Apbt_sól Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ciekawe .. co odpisza ze nie dysposnuja pewnie lokalem mogacym spełniac wymogi....... zobaczymy.... Quote
esza Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Czesc :) Na jakimś temacie widziałam link do portalu , gdzie podobno robią strony schroniskom za darmo. Niestety nie pamiętam tematu :(. Quote
asia40 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Totalnie sie zgubiłam :( Do kogo mam pisać po opis haszczaka w schronisku w Wałbrzychu? Chce go dac do adopcji na BS (Bezdomne Szpice) ale co mam o nim napisać? Prosze o pomoc. Quote
pusia2405 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 asia40 napisał(a):Totalnie sie zgubiłam :( Do kogo mam pisać po opis haszczaka w schronisku w Wałbrzychu? Chce go dac do adopcji na BS (Bezdomne Szpice) ale co mam o nim napisać? Prosze o pomoc. Spróbuje się skontaktować z dziewczynami. Wreszcie udało mi się zalogować:multi::multi: Quote
pusia2405 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 asia40 wejdź na wątek wałbrzyskie schronisko!! Quote
pusia2405 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 jest jeszcze jeden wątek dot. wałbrzyskiego schronu, właśnie wałbrzyskie schronisko. Wejdź w wyszukiwarkę bo nie chce mi kopiować na "odpowiedz na wątek". Quote
Apbt_sól Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 asia40 napisał(a):Totalnie sie zgubiłam :( Do kogo mam pisać po opis haszczaka w schronisku w Wałbrzychu? Chce go dac do adopcji na BS (Bezdomne Szpice) ale co mam o nim napisać? Prosze o pomoc. Haszczak oklo 2 lat na oko , tego nie gwarantuje , spokojny wobez psów dla zludzi tez , zainteresowany człowiekim ale bez przsady , już sie drapie pewnie pchły! juz ma . Pies nie kastrowany! Quote
Apbt_sól Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 asia40 napisał(a):Kurcze, no chyba tu jestem??!! Walnik myszką na moj baner , to gołowny watek schroniska na tym, watku w ktrum jestes sa toczoe rozmowy a zdjecia opisy , aktualizacje sa na głownym \by już go nie zasmiecać. Quote
Polyanna Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Halo, puk puk, czy jest tam kto???? Jakieś newsy ze schronu? Na moje pisam odopowiedź idzie już tydzień i dojśc nie może:roll: Ciekawe czy w ogóle się czegoś doczekam:oops: Jakoś tak cichutko na naszych wątkach... Quote
agnieszka30 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a lista SIE ROBI!!! to nie takie hop! ania zdzwoń sie jakoś ze mną, ty ukryta ciągle...:roll: Quote
Polyanna Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ok, jak znajdę chwilę to zadzwonię, może jutro.. Quote
asia40 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Agnieszko ja podawalam swoje dane Ani czy masz je również? Quote
Polyanna Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Agnieszka, jak nie masz, jak nie masz???? Listę z iloma osobami Ci przysłałam? Z pięcioma tak? No to dane masz. Quote
agnieszka30 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Bo tam nie sprawdzałam, uzupełniam swoją,dziś kończy podpisywać Świdnica, kiedy Wałbrzych?? Podajcie termin, żebyście wszystkie były. I odsyłam do ciebie. Wiem,że sie niecierpliwiesz...czasu brakuje jak nie wiem, doby nie wydłużę. Ludzi też ciezko wyłapac... Quote
Polyanna Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Aga ja rozumiem, czekam, czasem muszę się przypomnieć:oops: Quote
Zmysł Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Mam sprawę /prośbę. Czy znacie kogoś na Śląsku kto by przewiózł sunię gończego polskiego ze schroniska w Myszkowicach do Gliwic w niedzielę popołudniu/wieczorem? Gończy jest niedużym psem. Sunia ma już zapewniony dom tymczasowy w W-wie i nawet transport Gliwice-W-wa jest . Tylko brakuje tego jednego małego ogniwa.:roll: W razie możliwości proszę o kontakt ze mną, albo AniaW. Quote
luśka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 dlaczego temat się tak nagle urwał? ja chętna do tozu wałbrzyskiego :) edit odnośnie weterynarzy wsółpracującychze schroniskiem. Jest to na bank lecznica z wysockiego, to jedyna tak duża i tak znana w Wałbrzychu. Kiedyś moja bokserka, stamtąd włąśnie, nieplanowanie wzięta; uciekła, wpadłą pod samochód. Szukaliśmy jej cały dzień. Po telefonie na wysockiego okazało się, że schronisko ją przywiozło z interwencji. Założyli jej opatrunek usztywniający, nie wiem, co jeszcze robili. Zabrali do schornu. Następnego dnia dopiero mogliśmy ją odebrać, bo już był schron zamknięty. Najgorsze było to,że włąśnie z tego schronu zabrana, znów tam trafiła (i to były ostatnie dni jej życia). Po telefonie do weta z wysockiego, na drugi dzień; mówił, że ten opatrunek- gips jest tymczasowy, że czekali na zgłoszenie się włąścicieli, bo domyślali się, że tak się stanie. Quote
luśka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 zgłosiłam się chętna do pomocy. nikt nie jest zaintersowany. super. o co tyle krzyku, skoro nikt pomocy nie chce przyjąć?? dowiedziałam się, że wałbrzyski toz został otwarty (może mylę ze strażą). i nie współpracuje oddziałem wrocłąwskim przez jakieś osobiste animozje. wg mnie pomoc zwierzakom jest najważniejsza kto należy do tego oddziału wałbrzyskiego? do których drzwi mam pukać, skoro same się nie otwierają?? Quote
Apbt_sól Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 napisz do RITA & DIANA ona jest prezesem Sdz - sie zajmuje wszystkim, napewno bedzie zadowolona z kolejnej pomocnej dloni :) Quote
Ana_Zbyska Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Słuchajcie, potrzbuję pilnie osoby do przeprowadzenia kontroli przedadopcyjnej w Nowej Rudzie, między Kłodzkiem, a Wałbrzychem. Proszę o kontakt. 2280063 gg Quote
Recommended Posts