AnkaG Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ja wpłacałam też i możecie przeznaczyc na MOP-ka. Ja już nawet chciałam pisać do weszki, żeby może te pieniądze przeznaczyć na niego. :lol: A jak tam Momuś ? Quote
ewick Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ja jako wystawiająca książkę na bazarku dla Momusa tez jestem za :) Quote
AMIGA Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Momusku - jaki ty piękny jesteś!!! Zwłaszcza rozwalony na kanapie :loveu: Quote
joakijanka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 ja bardzo lubię zdjęcia Momuska w roli wilka grasującego w lesie:dog: i Momuska w chabrach :great: ;) Quote
weszka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Słodkie zdjęcia! Serce skacze jak się widzi taki pychol radosny! Cioteczki dziękuję za zgodę na przeskarpetkowanie kasy na Mopa. Może uda się i jemu pomóc. Quote
outsi Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ten uśmiech :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ...... Quote
szajbus Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Świetnie wygląda. Wiecie co? Myślałam, ze on jest dużo większy! Momusku, wreszcie grzejesz pupcie na mięciutkiej kanapie. Quote
ewick Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ja tez myślałam, ze on jest większy :) a może to jego Pan jest taki wysoki? Quote
AMIGA Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Fajnie, że już mu trochę odrasta futerko po tych niefortunnych postrzyżynach. Ale pycholek ma faktycznie uśmiechnięty! To już nie ten sam zrezygnowany Momusek siedzący na budzie w schronie :multi: Quote
joakijanka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jeśli chcecie to więcej fotek jest na www.joakijanka.fotosik.pl :P Pozdrawiam :* Quote
joakijanka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Obiecałan napisać coś nowego, a nie chciałabym pisać wypracowania na temat tego szaleńca więc pokażę Wam kilka foteczek: to jest Momek kijkiem się bawiący lub też Momek ambitny: to jest Momek rozpieszczony, Momek przytulaśny i Momek sypiający w moim łóżku w jednym: To jest Momek cierpliwy dający się przytulać, tarmosić i całować: To Momek grzecznie podróżujący: To jest Momek po pomoście biegający: ... i na pomoście stojący... Momus pod wiatr stojący: Momuś na spacer wyprowadzający: ... pieszczot żądający... Momek telewizję oglądający: i nocą atakujący: Momek na płasko leżący: czegoś wypatrujący: spacerujący: w trawie buszujący: oraz teraz przy mnie stojący: Sorry za jakość, ale wszystko z telefonów ;).... Pozdrawiamy ;) Quote
ewatonieja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ale ogromne zdjęcia widac go wyrażnie :)))) Quote
AnkaG Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Modzi będą się czepiać wielkości zdjęć. :diabloti: Ale Momek szczęśliwy. :lol: Quote
weszka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ależ Momek życie teraz prowadzi! Wspaniałe! A zdjęcia zmniejsz bo źle się ogląda, a i modzi dostaną szału jak je zobaczą ;) Quote
szajbus Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Momus jest taki szczęśliwy, az sie popłakałam. I pomyśleć, ze musiał tyle czasu czekać, żeby zaznać tego szczęścia . Ale warto było. Quote
weszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 A jak tam Momuś jak zostaje sam??? Nadal niszczy??? Quote
joakijanka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 trudno powiedzieć, bo przez wakacje raczej sam zostawał tylko na ogródku.... w domu został raz na jakieś pół godzinki jak była moja 18... no i nic nie zepsuł... ale hmm zobaczymy jak to będzie... ;) Quote
Paulina87 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Widzę, że jesteś z Ostrowa Wlkp. fajnie widzieć kogoś "swojego" a piesek cudowny :loveu: Quote
joakijanka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Wiem, że kiepskie... z komóreczki ;p To już rok mija, jak Momek jest z nami... Dalej się boi zostawać sam, włazi na okna, zrzuca doniczki, brudzi szyby, ale nawet jeśli broi to szybko zostaje mu to zapomniane, bo jest tu pupilkiem :loveu:;p Heh, no i już nikt go nie próbuje zrzucać z kanapy ;) Pozdrawiam ;) Quote
Recommended Posts