Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm...no to mamy naprawde problem,bo nadal nikt niewie gdzie ten pies jest. Rozmawiałam nawet z Julką,ale niestety jej również ten pies gdzies umknął. Albo tak dobrze sie chowa,albo został zagryziony,niewiadomo i niewiem czy sie wogóle czegos dowiemy.

Posted

Jak to nikt nie wie co sie stało z psem? Nawet gdyby był ( nie daj Boże) zagryziony to przecież nie wyparował. Ktoś sprząta w boksie, gdzie przebywał z innymi psami, ktoś je tam karmi do choinki zielonej i go nie widział?

Posted

Gdzie jest mój ulubieniec????:placz::placz::placz::placz: Jest już wszystko dla niego...a jego nie ma... załamka:shake::placz::placz::placz::placz::placz:
Nie zapadł sie pod ziemie!!!:mad:

Posted

Nieeeeeeeeeee :placz: :placz: :placz: od wczoraj co chwilę mam straszne wieści o psach. I co teraz???? Jest ktoś kto mógłby ostatecznie to potwierdzić...?

Momus litości powiedz że się chowasz :-(

Posted

Nie wiem czy nie nadużyję teraz ale zastanawiam się czy pracownicy schronów nie szpiegują dogo. To juz kolejna sytuacja że pies przed adopcją zapowiedzianą na dogo nagle znika ze schronu :(

Posted

On nie zniknął nagle.On znikną w momencie kiedy były przeniesienia,czyli juz jakis czas temu. Zrozumcie ze psów jest tak duzo ze zaden pracownik nie powie mi gdzie ten pies jest,bo nie beda wiedziec o jakiego psa mi chodzi.Nikt w schronie nie pofatyguje sie zeby go znalesc,trzeba szukac samemu.Ale przeciez nie wejde do boksu i nie bede zaglądac do kazdej budy,bo tego nie wolno nam robic,a nikt niema na to czasu.
Niewiemc o teraz robic,tylko Julka moze go znalesc,lub posprawdzac gdzie moze byc.

Posted

Jeszcze tylko jedno. Przeciez każdy pies ma nr identyfikacyjny i chyba powinni pracownicy wiedziec w którym boksie siedzi. I jak sprawdzą w kartotekach to idą i wiedzą gdzie szukać. Nie jest tak??? Przeciez nie wymagam że jak przyjdę i zapytam gdzie Momus to ktoś będzie wiedział. Ale jak podam nr to ***** powinni wiedzieć w jakim boksie/wybiegu pies jest!
Wiecej nie piszę bo mnie nerwy biorą.

Posted

No własnie problem w tym ze nie zapisują gdzie pies siedzi,tzn w którym boksie. Zapisuje to jedynie Julka na stronie,kiedy wprowadza danego psa na strone internetową,ale w momencie kiedy przenoszą psiaka,to juz jest tragedia,bo nikt niewie wtedy gdzie on jest.