Karilka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Oj jaki on ładny jest!!! Ten uśmiech do ludzi...:cool3: heh...piesiaku kochany. Quote
AMIGA Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ale superowe zdjęcia!!! Momusku - stanowczo lepiej wyglądasz jak się czymś interesujesz dookoła, niż jak lezysz taki zrezygnowany na budzie :p Quote
AMIGA Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Momusku - nie trać nadziei - gdzieś jest twój domek, zobaczysz! Quote
julia.zuzanna Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ewatonieja - Picasa Googla, polecam (jednym kliknięciem radzisz sobie z tymi zielonymi boksami i fosforyzującymi psami...) Quote
katya Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ja w ogóle Picasy nie umiem używać :( Dostałam następującego SMS'a: Dobry wieczór. Ja w sprawie Momusa. Po pierwsze - mam kota. Co On na to? Drugi problem polega na tym, że ja jestem z Ostrowa Wllkp i nie bardzo mam jak po niego przyjechać. Czy on będzie umiał mieszkać w domu?Pozdrawiam. Magdalena Wojtasz.tel do tej Pani: 606 423 939 Co Wy na to? Quote
AMIGA Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ojeeeej, nadzieja się wlewa w moje serce. A tak naprawdę, to nie wiadomo, co Momus powie na koty??? Quote
ewick Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Noo, to jak go Pani chce zabrać? trzeba by coś wykombinowac i co schronisko na to? Niechby tak Momo pokochał koty :loveu: Quote
weszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Pytania Pani są dziwne i widać, że mało wie o psach schroniskowych. Trzeba jej napisać że w warunkach schroniska nie ma możliwosci sprawdzić reakcji na koty. Mieszkania w domu trzeba go nauczyć, niby skąd ma umieć jak prawie całe życie jest w schronie. Trzeba panią uświadomić że może nie zachowywać czystości, że może coś zniszczyć itd. itp. Że z psem trzeba będzie trochę popracować. Quote
katya Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dzwoniła do mnie ta Pani. Momus mieszkałby w domu z ogrodem. Rodzina z dwiema córkami i kotem. Niedawno pochowali swojego psa. Jeśli chodzi o kota i mieszkanie w domu, to pogadałyśmy trochę i jesteśmy zgodne w tym, że trzeba mu będzie dać trochę czasu. Problem to transport. Pani mówi, że zwyczajnie nie ma czasu, ale koszty pokryje. Zadzwoni do mnie o 20 z ostateczną decyzją. Jak widzicie kwestię tansportu i w ogóle tą adopcję? Quote
AMIGA Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dom z ogrodem to naprawdę super perspektywa. Momusek napewno szybko by odkrył uroki siusiania na trawce :p A co do stosunków z kotem, to napewno sprawa do nauczenia. Tylko przydałoby się, żeby ktoś z Ostrowia Wlkp. , czy z pobliża Ostrowia mógł najpierw sprawdzić ten domek. Quote
weszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 katya wg mnie podstawa to wizyta przedadopcyjna i sprawdzenie domu. Z opisu wygląda super, ale nie da się wszystkiego załatwić na maila i telefon. Później można się zająć resztą. Quote
Moriaaa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ostrów to jakies 120 km od Łodzi...to nie tragedia. Ale pytania Pani:roll:...uważam że trzeba sprawdzić domek. Obawiam się trochę o kota, bo to ciężko sprawdzić...no chyba że Julka pomoże...a co się stanie jak okaże się że kotów to Momus nie lubi? To trzeba sparwdzić. Quote
katya Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 W takim razie proszę założycielkę wątku, żeby zajęła się szukaniem kogoś do kontroli przedadopcyjnej. Ja pogadam z Julią o kocie. Acha, no i jeszcze czekam o 20 na ten telefon z ostateczną decyzją. Quote
Bonsai Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dusza i Paulinka18 są z Ostrowa Wlkp., więc spytajcie się je o wizytę przedadopcyjną. Jeśli one by nie mogły, mogę podskoczyć ja. ;) Quote
ewick Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 trzymam kciuki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts