akucha Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ale cudownie :multi: :multi: :multi: Zaproście nowych właścicieli Soni :lol: na dogo!!! Quote
Matusz Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 właśnie zaproscie na dogo wlascicieli ;) Quote
caprianka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Witam, Mam na imię Ania i spieszę wszystkich poinformować,że jestem właścicielką przecudownej Mamby...właściwie teraz to jest Sonia:).Jutro będzie tydzień jak znalazła się u mnie w domku.Myślę,że jest jej tu całkiem dobrze i juz się zaklimatyzowała,wygląda na szczęśliwą..troszkę rozrabia...ale jest tak słodka,że jestem jej skłonna wszystko wybaczyć:) Postaram się napisać czasem co słychać u psinki...cieszę się ,że istnieje coś takiego jak to forum,mam nadzieję,że więcej piesków znajdzie dom i szczęście tak jak moja Sonia.pozdrawiam Quote
neverend Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 caprianka napisał(a):Witam, Mam na imię Ania i spieszę wszystkich poinformować,że jestem właścicielką przecudownej Mamby...właściwie teraz to jest Sonia:).Jutro będzie tydzień jak znalazła się u mnie w domku.Myślę,że jest jej tu całkiem dobrze i juz się zaklimatyzowała,wygląda na szczęśliwą..troszkę rozrabia...ale jest tak słodka,że jestem jej skłonna wszystko wybaczyć:) Postaram się napisać czasem co słychać u psinki...cieszę się ,że istnieje coś takiego jak to forum,mam nadzieję,że więcej piesków znajdzie dom i szczęście tak jak moja Sonia.pozdrawiam Witamu serdecznie na dogomanii!! Sonia na pewno jest u Państwa bardzo szczęśliwa. Będziemy czekać na wieści, bo bardzo się cieszymy że psinka jest właśnie u Was!!! HUrrrraaaaaaaaaaa!!:multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 caprianka napisał(a):Witam, Mam na imię Ania i spieszę wszystkich poinformować,że jestem właścicielką przecudownej Mamby...właściwie teraz to jest Sonia:).Jutro będzie tydzień jak znalazła się u mnie w domku.Myślę,że jest jej tu całkiem dobrze i juz się zaklimatyzowała,wygląda na szczęśliwą..troszkę rozrabia...ale jest tak słodka,że jestem jej skłonna wszystko wybaczyć:) Postaram się napisać czasem co słychać u psinki...cieszę się ,że istnieje coś takiego jak to forum,mam nadzieję,że więcej piesków znajdzie dom i szczęście tak jak moja Sonia.pozdrawiam Bardzo cieszymy się i witamy na Dogo, czekamy oczywiscie na wiesci i zdjęcia Soni :) Quote
caprianka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Witam, Sonia to mała psotnica,zadomowiła się już na dobre,jest bardzo energiczna...skacze jak żabka,nie krępuje się wejsć nawet na stół:p A i apet jej dopisuje,najbardziej przepada za twarożkiem i wypija hektolitry wody..a rezultaty wiadomo jakie;) Niestety nie posiadam jeszcze zdjeć ale jak tylko bede miała udostępnie.pozdrawiam Ania Quote
neverend Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 caprianka napisał(a):Witam, Sonia to mała psotnica,zadomowiła się już na dobre,jest bardzo energiczna...skacze jak żabka,nie krępuje się wejsć nawet na stół:p A i apet jej dopisuje,najbardziej przepada za twarożkiem i wypija hektolitry wody..a rezultaty wiadomo jakie;) Niestety nie posiadam jeszcze zdjeć ale jak tylko bede miała udostępnie.pozdrawiam Ania Braaaaaaaaaaaawo!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
loozerka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 bardzo ciekawa jestem jak tam Sonka sie zadomowila- tzn ciekawa jestem tych efektow wizualnych :D Urosła? Lubi sie bawic? Ma sie z kim bawic? Jak tam jej kontakty z ludzmi, psiakami - tymi spoza domu? Quote
caprianka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Sonia uwielbia się bawić,ma swój zestaw zabawkowy w postaci piłeczek,gryzaków,ma nawet plastikowego kubusia puchatka,któremu zdążyła odgrysc już uszy:p ale najbardziej uwielbia zabawy z moją pięcioletnią bratanicą .Chyba nie urosła jeszcze za bardzo albo tak mi się tylko wydaję bo ja ją widzę co dzien.Co tu dużo mówić...jest szczęśliwa:)z innymi psiakami się nie bawi,bo nie ma okazji ale poznała już pieska mojej ciociale jakoś chyba nie polubiły się. Quote
neverend Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Cioteczko Caprianko, jak tam nasza Sonia w swoim domku??? Czy dobrze się miewa?? Czekamy na wieści... Z niecierpliwością...:loveu::loveu::loveu: Quote
caprianka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Witam wszystkich:) Sońka miewa sie dobrze a nawet rzekłabym bardzo dobrze:)Bryka jak tygrysek,jest pełna energii:)uwielbia grysc wszystko i wszystkich a jak sie zmeczy to wtedy zasypia słodko jak Aniołek.No i dzielnie chodzi już na smyczy na spacerki:)Ogólnie jest szczęśliwa:) Quote
Matusz Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 caprianka napisał(a):Witam wszystkich:) Sońka miewa sie dobrze a nawet rzekłabym bardzo dobrze:)Bryka jak tygrysek,jest pełna energii:)uwielbia grysc wszystko i wszystkich a jak sie zmeczy to wtedy zasypia słodko jak Aniołek.No i dzielnie chodzi już na smyczy na spacerki:)Ogólnie jest szczęśliwa:) to bardzo dobrze :) Cieszymy sie :):) A są szanse na jakies zdjecia ??? :loveu: Quote
caprianka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Witam, Sonia rośnie jak na drożdach i co raz bardziej psoci:)uwielbia sie bawic i broic ,jest bardzo żywa,mam jej zdjecie tylko prosze o pomoc bo nie bardzo wiem jak wkleic:) pozdrawiam Quote
loozerka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 caprianko musisz zdjecie wrzucic na serwer np www.fotosik.pl wybierz tam opcja zawansowane i mozesz od razu wstawiając zmniejszyc fotkę, bo pewnie masz wieksza niz tu mozna wstawic. Max to 500x 500 pixeli. Potem nacisnij dodaj zdjecie i gdy przeładuje Ci strone skopiu do postu jeden z linkow, ktore Ci sie pokazą, chyba drugi od góry, z napisem- pełen rozmiar na forum. . Jak zapiszesz wiadomosc, bedzie w niej zdjecie :) Bedziesz miala klopot- pisz :) Quote
Matusz Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 albo jak bedzie klopot to wyslij na matik5555@wp.pl a ja wstawię :) Quote
caprianka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Matusz skorzystałam jednak z twojej propozycji i wysłałam zdjecie na twojego maila,jesli możesz to wklej je na forum,niech każdy zobaczy Sońke:) pzdr Quote
Matusz Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 już już wstawiam :):) Caprianko czemu tylko jedno zdjęcie Soni wysłałaś ?? chcemy wiecej:cool3::cool3: Sonia na swoim ulubionym posłanku na parapecie :) Quote
loozerka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 o kurcze, widze tyle, ze duża dziewczyna,a le czarny pies robiony pod swiatlo...to tak troszkę niewidoczny jest :D Caprianko, wstaw wiecej zdjatek, prosimy !!!:) Quote
Matusz Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 a tutaj nowe zdjęcia Soni:) nadesłane wczoraj od caprianki :) a tutaj pozwoliłem sobie skopiować treść maila :) "Czesc:) Przesyłam pare zdjec Soni...jak mozesz wklej na forum..Sonia jak widac wyrosła już...jest juz duza powazna psina:)nieco rozbrykana.Teraz jest w swoim zywiole i calymi dniami dokazuje sobie na podworku. pozdrawiam ania " Quote
loozerka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 sliczna jest i widac ze taka zywiołowa :))) Quote
neverend Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 jaaaaka ona cudna....nie wierzę, to nasza mambusia?? Quote
Matusz Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 neverend napisał(a):jaaaaka ona cudna....nie wierzę, to nasza mambusia?? tak, to nasza superowa mamba,a teraz sonia :D :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts