maciaszek Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Jaki piękny kubraczek :). Dobrze widzę, że z kapturem ;)? Quote
soboz4 Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='maciaszek']Jaki piękny kubraczek :). Dobrze widzę, że z kapturem ;)?[/QUOTE] z kapturkiem, ale to tylko ozdoba, bo uszyska się jej nie mieszczą... Quote
yunona Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Kochani najserdeczniejsze życzenia - Zdrowych i Pogodnych Świąt, dobrej zabawy w Sylwestra, życzy Fundacja SOS dla Jamników. Do życzeń dołącza [SIZE=4]Ferka z Harutkiem i rudzielce z Gangą. Quote
Isadora7 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [FONT=georgia]Pomódlmy się w Noc Betlejemską, W Noc Szczęśliwego Rozwiązania, By wszystko się nam rozwiązało, Węzły, konflikty, powikłania, Oby się wszystkie trudne sprawy Porozkręcały jak supełki, Własne ambicje i urazy Zaczęły śmieszyć jak kukiełki. Oby w nas paskudne jędze Pozamieniały się w owieczki, A w oczach mądre łzy stanęły Jak na choince barwnej świeczki. Niech anioł podrze każdy dramat Aż do rozdziału ostatniego, I niech nastraszy każdy smutek, Tak jak goryla niemądrego. Aby wątpiący się rozpłakał Na cud czekając w swej kolejce, A Matka Boska – cichych, ufnych, Na zawsze wzięła w swoje ręce. [SIZE=2]"wiersz staroświecki" Ks. Jan Twardowski [/FONT] Quote
Sonka95 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Ale masz uroczą gromadkę :loveu: Wam także życzymy Wesołych rodzinnych Świąt ;) Quote
soboz4 Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Sonka95 napisał(a):Ale masz uroczą gromadkę :loveu: Wam także życzymy Wesołych rodzinnych Świąt ;) Bardzo dziękuję! Ja również życzę wszystkim cudownych świat Bożego narodzenia, żebyśmy moogi sobie pogadać z naszymi zwierzaki i żeby nasze marzenia się spełniły! Quote
Celina12 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Jest cicho. Płonie choinka, w żłobie Dziecinka… niech i Twe serce zapłonie miłością, a dusza wypełni się radością. Celina i reszta Quote
soboz4 Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Bardzo dziękujemy za życzenia, trochę smutno że już po świętach, a najgorsze że tak daleko do wakacji... Quote
maciaszek Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Wow, jakie ostre foty! Zwierzyna normalnie bije po oczach ;). Quote
soboz4 Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Jestem podłamana, przyprowadziłam tylko na chwilkę Misię do domu, a moje psy są szczepione na kaszel kenlowy a Igunia zaczęła kaszleć, ostatni kaszel kenelowy 2 lata temu przeszła bardzo źle, poza tym ma słabe płuca, co prawda obecnie są w lepszym stanie, ale nie jak u zdrowego psa, a jutro idę do pracy, nawet nie mam nikogo kto by z nią podszedł do weta, a do Ani nie mogę się dodzwonić... Quote
Isadora7 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Bożenko przytulam i niech jak najszybciej będzie lepiej. Quote
saphira18 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 soboz4 napisał(a): a jutro idę do pracy, nawet nie mam nikogo kto by z nią podszedł do weta, a do Ani nie mogę się dodzwonić... przepraszam, ale mi się zasnęło:oops: niestety i tak bym nie mogła, bo za godz. wyjeżdżam... a wracam w środę dopiero:roll: Quote
soboz4 Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 saphira18 napisał(a):przepraszam, ale mi się zasnęło:oops: niestety i tak bym nie mogła, bo za godz. wyjeżdżam... a wracam w środę dopiero:roll: dzięki Aniu, co prawda dzwoniłam do Ciebie w związku z Sagą, podobny problem bo pani ją chce zabrać na stałe ale w związku z tym, że w święta po długiej chorobie zmarła jej sunia to chce podjechać do weta żeby ją przebadać. Może Martyna da radę namówić tatę - krucho u niego z czasem dziś... Moją Igę chciałam dać Ani - mojej córce, ale też nie może. Na szczęście Iga po furosemidzie ma się lepiej, trochę za dużo spacerów w te dni wolne chyba jej zafundowałam, a to starsza już psinka... Quote
maciaszek Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Czyli to kaszel od serduszka był, tak? Dobrze, że czuje się lepiej! Quote
soboz4 Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 maciaszek napisał(a):Czyli to kaszel od serduszka był, tak? Dobrze, że czuje się lepiej! Tak, od serduszka, chyba za bardzo ja zmęczyłam, musi mieć mniej długich spacerów. Bardzo się bałam czy nie zaraziła się od Misi, klęłam na siebie ile wlezie... Quote
deangell Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 oj takie widomośc smutasne, ja pragnę wam pożyczyć na Nowy Rok tego co według mnie jest najważniejsze ZDRÓWKA , calą resztę mozna osiągnąć staraniami .A zwłaszcza tobie Bożenko bo ty jestes Aniołem dla tych psiaków :) Quote
Celina12 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Kuligiem chciałam do Ciebie jechać, lecz kare konie nie chciały czekać. Porwały sanie, mkną pod gwiazdami a ja zostałam sama z życzeniami. Ale gdy tylko okno otworzysz, w świeżym płateczku życzenia złożę, w gwiazdce co spada tutaj z obłoków będę ci życzyć. Do siego Roku!! I nie chorujcie..... Quote
soboz4 Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 deangell napisał(a):oj takie widomośc smutasne, ja pragnę wam pożyczyć na Nowy Rok tego co według mnie jest najważniejsze ZDRÓWKA , calą resztę mozna osiągnąć staraniami .A zwłaszcza tobie Bożenko bo ty jestes Aniołem dla tych psiaków :) Ale mnie zawstydzasz! Bardzo dziękuję za życzenia, masz rację zdrowie najważniejsze. Choć pomarzyć sobie o wyspie bezludnej, tylko z psami mogę, dziś mam wisielczy humor, zupełnie nie Sylwestrowy... Quote
soboz4 Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Bardzo dziękuję, również życzę szampańskiej nocy i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku! Quote
Isadora7 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ∗∗∗∗∗2013∗∗∗∗∗ .•´ (¸.•` * ¸).•´ (¸.•` * ¸) ░░░░░▓███▓¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░▓█████▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░░▓███▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░ *;;;;;;;;;*¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░* ;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░ * ;;;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░▓█████▓ .•´ (¸.•` * ¸) * ░░░▓███████▓ * ¸) * ¸) ░░▓█████████▓ * ¸) * ¸) ░▓███████████▓ ;o* * ¸) ▓█████████████▓ ;* o;* ▓███░░░░░░░▀▀▀▓ o; o ▓███░░█████████████ ▓███░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░█▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░░█▒▒▒▒▒█ ▓███░░░2░░█▒▒▒█ ▓███░░░0░░░████ ▓███░░░1░░░▌██▌ ▓███░░░3░░░▌██▌ ▓███░░░░░░░▌██▌ ░▓██░░░░░░▓████▓ ░░▓███▓ ▓████████▓ ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* Quote
Recommended Posts