Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,

Mam na imię Ania i spieszę wszystkich poinformować,że jestem właścicielką przecudownej Mamby...właściwie teraz to jest Sonia:).Jutro będzie tydzień jak znalazła się u mnie w domku.Myślę,że jest jej tu całkiem dobrze i juz się zaklimatyzowała,wygląda na szczęśliwą..troszkę rozrabia...ale jest tak słodka,że jestem jej skłonna wszystko wybaczyć:)
Postaram się napisać czasem co słychać u psinki...cieszę się ,że istnieje coś takiego jak to forum,mam nadzieję,że więcej piesków znajdzie dom i szczęście tak jak moja Sonia.pozdrawiam

Posted

caprianka napisał(a):
Witam,

Mam na imię Ania i spieszę wszystkich poinformować,że jestem właścicielką przecudownej Mamby...właściwie teraz to jest Sonia:).Jutro będzie tydzień jak znalazła się u mnie w domku.Myślę,że jest jej tu całkiem dobrze i juz się zaklimatyzowała,wygląda na szczęśliwą..troszkę rozrabia...ale jest tak słodka,że jestem jej skłonna wszystko wybaczyć:)
Postaram się napisać czasem co słychać u psinki...cieszę się ,że istnieje coś takiego jak to forum,mam nadzieję,że więcej piesków znajdzie dom i szczęście tak jak moja Sonia.pozdrawiam

Witamu serdecznie na dogomanii!! Sonia na pewno jest u Państwa bardzo szczęśliwa. Będziemy czekać na wieści, bo bardzo się cieszymy że psinka jest właśnie u Was!!! HUrrrraaaaaaaaaaa!!:multi::multi::multi:

Posted

caprianka napisał(a):
Witam,

Bardzo cieszymy się i witamy na Dogo, czekamy oczywiscie na wiesci i zdjęcia Soni :)

Posted

Witam,

Sonia to mała psotnica,zadomowiła się już na dobre,jest bardzo energiczna...skacze jak żabka,nie krępuje się wejsć nawet na stół:p A i apet jej dopisuje,najbardziej przepada za twarożkiem i wypija hektolitry wody..a rezultaty wiadomo jakie;)
Niestety nie posiadam jeszcze zdjeć ale jak tylko bede miała udostępnie.pozdrawiam
Ania

Posted

caprianka napisał(a):
Witam,

Sonia to mała psotnica,zadomowiła się już na dobre,jest bardzo energiczna...skacze jak żabka,nie krępuje się wejsć nawet na stół:p A i apet jej dopisuje,najbardziej przepada za twarożkiem i wypija hektolitry wody..a rezultaty wiadomo jakie;)
Niestety nie posiadam jeszcze zdjeć ale jak tylko bede miała udostępnie.pozdrawiam
Ania

Braaaaaaaaaaaawo!!!!!!!:multi::multi::multi:

Posted

bardzo ciekawa jestem jak tam Sonka sie zadomowila- tzn ciekawa jestem tych efektow wizualnych :D
Urosła? Lubi sie bawic? Ma sie z kim bawic? Jak tam jej kontakty z ludzmi, psiakami - tymi spoza domu?

Posted

Sonia uwielbia się bawić,ma swój zestaw zabawkowy w postaci piłeczek,gryzaków,ma nawet plastikowego kubusia puchatka,któremu zdążyła odgrysc już uszy:p ale najbardziej uwielbia zabawy z moją pięcioletnią bratanicą .Chyba nie urosła jeszcze za bardzo albo tak mi się tylko wydaję bo ja ją widzę co dzien.Co tu dużo mówić...jest szczęśliwa:)z innymi psiakami się nie bawi,bo nie ma okazji ale poznała już pieska mojej ciociale jakoś chyba nie polubiły się.

• 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich:)

Sońka miewa sie dobrze a nawet rzekłabym bardzo dobrze:)Bryka jak tygrysek,jest pełna energii:)uwielbia grysc wszystko i wszystkich a jak sie zmeczy to wtedy zasypia słodko jak Aniołek.No i dzielnie chodzi już na smyczy na spacerki:)Ogólnie jest szczęśliwa:)

Posted

caprianka napisał(a):
Witam wszystkich:)

Sońka miewa sie dobrze a nawet rzekłabym bardzo dobrze:)Bryka jak tygrysek,jest pełna energii:)uwielbia grysc wszystko i wszystkich a jak sie zmeczy to wtedy zasypia słodko jak Aniołek.No i dzielnie chodzi już na smyczy na spacerki:)Ogólnie jest szczęśliwa:)

to bardzo dobrze :) Cieszymy sie :):) A są szanse na jakies zdjecia ??? :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Witam,

Sonia rośnie jak na drożdach i co raz bardziej psoci:)uwielbia sie bawic i broic ,jest bardzo żywa,mam jej zdjecie tylko prosze o pomoc bo nie bardzo wiem jak wkleic:)
pozdrawiam

Posted

caprianko musisz zdjecie wrzucic na serwer np www.fotosik.pl wybierz tam opcja zawansowane i mozesz od razu wstawiając zmniejszyc fotkę, bo pewnie masz wieksza niz tu mozna wstawic. Max to 500x 500 pixeli. Potem nacisnij dodaj zdjecie i gdy przeładuje Ci strone skopiu do postu jeden z linkow, ktore Ci sie pokazą, chyba drugi od góry, z napisem- pełen rozmiar na forum. . Jak zapiszesz wiadomosc, bedzie w niej zdjecie :)
Bedziesz miala klopot- pisz :)

Posted

już już wstawiam :):)

Caprianko czemu tylko jedno zdjęcie Soni wysłałaś ?? chcemy wiecej:cool3::cool3:

Sonia na swoim ulubionym posłanku na parapecie :)

• 1 month later...
Posted

a tutaj nowe zdjęcia Soni:) nadesłane wczoraj od caprianki :)

a tutaj pozwoliłem sobie skopiować treść maila :)

"Czesc:)
Przesyłam pare zdjec Soni...jak mozesz wklej na forum..Sonia jak widac
wyrosła już...jest juz duza powazna psina:)nieco rozbrykana.Teraz jest w
swoim zywiole i calymi dniami dokazuje sobie na podworku.

pozdrawiam
ania "