Jump to content
Dogomania

Foks i zwierzyna - czyli Jupi, Milka i Łatek :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Amber']Zdjęcia są passe... Tylko dobry hejt decyduje o popularności wątku :diabloti:[/QUOTE]

Bosz, zabić to mało... wbiłaś mi się w pierwszy post na stronie :( Jak zamierzasz odpokutować? :diabloti:

Posted

Aj tam, chyba nie myślałaś, że ktoś w ogóle zamierza skomentować fotki? :razz:

Ale Jupiś ma szeleczki z Hurtty, mój Dżerry ma obróżkę z tej serii. Soł słit :loveu: :eviltong:

Posted

miałam napisac coś zabawnego i z polotem, ale zapomnialam w miedzyczasie :roll:

Ty się nie ciesz, ze taka pozytywna i profi jestes. Bo razem z nami w hejtach uczestniczysz, tylko się ukrywasz :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']No i mówiłam, że nikt nie skomciuje fot? Poza TWA oczywiście, bo na nas ZAFSZE można liczyć :loveu:

Best friend forever c'nie? :loveu:

Ewa miałas zapytac o to białko odczłowiecze! Cykasz się? :diabloti:

Posted

Amber... jaką fotkę skomentowało TWA? :lol:

[quote name='asiak_kasia']Best friend forever c'nie? :loveu:

Ewa miałas zapytac o to białko odczłowiecze! Cykasz się? :diabloti:[/QUOTE]
Ja? Ja na to nie wpadłam :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']No osobiście skomentowałam fotkę z szeleczkami, a ja jestem bardzo uznanym członkiem TWA :razz:

Szeleczki to sobie możesz komentować na odpowiednim wątku, na fotoblożkach się komentuje pieski :shake:

Fredzia, mam nadzieję, że nie masz co do tego wątpliwości :D

• 1 month later...
Posted

Podoba mi się flyball, idealny sport dla Kury :razz:
Jak się chodzi na jakieś treningi to automatycznie trzeba jeździć na zawody? Nie wiem nawet czy w Szczecinie jest coś takiego, ale tak na razie niepoważnie zaczęłam myśleć nad tym :lol:

Posted

omry napisał(a):
Podoba mi się flyball, idealny sport dla Kury :razz:
Jak się chodzi na jakieś treningi to automatycznie trzeba jeździć na zawody? Nie wiem nawet czy w Szczecinie jest coś takiego, ale tak na razie niepoważnie zaczęłam myśleć nad tym :lol:

w szczecinie nie ma ;) bez zawodów flyball jest nudny :diabloti:

Posted

Macie drużynę w Trójmieście :) A nawet chyba dwie.

Wiesz co, flyball bez zawodów trochę mija się z celem ;) Przede wszystkim wchodząc do drużyny musisz się z nią zgrać, psy muszą zgrać się ze sobą, właściciele też, żeby to wszystko pasowało do siebie. I teraz masz już drużynę, biegacie razem (a flyball to drużyna, a nie pojedynczy pies z przewodnikiem, jak w agility czy frisbee) i ty mówisz, że na zawody to nie jedziesz i drużyna jest w czarnej dziurze, bo na treningach wszystko już mieliście dograne ;) Poza tym dużo lepiej się trenuje, kiedy ma się jakiś cel (np poprawić crossy, żeby na zawodach lepiej to wychodziło). A ćwiczenie dla samego ćwiczenia to bez sensu, lepiej w tym momencie faktycznie wziąć się za inne sporty ;)

Mnie flyball się mega podoba, dużo bardziej niż frisbee, chyba właśnie przez to, że jesteśmy razem z drużyną, a nie na zasadzie "każdy sobie rzepkę skrobie" :)

Posted

Nieee, zawody to nie dla mnie zdecydowanie, ja się z psem mogę tylko w coś pobawić.
Ale skoro nie ma w Szczecinie to i tak odpada, dzięki :lol:

Posted

dog193 napisał(a):
Ej, myślałam że Szczecin jest bliżej Trójmiasta :diabloti: Teraz spojrzałam na mapę, i jednak jest kawałek :evil_lol:

Chyba cała Polska myśli, że Szczecin jest nad morzem :evil_lol:

Posted (edited)

Fajny piesek
ja jak moją Yedi zostawiam sama to daje jej kość czy coś w tym typie albo taka zabawkę w której w środku jest jedzenie

Edited by Yedi
Posted

Yedi napisał(a):
Fajny piesek
ja jak moją Yedi zostawiam sama to daje jej kość czy coś w tym typie albo taka zabawkę w której w środku jest jedzenie a pies próbuje ją

Aha, to fajnie.

Posted

Wiecie co oglądam filmiki i jestem pod wielkim wrażeniem, bardzo mi się to podoba. Nawet zawody bym przełknęła chyba :lol:
Z dc na 99% idę na ipo, z Kurką też bym chciała coś porobić, bo młodsza już nie będzie :evil_lol: a tu jak na złość dupa. Zresztą i tak bym nie miała z kim Iwana zostawić jak by trzeba było jechać gdzieś dalej na zawody.
Kurka też pójdzie na obronę :razz: