Jump to content
Dogomania

Foks i zwierzyna - czyli Jupi, Milka i Łatek :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiak_kasia']Ewa, biedna nie wiedziała z tym to się wiąże :diabloti:[/QUOTE]

Oj tam oj tam - wersja number one jest lepsza te 'dodatki' na ryju tego psa od tego pana z gwizdkiem nadaje obrazkowi głębi matoły :shake::evil_lol:
Ale fakt - zgodzę się z Martynką, napis ujoffy :eviltong:

Posted

[quote name='Okamia']Oj tam oj tam - wersja number one jest lepsza te 'dodatki' na ryju tego psa od tego pana z gwizdkiem nadaje obrazkowi głębi matoły :shake::evil_lol:
Ale fakt - zgodzę się z Martynką, napis ujoffy :eviltong:[/QUOTE]

ej, napis jest całkiem całkiem, taki ani super fajny, albo jakoś wybitnie beznadziejny. A Wy juz lepiej nie mieszajcie Panu z gwizdkiem w głowie, bo całkiem zrezygnuje i peżocik bedzie tylko zarzygany, a nie oklejony :diabloti:

Posted

Mi się nie podoba żaden z projektów, ale napis jest fajny... :roll:

:evil_lol:

Nie no... W sumie to jest mi obojętne, bier co ci serce mówi :lol:

Posted

[quote name='dog193']Amber, dzięki! :modla: Fachowa pomoc to jest to... :diabloti:

Poprosiłam o wersję ze zmniejszonym napisem. Znienawidzą mnie tam :diabloti:[/QUOTE]

niech Ci zrobią real fote Jupika i napis " Prowadzi Pan z gwizdkiem" albo " jedzie pies ze sztywnymi łapkami" :evil_lol:

Posted

Wersja z mniejszym napisem:

I jeszcze raz - to, co teraz jest szare, a wcześniej było białe będzie przezroczyste tak naprawdę, więc po przyklejeniu w kolorze mojego samochodu ;) Dali szare tło, żebym miała pogląd, jak to będzie wyglądać, no nie trafili z kolorem, ale nieważne :diabloti:

Posted

No, wyraz mordy taki sam :)
A sztywne łapki oczywiście, że miał od urodzenia :diabloti:

Karilka, Psia krew ;)
Oni teraz mają promocje 50% na naklejki, do końca tygodnia.

Posted

[quote name='dog193']Ja teraz chcę jeszcze jedną ze zdjęcia Okamii: http://i1221.photobucket.com/albums/dd466/OkamiaK/ZLOT DGM/7P3B1957_zps6c3aabd2.jpg Jak dadzą radę zrobić i fajnie wyjdzie projekt, to będę skakać do sufitu ze szczęścia :evil_lol:

Ale będzie szpan na dzielni :cool1:

No ja nie wiem, czy to się uda, tak bez prowizji stosownej dla fotografa, bo wiesz, to nie są tanie rzeczy :evil_lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']No ja nie wiem, czy to się uda, tak bez prowizji stosownej dla fotografa, bo wiesz, to nie są tanie rzeczy :evil_lol:[/QUOTE]
O kurde... to chyba musze porozmawiać z autorem poprzedniej fotki :D