Jump to content
Dogomania

Foks i zwierzyna - czyli Jupi, Milka i Łatek :)

Recommended Posts

Posted

dog193 napisał(a):
Haha :D Kraksa mnie w tym roku wkurzała, Shark zresztą też, bo mi prawie psa utopił :diabloti:

ojjjjj przestań :D przeżył i to się liczy :lol: on by go nie topił gdyby nie kaganiec bezpieczeństwa :evil_lol:

Posted

A mnie się podoba jego ogon i nie będę go ruszać :lol:

I to jest najważniejsze ;) Niech każdy ma to co lubi... :p

Fajne fotki :)

Posted

Amber napisał(a):
I to jest najważniejsze ;) Niech każdy ma to co lubi... :p

Wyczuwam drugie dno tej wypowiedzi :evil_lol:

Fotki nie moje, ale dzięki :D Ulv zrobiła fajne foty z naszego frisbowania, ale jak ją znam, to się ich nie doczekam ;)

Posted

Wdech, wydech, właśnie fotoradar cyknął mi fotkę :diabloti: Mam nadzieję, że dobrze wyszłam :diabloti:
Cholera, jak się kogoś wyprzedza, to chyba logiczne jest, że się przyspiesza, co nie? Czy ja jestem jakaś nienormalna? Ugh.

Jak wróciliśmy z wakacji i mały został sam, to szczekał... Teraz niby znowu jest ok, ale wolę nie zapeszać ;)

Posted

Wdech, wydech, właśnie fotoradar cyknął mi fotkę :diabloti: Mam nadzieję, że dobrze wyszłam :diabloti:
Cholera, jak się kogoś wyprzedza, to chyba logiczne jest, że się przyspiesza, co nie? Czy ja jestem jakaś nienormalna? Ugh.

Hihi a ile miałaś na liczniku? ;)

Posted

A było 50? ;)

Ja się ostatnio łapie, że tam gdzie kiedyś jeździłam 60 teraz jeżdżę 80, no bo wiadomo, że im więcej się jeździ tym się lepiej to robi. A mi to zaczęło też sprawiać dziką frajdę i nie wiem czy kiedykolwiek przystanie... Całe szczęście tam gdzie jeżdżę nie ma fotoradarów... :lol:

Posted

LadyS napisał(a):
Nie martw się, Jax też po powrocie od rodziców szczekał, ale po dwóch razach mu przeszło ;)

No właśnie w sumie się tego spodziewałam, że nastąpi "rozluźnienie" ;) Dzisiaj był sam jakieś 2/3 godziny i było ok.

Posted

Amber napisał(a):
A było 50? ;)

Ja się ostatnio łapie, że tam gdzie kiedyś jeździłam 60 teraz jeżdżę 80, no bo wiadomo, że im więcej się jeździ tym się lepiej to robi. A mi to zaczęło też sprawiać dziką frajdę i nie wiem czy kiedykolwiek przystanie... Całe szczęście tam gdzie jeżdżę nie ma fotoradarów... :lol:

No, zabudowany teren. Ale gościu jechał 40, świętego by to z równowagi wyprowadziło :evil_lol: Zakazu wyprzedzania nie było...

A tam też nigdy fotoradaru nie było, toteż przyspieszyłam...

Posted

o w końcu dużo zdjęć !
świetne foty , jaki Jupi wydaję się duży ! ile on ma w kłębie i kg ?
wypadku nie zazdroszcze , dobrze że nic wam się nie stało .

Posted

Dzięki :)
Ile ma w kłębie to nie wiem, a nie chce mi się go mierzyć :evil_lol: Ok 10 kg waży :) Ma dosyć długie łapy, to się taki wysoki wydaje.

Mam jakieś nudne filmiki z naszych spacerów po odludziach, w sumie nic ciekawego :evil_lol: Ale jak mi się będzie chciało, to wstawię, a co tam :D

Posted

Witam Cię Ewuniu :loveu:

Żeby nie było, nie przychodzę tak tylko dla odklepania że byłam... naprawdę tęsknimy :diabloti::loveu:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Talia']Witam Cię Ewuniu :loveu:

Żeby nie było, nie przychodzę tak tylko dla odklepania że byłam... naprawdę tęsknimy :diabloti::loveu:

Uważaj, bo uwierzę :D
Bosz, napisałam na początku 'uważaj' przez 'rz' :mdleje: Mózg mi się chyba przemieścił :diabloti:

Mam nowe fotki od Anuli :D

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']wyładniał Jupik...taki się robi dorosły! elegancki!

To tylko pozory :evil_lol:
No ale - 5 października mój maluszek kończy rok! Poważny wiek ;) A ja nie wiem, kiedy to zleciało.

[quote name='Naklejka']https://lh6.googleusercontent.com/-NpdU8BVrOSI/UGNCojBcd4I/AAAAAAAADT4/2AymYt6rDEA/s640/_9266587.JPG
Stojące uszka wyglądają tragicznie :eviltong:

Nie da się ukryć :D