Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

weszka napisał(a):
No zobaczymy, zobaczymy co wyniknie z tej wizyty :roll:
Ale 15 letni pies to się chyba nie nadaje na takie warunki jak oferuje Gajesia :shake:

No nie wiem, a tak Kacper odejdzie w schronisku.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katya napisał(a):
No nie wiem, a tak Kacper odejdzie w schronisku.

Chodziło mi o to, że starszy pies zasługuje na ciepły kąt, kanapę i człowieka pod ręką. I chyba teki dom byłby dla Kacpra lepszy...

Posted

weszka napisał(a):
Chodziło mi o to, że starszy pies zasługuje na ciepły kąt, kanapę i człowieka pod ręką. I chyba teki dom byłby dla Kacpra lepszy...

Na warunki jakie zapewnia Gajesia nadaje się młody, żywiołowy pies. Momo miałby pewnie dobrze. Choć ja zawsze marzę o domach z kanapami, ogrodami... Ale najważniejsza jest miłość...

Posted

Ta... kanapami, ogrodami. Wydaje mi sie że każdy w domu ma kanape:P. Ogrodu...ja nie mam bo mieszkam w bloku ale moje psy nie narzekają (kanapy im wystarczą hehe, a biegaja w parku). Momo to właśnie pies nadajacy się do takich warunków - spokojnie sie dostosuje:cool3:.

Posted

Tak sobie myślę, że Momo spędził praktycznie życie w budzie w schronisku. I domek z kochającym czlowiekiem nawet bez kanapy to i tak byłoby szczęście dla niego.

Posted

AMIGA napisał(a):
A co z tą panią, ktora chciała wziąć Momuska?

Pani ma być chyba pod koniec kwietnia w schronisku. Będzie oglądać psiaki. Może Momus się spodoba...?

Posted

weszka napisał(a):
Pani ma być chyba pod koniec kwietnia w schronisku. Będzie oglądać psiaki. Może Momus się spodoba...?

Bardzo możliwe :cool3: