Apbt_sól Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 z TZ jak nasz schron zglaszałam papierek tylko przyszedł do mnie policji i schonu na tym sie skonczylo.... Do UM trza pusie wysłac jak bedzie miea czas bo ja tam ic nie skóram za wielkie mam nerwy i furiatka jestem a ona opanowana i oblatana w urzedach. Quote
pusia2405 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Polyanna napisał(a):Wiem wiem, że to dużo, ale na Koło potrzeba tylko 10... Chyba że możemy wstapić do wrocławkiego Okręgu Straży dla Zwierząt??? To tylko 10 osób w Wałbrzychu, to aż 10 osób. Nie wiem dlaczego, bo przecież Wałbrzych nie jest małym miastem. Polyanna, może znasz jakieś osoby z Wałbrzycha, które miałyby ochotę dołączyć się do akcji. Nas jest tu za mało, to wiąże się z czasem. Czasu jest tym bardziej za mało.:-( Ja też się obawiam, że ta kontrola nic nam nie da. Dzwoniłam dzisiaj do inspektora z samego rana i dostałam opr., że już trzecia dzwoni i czy my między sobą tego nie uzgadniamy. W końcu się dowiedziałm, że on chce iść na kontrolę z przedstawicielami miasta i nie wie, czy kontrola ma być w poniedziałek czy we wtorek, bo to wszystko zależy od tych pań. Szczerze mówiąc załamałam się.:razz: Do końca tyg. mam urwanie głowy, następny tydzień będę w pracy w Łodzi, więc może uda mi się iść do schronu za dwa tyg. Musimy ustalić jakiś plan działania wspólnie. Quote
Polyanna Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Za przeproszeniem, ale oni są wściekli że w ogóle ktoś się zainteresował, no bo co to znaczy że już trzecia osoba dzwoni?!! Jakby dzwoniła 303 to mógłby się denerwować, a tak to niech spuści z tonu, bo łaski nie robi! Znam osoby, które kochają zwierzęta i które mogłyby wstąpić jako członkowie honorowi, np. moja mama, do tego przyjaciel i przyjaciólka, i ze dwie koleżanki. Resztę musicie Wy skombinować:cool3: Quote
agnieszka30 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ale słuchajcie, to dobry pomysł, aby siły połączyć, ze Świdnicą nie będzie problemu... Quote
Apbt_sól Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 tylko jak to kółko rozkrecić ja tez mam 2 osoby jak cos.... Quote
Polyanna Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Spoko, to jest najmniejszy problem, ustalmy najpierw ile osób jest chętnych, potrzebujemy 10 czlonków zwykłych - czyli takich którzy oprócz składek uczestniczą czynnie w pracach Koła. Ja mam takich ludzi ze 3 szt. Plus jeden honorowy członek - moja 70 letnia mama:lol: Quote
Apbt_sól Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 to teraz tak : Pusia , ja ,Casia _i_figa i moje dwie kumplele to nasz skład poki co i od ciebie 3. szukamy dalej., ;) Quote
Polyanna Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Wiem już co i jak z powstaniem Koła TOZ-u, żadne skomplikowane procedury. Ważniejsze jest to, jak wypadła kontrola z udziałem Agnieszki30 w schronisku w Dzierżoniowie, a wypadła fatalnie!!!! Wyszło czarno na białym, że nie prowadzą ewidencji psów! Jeśli tak jest w dzierzoniowie to tak samo albo gorzej będize w Wałbrzychu, musi ktoś z naszych brać udział w tej kontroli!!! Plizzzzzzz Quote
Apbt_sól Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ja juz mówiłam ze nie wiem czy bede , nie chche zaklepywać sie zetak a pozniej sie okaze ze nie poszłam , jak na zlosc teraz jestem zblokowana.... A nie mam zamiaru w domu trupa zastac... mze sie cos zmieni... ale o wielkie MOZE..... Quote
Polyanna Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Poproszę Agnieszkę, żeby pojechała jeśli da radę... Słuchajcie wszyscy, którym nieobcy jest los tych biednych zwierząt z okolic Wałbrzycha, Świdnicy, Dzierzoniowa i okolic - ZAKŁADAMY KOŁO TOZ-U Z SIEDZIBĄ W WAŁBRZYCHU!!!!!!! Potrzebujemy wszystkich chętnych do działania, czy choćby wspierania duchowo-finansowego (składka członkowska 3zł/m-c i 1,5 zł emerycka). Założę wątek temu poświęcony i tam zaczniemy wszystkie ustalenia, co i jak. Quote
Apbt_sól Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Jestem za , juz dzis powiadome przyszłych czloków ;) Z Inspektorem Aga pogadam!! Quote
Polyanna Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dziekuję:lol: Wątek już założony i czekam na zgłoszenia!!!! Quote
asia40 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ja sie zgłaszam, mieszkam w poblizu - mimo, ze ciagle Poreba w podpisie (nie potrafie tego zmienić) Moze wreszcie naucze sie jeżdzić tymi dziwnymi mini busami. To bedzie Koło TOZ czy Straz dla Zwierząt? Co skuteczniejsze w działaniu? Quote
Polyanna Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Wydaje mi się że najskuteczniejsza jest grupa ludzi chcących pomagać i działać, nieważne pod jakim szyldem! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45416 Proszę o zgłaszanie się do tego wątku, będzie mi łatwiej Was wszystkich zliczyć:cool3: Quote
Apbt_sól Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Polyanna'] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38423 toć to ten sam watek w którym własnie piszemy. Quote
Apbt_sól Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 p..pa :cool3: juz lepiej :evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::p Quote
agnieszka30 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Apbt_sól napisał(a):p..pa :cool3: juz lepiej :evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::p a co wy się jąkacie????:evil_lol: Quote
justynavege Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 dziewczyny a moze tez Straz dla Zwierzat by sie udało? ja mimo braku czasu bym sie na to pisala a nawet moze jeszcze kogos namowie Quote
Polyanna Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ze strażą dla zwierząt może być większy problem, bo tu już trzeba 30 osób, ale reszta pewnie jest podobna. Nie mogę wejść na wrocławską stronę Straży i sprawdzić do kogo dzwonić w tej sprawie. Poszukam jeszcze i sprawdzę, co i jak ze Strażą. Quote
justynavege Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Pollyana o ile mnie pamięć mnie nie myli magdina moglaby pomoc Quote
Polyanna Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Jak rozumiem se Strażą tak? Czy z TOZ-em? W czy mogłaby pomóc, bonawet nie wiemo co ją pytać:oops: Quote
Recommended Posts