Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamba=):loveu::loveu::loveu:
[SIZE=5]a właściwie ocalona Mamba... Kilka miesięcy temu przyszła na świat w ostródzkim schronisku - jako ostatnię szczenię . To ją ocaliło, gdyż jej rodzeństwa nie było już na świecie... Dlatego pięknymi oczkami prosi o ciepło i miłość... Czy przygarniesz wesołą Mambę???

Posted

:loveu: :loveu: ach MAMBA jesteś cudna:loveu: :loveu:
mam nadzieje ze szybciutko znajdzieś wspaniały dom:lol: :lol: :lol:
ludzie cie pokochają:multi:

Posted

Dajcie czas do jutra - właśnie wróciłam z Wrocławia, zawieźć Malinkę - i nieco padam. Ale jutro wstawię link do allegro dla suni i moge ją poogłaszac w innych stronach netowych, tylko napiszcie gdzie już jest.

Posted

http://www.allegro.pl/item158182096_mamba_sliczny_szczeniak_pilnie_prosi_o_domek_.html

Mamba na allegro. Wstawie tez na inne portale, ale dziś komp jak żółw, szlag mnie trafiał powoli - ma ktos kaftan bezpieczeństwa???
Jak będzie szansa, przydałyby się lepsze fotki. I troche mało o nich wiadomości miałam - czyli w sprawie wieku i tego skąd się wzięły. Starałam się sobie poradzić. Jesli coś zmienić, piszcie śmiało.

• 2 weeks later...
Posted

Nie tu nie chodzi o szczęście Matusz... sam przecież wiesz...

W sobotę zadzwoniła do mnie Pani z Iławy bardzo zaiteresowana Mambą, zaproponowałam kontakt z Panią Ewą ze schroniska, dalszych losów nie znam, chociaż myślę,że Pani przyjedzie po Mambę... życzę tej suni szczęścia...:multi:

Posted

Mamba jest na tylu portalach i nie biją się o nią. O te piekne psi oczy. Szlag by to trafił i tyle.
Mam nadzieję, że będzie miała dobry domek nareszcie. Byle szybko, bo zimno coraz bardziej.
Dajcie znać, jeśli Mambusi sie poszczęści, pozdejmuję z netu, żeby innym zwiększyć szanse.

Posted

Oto treść listu od Pani z Iławy, która przygarnęła Mambę, teraz ma na imię
SONIA:

"Witam:)

Chciałam poinformowac,że psinka jest od wczoraj u mnie w domku.Zywa iskierka z niej.:)..juz ja wszyscy w domu pokochaliśmy.Pozwoliliśmy sobie zmienić jej imię...i ma na imie ...Sonia.
Wkrótce przysle zdjecia"

Jestem taka szczęśliwa,że Mamba/Sonia ma dom!!!