Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Totalnie sie zgubiłam :(
Do kogo mam pisać po opis haszczaka w schronisku w Wałbrzychu? Chce go dac do adopcji na BS (Bezdomne Szpice) ale co mam o nim napisać? Prosze o pomoc.

Posted

asia40 napisał(a):
Do kogo mam pisać po opis haszczaka w schronisku w Wałbrzychu? Chce go dac do adopcji na BS (Bezdomne Szpice) ale co mam o nim napisać? Prosze o pomoc.

Spróbuje się skontaktować z dziewczynami.
Wreszcie udało mi się zalogować:multi::multi:

Posted

asia40 napisał(a):

Haszczak oklo 2 lat na oko , tego nie gwarantuje , spokojny wobez psów dla zludzi tez , zainteresowany człowiekim ale bez przsady , już sie drapie pewnie pchły! juz ma .
Pies nie kastrowany!

Posted

asia40 napisał(a):
Kurcze, no chyba tu jestem??!!

Walnik myszką na moj baner , to gołowny watek schroniska na tym, watku w ktrum jestes sa toczoe rozmowy a zdjecia opisy , aktualizacje sa na głownym \by już go nie zasmiecać.

Posted

Halo, puk puk, czy jest tam kto????
Jakieś newsy ze schronu?
Na moje pisam odopowiedź idzie już tydzień i dojśc nie może:roll: Ciekawe czy w ogóle się czegoś doczekam:oops:
Jakoś tak cichutko na naszych wątkach...

Posted

Bo tam nie sprawdzałam, uzupełniam swoją,dziś kończy podpisywać Świdnica, kiedy Wałbrzych??
Podajcie termin, żebyście wszystkie były.
I odsyłam do ciebie.
Wiem,że sie niecierpliwiesz...czasu brakuje jak nie wiem, doby nie wydłużę.
Ludzi też ciezko wyłapac...

• 5 months later...
Posted

Mam sprawę /prośbę. Czy znacie kogoś na Śląsku kto by przewiózł sunię gończego polskiego ze schroniska w Myszkowicach do Gliwic w niedzielę popołudniu/wieczorem?
Gończy jest niedużym psem. Sunia ma już zapewniony dom tymczasowy w W-wie i nawet transport Gliwice-W-wa jest . Tylko brakuje tego jednego małego ogniwa.:roll:
W razie możliwości proszę o kontakt ze mną, albo AniaW.

• 3 months later...
Posted

dlaczego temat się tak nagle urwał?
ja chętna do tozu wałbrzyskiego :)

edit
odnośnie weterynarzy wsółpracującychze schroniskiem. Jest to na bank lecznica z wysockiego, to jedyna tak duża i tak znana w Wałbrzychu. Kiedyś moja bokserka, stamtąd włąśnie, nieplanowanie wzięta; uciekła, wpadłą pod samochód. Szukaliśmy jej cały dzień. Po telefonie na wysockiego okazało się, że schronisko ją przywiozło z interwencji. Założyli jej opatrunek usztywniający, nie wiem, co jeszcze robili. Zabrali do schornu. Następnego dnia dopiero mogliśmy ją odebrać, bo już był schron zamknięty. Najgorsze było to,że włąśnie z tego schronu zabrana, znów tam trafiła (i to były ostatnie dni jej życia). Po telefonie do weta z wysockiego, na drugi dzień; mówił, że ten opatrunek- gips jest tymczasowy, że czekali na zgłoszenie się włąścicieli, bo domyślali się, że tak się stanie.

• 2 weeks later...
Posted

zgłosiłam się chętna do pomocy. nikt nie jest zaintersowany. super. o co tyle krzyku, skoro nikt pomocy nie chce przyjąć??
dowiedziałam się, że wałbrzyski toz został otwarty (może mylę ze strażą). i nie współpracuje oddziałem wrocłąwskim przez jakieś osobiste animozje. wg mnie pomoc zwierzakom jest najważniejsza
kto należy do tego oddziału wałbrzyskiego? do których drzwi mam pukać, skoro same się nie otwierają??

• 1 year later...