Niewiasta_21 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 W hotelu obecnie niemamy miejsc,a z domkami tymczasowymi baardzo krucho... Quote
szajbus Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 On jest naprawde sliczny i tez mnie dziw bierze, że tak małe ma zaiteresowanie. Nie załamuj sie psinko, na dobranoc biegnij na piersza stronke. Quote
hanka456 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Momo moze dzisiaj. Nieszczesliwy Momo czeka na dom. Quote
Edi100 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Och przyjacielu, czemu Ty jeszcze nie w domku?:( Quote
ciapuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 super kudłacz prosi o litość ,ludziska zima w pełni a on biedny czeka Quote
Karilka Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 U mnie 2 psy i 3 szczury... zero kasy...nie moge pomóc. Ale może założyćby skarpete i uzbierać na hotel albo na płatny tymczas? Jakiś bazarek czy cóś i sie może uzbiera... Nie możemy tak w kółko podbijac i nic...przecież to 20 stron ''Hop kochany''...może pokasujemy te posty hopajace? Bo już mało kto zaglada jak widzi tyle stron i zero wiadomości...hm?:oops: Quote
weszka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Karilka masz rację. To samo pisałam kilka postów wcześniej. Wczoraj napisałam do osób z mapy dogo czy nie mogliby pomóc i nic, kicha nie ma miejsc w DT, hotelik zapchany. Dostałam odpowiedź że jest ponad 50 psów do najpilniejszego wyciągnięcia i nie ma co z nimi zrobić :-( . Decyzja o wyciągnięciu psiaka ze schronu jest bardzo poważna. On tam juz nie może wrócić i trzeba liczyć się z tym że pobyt w DT czt hoteliku może potrwać nawet kilka miesięcy. Ja ze swojej strony mogę zaoferować max. 100 zł mies., na pobyt w hotelu trzeba by ok. 400 zł/mies. Uważam że warto spróbować założyć skarpetę + bazarek (spróbuję coś superowego wyszperać). Ja mogę załatwić miejsce w hoteliku w Krakowie chyba że ktoś z Łodzian może gdzieś bliżej Łodzi. To co wy na to miłośnicy Momusa???? Czas na odważniejsze działanie! Tylko wyjęcie Momka ze schronu daje mu szansę :roll: . Ja ze swojej strony oferuję to co napisałam wyżej + bardzo intensywną akcję adopcyjną. Quote
szajbus Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dobrze by było doprowadzic go troche do porządku ( wkapać, ostrzyc) i przyzwyczaic do człowieka.Kazdy kto czyta jego opis ma go za dzikuska i tak pewnie jest. W schronisku tego nie da sie zrobic, więc jestem jak najbardziej za. To młody psiak, któremu nalezy dać szansę na nowe życie. Teraz pytanie, czy miałby go kto odwiedzać w hoteliku, tak, aby psisko poczuło ludzka dłoń i nabrało zaufania do człowieka? Quote
weszka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Jeśli bym go wzięła do Krakowa to będę go odwiedzać i socjalizować i poznawać. Quote
weszka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Doprowadziłabym go także do porządku :) Tylko na wszystko musi być KASA... Pomożecie????? Tylko razem damy radę! Quote
szajbus Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ja jestem jak najbardziej za, ale co na to reszta? Quote
szajbus Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Biegniemy po domeczek na pierwsza stronę Quote
ciapuś Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 ponownie biegniemy na górę, może ktoś cię wypatrzy Quote
szajbus Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Czy zapadła decyzja odnośnie hoteliku? Quote
hanka456 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Momus co tak skromnie, po domek biegnij. Quote
szajbus Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Momus, dlaczego ja przez ciebie spac nie mogę? Hopaj słodziaku na poczatek Quote
szajbus Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Takie cudeńko ma pozostać bez domu? Nie wierzę. Migiem do góry psinko Quote
weszka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 szajbus napisał(a):Czy zapadła decyzja odnośnie hoteliku? Czekam na odpowiedzi z krakowskich hotelików czy zdecydują się przetrzymac Momuska, czy mają miejsca, za ile itd. Jak już coś będe wiedzieć zaraz dam znać i wystawiam na bazarek cudeńka dla sznauceromaniaków :p i zaczynamy zbierać kasę - na początek żeby przynajmniej na mies. starczyło. Quote
Recommended Posts