Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kupiłam na allegro, tylko trzeba zaznaczyć czy z podszyciami i napisać, że to dla jamnika, żeby dołożyli kółeczko z przodu no i kółeczko na identyfikator, muszę przyznać że mają kapitalne zamknięcie, bardzo wygodne, samo się nie odpina ale jednocześnie łatwo się zapina, niektóre klik - klaki są bardzo trudne do odpięcia, oczywiście Rulon to chyba rozmiar S???

http://allegro.pl/regulowane-szelki-dla-psa-od-dogstyle-rozm-m-i2331376279.html

A tak psy świętowały dzień Matki...

Posted

......i tak świętować można...normalnie aż mną trzepie-tak bym wyściskała te łapiątka i bródki....no i te włoski między oczkami...normalnie do zacałowania...:loveu::loveu:

Posted

Celina12 napisał(a):
......i tak świętować można...normalnie aż mną trzepie-tak bym wyściskała te łapiątka i bródki....no i te włoski między oczkami...normalnie do zacałowania..

:loveu::loveu:

niestety ja też je całuję (choć mnie opieprzają...) gorzej bo w schronisku tez mam ochotę niejednego psa wycałować, a one z higieną nie zawsze za pan brat, ostatnio maja labliozę...

po czym tak dziewczyny padły?

Ewes nie wiem po czym tak padły, chyba z wrażenia, że dostały po kotleciku pomimo diety...
A tak bez żartów, ostatnio Iga nie chodzi na spacery, przez chorobę zrobiła sie bardzo marudna i pozwala mi tylko do pracy chodzić, z mężem na spacer nie chce iść, jak wracam po południu to mnie nie puszcza, rano nie chciała iść na spacer, myślałam że zdążę z nią polecieć sama skoro małżonka olała, ale za późno ze schroniska wyszłam i tylko małe kółko po blokami zrobiła...

Najgorzej w nocy, w czasie choroby pozwoliłam jej porozpychać się w łóżku i teraz śpię jak złożony scyzoryk...

Niestety raz pokazać, że wolno więcej i nie wiadomo jak wrócić do stanu poprzedniego!

Posted

Jak przeżyliście wczorajsze imprezowanie studentów (juwenalia) na Dolinie Trzech Stawów??!!! U nas, na Koszutce, koncert o 1 w nocy było słychać tak dokładnie, że nawet rozróżniałam słowa, gdy wokalista coś mówił... ;). Dobrze, że nie bawili się do białego rana!

PS. dla nieznających Katowic - z Doliny Trzech Stawów na Koszutkę są, w linii prostej, jakieś 4 km. I masa budynków po drodze, które jak widać nie blokowały przepływu dźwięku...

Posted

u nas było w miarę cicho, za to na Dolinie pełno śmieci...

Spotkaliśmy nawet "ustrzelonego" bażanta...

szeleczki, Rufus, Roksia po kąpieli i Gajeczka!

Posted

w piątek była ważona, zeszła poniżej 12 kg. Obecnie waży 11,80, niestety Igunia stanęła na 12,30 musiała obecnie dostawać czerwone mięsko, żeby nadrobić straty po babeszji no i zlikwidować anemię.

Dzięki Kasiu, że zauważyłaś! Dumna jestem, że tak zeszczuplała!

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Bardzo dziękuję za życzenia, byłam na urlopie i 3 tygodnie bez telefonu (tylko odbierałam i dzwoniłam przez Białoruś), oczywiście bez komputera i internetu i było cudnie, mam mnóstwo zdjęć a moje panienki mocno zeszczuplały, Roksinka ma całkiem niezłą figurkę, waży poniżej 10 kg!!!

https://picasaweb.google.com/104632988192741690271/PocztowkaZWakacjiCzerwiec2012#

Edited by soboz4
Posted

Witaj po urlopie :).
Super, że wypoczęłaś! I super, że już jesteś.
Na zdjęciach (oglądnęłam wszystkie!) widać, że świetnie wypoczywaliście!

Roksia niezła laska, fiu fiu... :)

Posted

[quote name='Isadora7']No to nie mogę się doczekac na fotencje. Roksinka niezła laseczka musiała się zrobić jak zjechała ponizej dziesiątki

Jak pisałam nie bylo jeszcze fotek.
Kapitalne zdjęcie