BBeta Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='dog193']Chyba kogoś posrało :mdleje: Właśnie się dowiedziałam, że Jupi ma wziąć udział w niedzielnych zawodach w Krakowie :mdleje:[/QUOTE] Gdzie te zawody? ;) Quote
dog193 Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 https://maps.google.pl/maps?q=piekary+383,+liszki&hl=pl&ie=UTF8&ll=50.023182,19.796462&spn=0.004184,0.013078&sll=50.046766,20.004863&sspn=0.267649,0.837021&hnear=383,+32-060+Piekary,+krakowski,+ma%C5%82opolskie&t=h&z=17 :) Quote
Unbelievable Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='dog193'] Opole? :eviltong:[/QUOTE] między innymi :diabloti: [quote name='BBeta']Gdzie te zawody? ;)[/QUOTE] Brum też pojechała... :diabloti: ale mnie nie będzie :placz: Quote
dog193 Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Biegamy z labkiem Moritzem ;) Trening wyszedł powyżej oczekiwać, ale nie idealnie. Plus jest taki, że jak Jupsu już jest skupiony na zadaniu to biegnie nie zważając na nic innego, zobaczymy jak będzie jutro. 2 razy wypuścił piłkę i musieliśmy powtarzać bieg. Quote
BBeta Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Powodzenia na zawodach :kciuki: Zerwę się z zajęć i przyjadę popatrzeć :diabloti: Quote
dog193 Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Nie dziękuję ;) Zapraszamy :D Chociaz akurat w naszej dywizji będzie mało do oglądania ;) Tak w ogóle to dzisiaj Jupi kończy 2 lata! :) Za szybko :shake: Quote
Tepes Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 No to kciuki obowiązkowo;) Matko jak to przeleciało już 2 lata:crazyeye: Przecież niedawno to to takie małe i nieporadne było a teraz to już jest dorodna ryjówka i to na dodatek mistrzunio:loveu: :new-bday: Quote
dog193 Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='BBeta']Najlepszego! :BIG: :) [quote name='Tepes']No to kciuki obowiązkowo;) Matko jak to przeleciało już 2 lata:crazyeye: Przecież niedawno to to takie małe i nieporadne było a teraz to już jest dorodna ryjówka i to na dodatek mistrzunio:loveu: :new-bday: Dzięki :) Noo, przeleciało strasznie szybko. Skończyło się babci sranie, teraz czas na sukcesy :diabloti: Nie wiem czy nie za duże te foty? ;) Quote
motyleqq Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 jak on śmiesznie z tą piłką wygląda :evil_lol: Quote
dog193 Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 Jesteśmy, żyjemy, ale ledwo :diabloti: Mamy trzecie miejsce ;) Quote
asiak_kasia Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='dog193']Jesteśmy, żyjemy, ale ledwo :diabloti: Mamy trzecie miejsce ;)[/QUOTE] No i proszę, sztywne nóżki i Pan z Gwizdkiem dali rade :cool3: Gratulejszon! I po raz kolejny możesz się pochwalić, jakiego masz zajebistego psa :loveu: btw własnie mi uświadomiono, że Jupik był jedynym poza Polą, psem(na zlocie) nie stroniącym od alkoholu :evil_lol: Quote
evel Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 2 lata, o matko, kiedy to śmignęło! Wszystkiego naj! I dalszych sukcesów :) Quote
FredziaFredzia Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Dużo lat Jupiś i brawo Ewa z Jupisiem! :loveu: Quote
dog193 Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='BBeta'] Zerwę się z zajęć i przyjadę popatrzeć :diabloti: Byłaś? ;) [quote name='asiak_kasia']No i proszę, sztywne nóżki i Pan z Gwizdkiem dali rade :cool3: Gratulejszon! I po raz kolejny możesz się pochwalić, jakiego masz zajebistego psa :loveu: Ba! Nawet jakbyśmy byli na ostatnim miejscu to byłby zajebisty, bo to serio było dla niego dużo ;) Ale cieszę się, bo na zadaniu skupiał się fajnie, raz mi się rozproszył, ale to dlatego, że obok nagrodzili psa piszczącą piłką :roll: no i Jupsu bardzo się zainteresował oczywiście. Jednak widać po nim było pod koniec, już na rozdaniu medali, że trochę jest przytłoczony tym wszystkim, nie był taki rezolutny jak zwykle. btw własnie mi uświadomiono, że Jupik był jedynym poza Polą, psem(na zlocie) nie stroniącym od alkoholu :evil_lol: Od razu widać, kto ma porządnych właścicieli :cool3: Oczywiście mówię o nas :diabloti: [quote name='evel']2 lata, o matko, kiedy to śmignęło! Wszystkiego naj! I dalszych sukcesów :) No strasznie szybko, daj spokój, aż mi się przykro zrobiło ;) Dzięki! [quote name='FredziaFredzia']Dużo lat Jupiś i brawo Ewa z Jupisiem! :loveu: Dzięki :loveu: Podpowiedzi Darka na zawodach okazały się OGROMNIE pomocne, dzisiaj na treningu Jupi o wiele lepiej robił boks z pobieraniem piłki, jestem bardzo zadowolona :loveu: Dlatego właśnie bardzo chciałam jechać do Krakowa i cieszę się, że wypaliło. Jednak muszę mu teraz dać całkowity luz aż do przyszłego treningu za tydzień, bo dzisiaj widać po nim było jeszcze zmęczenie, szybciej się wypompował, zaczął rozpraszać itd. Więc teraz będzie leżał do góry brzuchem i cieszył się (mam nadzieję :evil_lol:) nicnierobieniem :D Quote
a_niusia Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 labki tez biegaja? i jak im idzie? to nie jest rasa, ktora bym posadzala o jakas fly ballowa zajebioze:))) Quote
dog193 Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='Aleksandra95']Macie filmik ? :)[/QUOTE] Niestety nie. [quote name='a_niusia']labki tez biegaja? i jak im idzie? to nie jest rasa, ktora bym posadzala o jakas fly ballowa zajebioze:)))[/QUOTE] Biegają biegają, teraz a zawodach były trzy ;) Wiadomo, że nie są demonami prędkości, ale na miarę swoich możliwości, są całkiem zajebiste :) Wyglądają w biegu jak skaczące klocusie :D Quote
Luzia Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Jej, bez obrazy, ale ktoś ją gorsetem spinał jak była młoda? Czy to normalne? Quote
omry Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 No, trochę wygięta, albo kwestia zdjęcia :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 zdjęcie takie, aczkolwiek kręgosłup okropnie miękki : P u terrierów raczej nie powinien taki być Quote
dog193 Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 [quote name='Unbelievable']zdjęcie takie, aczkolwiek kręgosłup okropnie miękki : P u terrierów raczej nie powinien taki być To dosyć odważne stwierdzenie po jednym zdjęciu :D Myślę, że suka niefortunnie stanęła, linię mam dosyć dobrze obeznaną ze wzgląd na jej brata i niczego podobnego nie zauważyłam ;) W środowisku foksów właśnie to mi się podoba, że nie ma tak, że nie wstawi się jakiegoś zdjęcia, bo pies na nim niefortunnie wyszedł i będzie pośmiewisko :D Nie ma spiny i to jest fajne :) Quote
Recommended Posts