dog193 Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='Amber']Zdjęcia są passe... Tylko dobry hejt decyduje o popularności wątku :diabloti:[/QUOTE] Bosz, zabić to mało... wbiłaś mi się w pierwszy post na stronie :( Jak zamierzasz odpokutować? :diabloti: Quote
Amber Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Nie zamierzam, bo to było zamierzone... Ale ze mnie psotny chochlik :loveu: :evil_lol: Quote
Amber Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Aj tam, chyba nie myślałaś, że ktoś w ogóle zamierza skomentować fotki? :razz: Ale Jupiś ma szeleczki z Hurtty, mój Dżerry ma obróżkę z tej serii. Soł słit :loveu: :eviltong: Quote
dog193 Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Łudziłam się... O, to prawie jak bliźniacy :diabloti: A tak w ogóle to co mnie obchodzi, jaką obrożę ma ten pokaleczony pies? :shake: Quote
asiak_kasia Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 miałam napisac coś zabawnego i z polotem, ale zapomnialam w miedzyczasie :roll: Ty się nie ciesz, ze taka pozytywna i profi jestes. Bo razem z nami w hejtach uczestniczysz, tylko się ukrywasz :diabloti: Quote
dog193 Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Ja jestem człowiekiem pozbawionym nienawiści :diabloti: Quote
Okamia Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='dog193']Ja jestem człowiekiem pozbawionym nienawiści :diabloti:[/QUOTE] chciała byś :lol: Quote
Amber Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 No i mówiłam, że nikt nie skomciuje fot? Poza TWA oczywiście, bo na nas ZAFSZE można liczyć :loveu: Quote
asiak_kasia Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Amber']No i mówiłam, że nikt nie skomciuje fot? Poza TWA oczywiście, bo na nas ZAFSZE można liczyć :loveu: Best friend forever c'nie? :loveu: Ewa miałas zapytac o to białko odczłowiecze! Cykasz się? :diabloti: Quote
dog193 Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Amber... jaką fotkę skomentowało TWA? :lol: [quote name='asiak_kasia']Best friend forever c'nie? :loveu: Ewa miałas zapytac o to białko odczłowiecze! Cykasz się? :diabloti:[/QUOTE] Ja? Ja na to nie wpadłam :evil_lol: Quote
Amber Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 No osobiście skomentowałam fotkę z szeleczkami, a ja jestem bardzo uznanym członkiem TWA :razz: Quote
FredziaFredzia Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='dog193']Ja jestem człowiekiem pozbawionym nienawiści :diabloti:[/QUOTE] No no, wiadomo :diabloti: Quote
dog193 Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='Amber']No osobiście skomentowałam fotkę z szeleczkami, a ja jestem bardzo uznanym członkiem TWA :razz: Szeleczki to sobie możesz komentować na odpowiednim wątku, na fotoblożkach się komentuje pieski :shake: Fredzia, mam nadzieję, że nie masz co do tego wątpliwości :D Quote
dog193 Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 Między innymi mój piesełek na boksie :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=7JRmnI5uqLo Quote
omry Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Podoba mi się flyball, idealny sport dla Kury :razz: Jak się chodzi na jakieś treningi to automatycznie trzeba jeździć na zawody? Nie wiem nawet czy w Szczecinie jest coś takiego, ale tak na razie niepoważnie zaczęłam myśleć nad tym :lol: Quote
Unbelievable Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 omry napisał(a):Podoba mi się flyball, idealny sport dla Kury :razz: Jak się chodzi na jakieś treningi to automatycznie trzeba jeździć na zawody? Nie wiem nawet czy w Szczecinie jest coś takiego, ale tak na razie niepoważnie zaczęłam myśleć nad tym :lol: w szczecinie nie ma ;) bez zawodów flyball jest nudny :diabloti: Quote
dog193 Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 Macie drużynę w Trójmieście :) A nawet chyba dwie. Wiesz co, flyball bez zawodów trochę mija się z celem ;) Przede wszystkim wchodząc do drużyny musisz się z nią zgrać, psy muszą zgrać się ze sobą, właściciele też, żeby to wszystko pasowało do siebie. I teraz masz już drużynę, biegacie razem (a flyball to drużyna, a nie pojedynczy pies z przewodnikiem, jak w agility czy frisbee) i ty mówisz, że na zawody to nie jedziesz i drużyna jest w czarnej dziurze, bo na treningach wszystko już mieliście dograne ;) Poza tym dużo lepiej się trenuje, kiedy ma się jakiś cel (np poprawić crossy, żeby na zawodach lepiej to wychodziło). A ćwiczenie dla samego ćwiczenia to bez sensu, lepiej w tym momencie faktycznie wziąć się za inne sporty ;) Mnie flyball się mega podoba, dużo bardziej niż frisbee, chyba właśnie przez to, że jesteśmy razem z drużyną, a nie na zasadzie "każdy sobie rzepkę skrobie" :) Quote
omry Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Nieee, zawody to nie dla mnie zdecydowanie, ja się z psem mogę tylko w coś pobawić. Ale skoro nie ma w Szczecinie to i tak odpada, dzięki :lol: Quote
dog193 Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 Ej, myślałam że Szczecin jest bliżej Trójmiasta :diabloti: Teraz spojrzałam na mapę, i jednak jest kawałek :evil_lol: Quote
omry Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 dog193 napisał(a):Ej, myślałam że Szczecin jest bliżej Trójmiasta :diabloti: Teraz spojrzałam na mapę, i jednak jest kawałek :evil_lol: Chyba cała Polska myśli, że Szczecin jest nad morzem :evil_lol: Quote
Yedi Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 (edited) Fajny piesek ja jak moją Yedi zostawiam sama to daje jej kość czy coś w tym typie albo taka zabawkę w której w środku jest jedzenie Edited January 19, 2014 by Yedi Quote
dog193 Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 Yedi napisał(a):Fajny piesek ja jak moją Yedi zostawiam sama to daje jej kość czy coś w tym typie albo taka zabawkę w której w środku jest jedzenie a pies próbuje ją Aha, to fajnie. Quote
omry Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Wiecie co oglądam filmiki i jestem pod wielkim wrażeniem, bardzo mi się to podoba. Nawet zawody bym przełknęła chyba :lol: Z dc na 99% idę na ipo, z Kurką też bym chciała coś porobić, bo młodsza już nie będzie :evil_lol: a tu jak na złość dupa. Zresztą i tak bym nie miała z kim Iwana zostawić jak by trzeba było jechać gdzieś dalej na zawody. Kurka też pójdzie na obronę :razz: Quote
Recommended Posts