Jump to content
Dogomania

Foks i zwierzyna - czyli Jupi, Milka i Łatek :)

Recommended Posts

Posted

Haniu, filmiku żadnego nie mam, ale pomyślę nad tym ;) W sprawie adresówek wysyłam PW.

Mam kilka nowych zdjęć z komórki :D

Z serii 'świetna ostrość i artystyczny kadr' :diabloti:

Posted

Dzięki :)

Jutro się bierzemy ostro do roboty, familia wyjeżdża na ferie, więc mogę wreszcie popracować z nim po swojemu.
Bo teraz jest tak, że ktoś zawsze jest w domu, a jak ja wychodzę, to piesek w klatce piszczy, więc rodzinka go wypuszcza... Świetnie. Dziwne, że jak ja jestem w domu, to nie piszczy zostawiony w klatce, tylko idzie spać.

Posted

Ależ Ci zazdroszczę własnego szczyla ;)
Strasznie się cieszę, że dodałaś w końcu nowe fotki, bo coś tu ostatnio cicho było :D
Powodzenia w nauce ! ^^

Posted

[quote name='dog193']Dzięki :)

Jutro się bierzemy ostro do roboty, familia wyjeżdża na ferie, więc mogę wreszcie popracować z nim po swojemu.
Bo teraz jest tak, że ktoś zawsze jest w domu, a jak ja wychodzę, to piesek w klatce piszczy, więc rodzinka go wypuszcza... Świetnie. Dziwne, że jak ja jestem w domu, to nie piszczy zostawiony w klatce, tylko idzie spać.Z rodziną nigdy nie wygrasz. Oni muszą zawsze po swojemu wszystko robić

Posted

Ja za drugim oblałam na łuku... Dwa razy wyjechałam dokładnie w trym samym miejscu, ale w końcu udało mi się zdać, więc Tobie też się uda ^^