Jump to content
Dogomania

Foks i zwierzyna - czyli Jupi, Milka i Łatek :)

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Spotkalimy się ze starym kumplem Boczkiem, Jupik po pierwszej fazie chęci zdominowania go (i mojej małej uwadze, że niezbyt mi się to podoba :)) zachowywał się całkiem poprawnie :evil_lol:

Ale że co? :hmmmm:

Posted

Pewnie klei, żeby się ładnie łamało, a nie dyndało do góry. I sobie biedak zapewne odparza uszko od tego plastra :placz: :diabloti:

Jupi ma piękny ten pyszczek :) I ładnie mu w zielonym :)

Posted

Karilka napisał(a):
Jupi blisko ma do bullterriera! :cool3:

Foksteriery mają blisko do bullteriera :cool3:

No, jak chcę go skarcić to go chwytam zębami za ucho :evil_lol:
Nie, dalej walczymy ze stojącym uchem :D Przegrywam walkę :(

Posted

Amber napisał(a):
Pewnie klei, żeby się ładnie łamało, a nie dyndało do góry. I sobie biedak zapewne odparza uszko od tego plastra :placz: :diabloti:

Jupi ma piękny ten pyszczek :) I ładnie mu w zielonym :)

Cóż, jak moi rodzice widzą już mnie z taśmą i nożyczkami, to się po głowach pukają :evil_lol:

Dzięki :) On mi się właściwie we wszystkim podoba :evil_lol:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Super pasuje mu ta obroża zielona. :) Boczek nie ma problemów z nadwagą?

Dzięki :) W sumie to mnie się najbardziej w niebieskim podoba, ale zielony też jest ok, i pomarańczowy, i brązowy, i wszytko inne :evil_lol:

A nie wiem, może trochę ma za dużo ciałka, ale to już nie mnie pytać, tylko Tepes ;)

• 1 month later...
Posted

hejka Ewu, przychodze sie podlizac, zebys mnie nie bububała :(

zajebistego masz foksa i kroliki! :loveu: Jupi zdecydowanie lepiej prezentuje sie teraz niz jak byl maluszkiem i zazdraszczam mu takiej zielonej obrozki!

Posted

Ty tu sobie titaj, a i tak jak nie pojedziesz, to wiesz co masz :diabloti:

A mój foks jest zajebisty i zajebiście się prezentuje od chwili poczęcia, więc mi tu nie pociskaj :D
Zieloną obróżkę miał na zlocie, ale spostrzegawczość nigdy nie była twoją mocną stroną :evil_lol:

Masz jechać i już! Obiecałaś mi nocny spacer :(

Posted

liczylam ze jak potitam to moze chociaz jakos tak delikatniej mi sie dostanie :(

Zieloną obróżkę miał na zlocie, ale spostrzegawczość nigdy nie była twoją mocną stroną :evil_lol:

ale, ale... ja bym chciala taka zielona dla Wenusiu, a nigdzie nie moge znalezc takiego ladnego zielonego, dlatego przykula moja uwage teraz, a nie na zlocie :cool3:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='szalej']ale robisz ładne zdjęcia :D
Witamy się :)

Bój się Boga, ja nie robię żadnych zdjęć :evil_lol: Większość w tej galerii jest autorstwa Tepes ;)

I witamy, witamy :)