Jump to content
Dogomania

Foks i zwierzyna - czyli Jupi, Milka i Łatek :)

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

No... a jaki zadowolony z siebie na tych moich plecach stoi... :shake: Chyba muszę go oddać, zanim całkiem mnie sterroryzuje. Ale najpierw połamię mu wszystkie łapki i wrzucę do rzeki, wtedy ciocie się nim zainteresują :loveu:

Posted

[quote name='dog193']No... a jaki zadowolony z siebie na tych moich plecach stoi... :shake: Chyba muszę go oddać, zanim całkiem mnie sterroryzuje. Ale najpierw połamię mu wszystkie łapki i wrzucę do rzeki, wtedy ciocie się nim zainteresują :loveu:[/QUOTE]

Musisz zagrozić, że oddasz go Olusiowi. Od razu tłum chętnych dogocioteczek bedzie :evil_lol: Albo jeszcze lepiej zrób bazarek na jego utrzymanie, bo jak nie beda Ci płacić za DT to schron :-( ( od razu zarobisz na nowego piesełka :cool3:)

Posted

Kasa to by się przydała na obecnego, bo już ledwo ciągnę :evil_lol: A to żre, i żre, i żre... :shake: :diabloti:

Wgl Kasia awwwwww, na ciebie to zawsze mogę liczyć w galeryjce :loveu:

Posted

[quote name='dog193']Kasa to by się przydała na obecnego, bo już ledwo ciągnę :evil_lol: A to żre, i żre, i żre... :shake: :diabloti:

Wgl Kasia awwwwww, na ciebie to zawsze mogę liczyć w galeryjce :loveu:

no to płatny DT i osobno zarcie :diabloti: ja tam jestem master of biznes :loveu:

bo Jupiś jest mega, i ma sztywne łapki i byl jednym psem alkoholikiem poza moim na zlociku, i w ogole mozna go za ogon łapać :loveu:

Posted

[quote name='asiak_kasia']no to płatny DT i osobno zarcie :diabloti: ja tam jestem master of biznes :loveu:

bo Jupiś jest mega, i ma sztywne łapki i byl jednym psem alkoholikiem poza moim na zlociku, i w ogole mozna go za ogon łapać :loveu:[/QUOTE]

Ty to masz łeb jak sklep :diabloti:

No tak, alkoholicy się muszą trzymać razem :D Z nim można wszystko robić, Oluś wypróbowywał przeróżne rzeczy :evil_lol:

[quote name='Amber']Na Kasię można liczyć, bo ona płaszczy dupę w biurze od rana, więc nie ma co robić :eviltong:

A fociaski słitaśne ^^[/QUOTE]

No tak... W tych biurach to nic nie robią tylko dupy płaszczą i po dogo łażą :shake:
Zabijcie mnie, napisałam na początku biura przez "ó" :mdleje:

Prafda? :loveu:

Posted

No, to dzisiaj mam fotki flyballowe z sobotniego treningu :)

Nie jest idealnie, ale też nie ma źle :) Jupi potrafi boks zrobić lepiej, tutaj mu się cosik łapa osunęła ;) Idealnie jest, gdy wsie łapy są na czarnym polu.

Biegusiem :D

Nie wiem, czemu ma tyłek tak wysoko :D

Czekając na swoją kolej ;)

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1452248_632690803458703_1461329513_n.jpg

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1471200_632690960125354_443107795_n.jpg