodzi na smyczy, dzielnie siusia na dworze.[/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri]Do tego - bardzo, bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem. Bez niego, samotna poplakuje. W nocy -hmmm, śpi w łóżku z Pańcią . Przy czlowieku cudo...[/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]

MOje ulubione, widać jak piekna jest Majka

Posted

Murka jest świetna! Mądra, spokojna, nieszczekliwa, pięknie bawi się z dziećmi i innym psem.. Przesypia całe noce wtulona w psa rezydenta! Siusia dzielnie na gazety..
aktualnie trwa walka z robalami..

Posted

Te szczeniaki maja pecha. Najpierwv wróciła z adopcji Majka (bo st4resowała rasowego kota), teraz wraca Mira, bo podgryza w zabawie dziecko.
Szlag mnie trafia. Gdzie ma sie podziać?

Posted

Nie no to chyba trzeba w ankiecie napisać że 99% szczeniaków podgryza ludzi, łapie za nogawki, gryzie co wyda się takiemu akurat w danej chwili atrakcyjne jak kable. Gosia mam tylko nadzieję że powiedziałaś tym ludziom co o tym myślisz.

Posted

Na razie delikatnie,pies jeszcze u nich. Czekam na moment odbioru. Zabieram ją w piątek - znalazlam tymczas - bo nie ukrywam, że nie mialam pomysłu. Tymczas spadł jak z nieba...Biedna Majka i Mira - kurcze, co one zrobily złego...

• 2 weeks later...
Posted

Mira juz w domu, dzisiaj pojechalą. Będzie na pewno chodzila na różne treningi i będzie pod nadzorem doświadczonej Osoby. Mam nadzieje, że będzie dobrze.
Jak wszystko pójdzie dobrze - wieczorem dzisiaj tymczas opusci Murka. Jestem umówiona z potencjalnymi opiekunami. I potem mam nadzieje, Państwo pojadą po sunie.
Zostaje Majka - niestety w hoteliku mieszka...czas by jej byl. Mialam właśnie pytanie,wyslałam ankietę, ale jakos nie mam przekonania po sms-ach ktore otrzymalam.

Posted

Szukacie tymczasu dla Majki? Biedne szczeniaki, przecież to normalne, że podgryzają i są czasami mało delikatne. Tak jak ludzkie dzieci trzeba je wszystkiego nauczyć :(

Posted

Majka mieszka w hoteliku, razem z 2 maluszkami które właśnie do nas trafily: Tempra i LOra. Mam jednaj nadzieje, że teraz gdy siostry pojechały do domu Majeczka tez wreszcie kogoś sobie znajdzie.