Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bo trzeba go pokazywać, pokazywać i jeszcze raz pokazywać. Niech nie schodzi z pierwszej strony.To dla niego jedyna szansa na zaistnienie!
wszelkie ogłoszenia mile widziane

Posted

PEWNIE ŻE TAK!!!!
Super bannerek naprawde zdolniacha jesteś Luthien....
Ogłaszać gdzie sie da! Chłopak domku na wczoraj potrzebuje!
sorka że nie pisałam ale neta nie miałam:angryy:

Posted

Ze stroną fatalnie :shake: . A ten psiak taki słodki i jeszcze nikt go nie chce :placz: Że też ja nie mam warunków na zabranie ze wszystcich schronisk wszystkich sznaucerów i sznauceropodobnych psów :placz: :placz: :placz: albo części przynajmniej :-(

Posted

Weszka... też mam sznaucerka. Najbardziej kocham dobermany... teraz mamy ich ponad 35 do adopcji:(... tak bardzo bym chciała wszystkie zabrać z tych zimnych schronisk...a tu kicha. Zero warunków na taka ilość psów. Ledwo z 2 daje rade.

Posted

I właśnie to jest najgorsze. Tyle się ma dobrych chęci, zapału i rozbija się człowiek o ludzką wygodę, bezduszność, niemoc... :( Są ludzie, którzy by mogli pomóc a piętrzą problemy zamiast znieść trochę niewygód w imię pomocy biednym, skrzywdzonym psiakom... Ehhh źle są pewne sprawy na tym świecie pomyślane.
Musimy być wytrwali bo bidy nas potrzebują.

Posted

Właśnie nie wiem czy to ładne imię... Przeczytałam że jako wirtualny opiekun mogę mu zmienić. Chociaż on taki jest refleksyjny na tych zdjęciach a Momus tak jakoś brzmi też dostojnie...