Jump to content
Dogomania

Foks i zwierzyna - czyli Jupi, Milka i Łatek :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='dog193']A powiedz mi jeszcze, jaką piłkę potrzebujesz? ;) Miękką, twardą, wytrzymałą, dużą, małą, na sznurku, droga, tanią? ;)
Jeśli chodzi o sklepy, to mogę polecić toys4dogs - bez problemu przyjęli mi reklamację frisbee, dali kilka rekompensat do wyboru, kontakt wzorowy.[/QUOTE]

Ja szukam miękką, wytrzymałą w nie wygórowanej cenie - co polecasz? :cool3:

Posted

[quote name='Okamia']Ja szukam miękką, wytrzymałą w nie wygórowanej cenie - co polecasz? :cool3:
Heheheh, nie ma takich? :diabloti: Bo takie naprawdę wytrzymałe typu planet dog mają swoją cenę, niestety.
Spróbuj funny z hiltona, to nie są super wytrzymałe piłki, ale u nas dosyć dobrze się sprawdzają :) A jeśli piszczące, to może pyszczki? One wyglądają licho, ale moje nawet przeciąganie wytrzymują, do czasu oczywiście ;) Może tez spróbuj tego: http://toys4dogs.pl/kong-squeezz-ball-m-zawsze-piszczaca-pilka,id324.html tylko akurat ja ich nie miałam, to ktos inny by się musiał wypowiedzieć ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']fajne są piłki z petstages ;) miękkie, zarąbiście się odbijają, na pewno wytrzymalsze od funny, przy czym nie zabijają ceną[/QUOTE]
Te z serii orka? ;) Ja macałam to kiedyś, ale to nie jest taka piłka "do memlania" raczej ;) No ale wiadomo, że ten materiał będzie inny, bo funny to są piłki z gąbki :)

Posted

[quote name='dog193']Heheheh, nie ma takich? :diabloti: Bo takie naprawdę wytrzymałe typu planet dog mają swoją cenę, niestety.
Spróbuj funny z hiltona, to nie są super wytrzymałe piłki, ale u nas dosyć dobrze się sprawdzają :)[/QUOTE]

nie no wiem że za 10 zł takiej nie dostanę :eviltong: Na piłeczkę myślę, że mogę dać te 30 zł
myślałam o Kongu Squeezz... lub czyms z tej półki ;)

Posted

Edytowałam tamten post, właśnie wkleiłam tego konga, ale to się musisz już zapytać kogoś, kto je miał, bo ja nawet na żywo ich nie macałam ;)

Jedną funny możesz na próbę kupić, ja chyba za swoje dałam 6zł, więc majątek toto nie jest, a może akurat :D Chociaż TTB pewnie też szybciej zabawki niszczą niż mój foksik ;)
Może też ten petstages, o którym pisała Martyna ;) Też wydaje się fajną opcją.

EDIT: coś zajebiście dużo "też" mi wyszło :diabloti:

Posted

[quote name='dog193']Te z serii orka? ;) Ja macałam to kiedyś, ale to nie jest taka piłka "do memlania" raczej ;) No ale wiadomo, że ten materiał będzie inny, bo funny to są piłki z gąbki :)[/QUOTE]
tak, ja mam taką szczeniaczkową mniejszą i jestem bardzo zadowolona, do borderzego i russellowego pyska idealna, można sobie sznurek przewlec, pływa, skacze, memłać też można bez problemu, nawet Gram ją memłał :diabloti:

Posted

No ja właśnie taką twardą, wytrzymałą, odbijającą się, wielkości tenisowej no i nie jakoś szczególnie drogą, bo istnieje możliwość zagubienia :evil_lol:

Posted

[quote name='omry']No ja właśnie taką twardą, wytrzymałą, odbijającą się, wielkości tenisowej no i nie jakoś szczególnie drogą, bo istnieje możliwość zagubienia :evil_lol:[/QUOTE]
To może hilton speed? Ona jest twarda, odbija się, wytrzymała. Vectra ich używa dla swojej gromady ;)

Posted

[quote name='dog193']To może hilton speed? Ona jest twarda, odbija się, wytrzymała. Vectra ich używa dla swojej gromady ;)[/QUOTE]

Fajna! Dzięki :loveu:

Posted (edited)

Potrzebuję opinii :cool3:
Zamawiam nakleję na samochód z Jupim i dostałam taki projekt:

i ogólnie bardzo mi się podoba, ale czy nie lepiej by wyglądało bez tych trzech białych plamek oznaczających podpalanie?

O, dostałam poprawiony projekt:

Wypowiadać się, bo muszę dac odpowiedź! :D

Edited by dog193
Posted

Drugi jest taki szary, bo powiedziałam, że mam srebrny samochód (uj, że to bardziej pod błękitny podchodzi, ale nieważne), a te białe elementy będa przeźroczyste tak naprawdę.

Mówicie, że pierwszy lepszy... poczekam jeszcze aż inni się wypowiedzą :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']Dla mnie chyba pierwsza lepsza :cool3: ale pewnie TWA napisze że druga, bo my INACZEJ MYŚLIMY :evil_lol:[/QUOTE]

No oczywiście, ze 2 opcja, w końcu teraz trzeba wszystkim udowodnić, że się nie zgadzamy :evil_lol:

a tak serio, to 1 wersja jakaś taka fajniejsza? Na tym poprawionym ma płaski tej ryj. Nie dośc, że nóżki sztywne, to jeszcze płaski pysk. Ewa, nie kochasz swojego pieska :eviltong:

Posted

[quote name='asiak_kasia']No oczywiście, ze 2 opcja, w końcu teraz trzeba wszystkim udowodnić, że się nie zgadzamy :evil_lol:

a tak serio, to 1 wersja jakaś taka fajniejsza? Na tym poprawionym ma płaski tej ryj. Nie dośc, że nóżki sztywne, to jeszcze płaski pysk. Ewa, nie kochasz swojego pieska :eviltong:

wsysko zepsułaś... :shake:

to ja jednak piszę, że druga wersja lepsza :diabloti:

Posted

[quote name='dog193']Ale on ma płaski ryj :diabloti:[/QUOTE]

:evil_lol: ffcale, że nie, Jupik jest toffany i tak suodko żebra :loveu:

jak Ci płaski ryj nie przeszkadza to bierz opcję drugą, chociaż jednak to szaro/srebrne tło do mnie nie przemawia jakoś :shake: