AMIGA Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 A kto mi opowie, jak sie Momusek zachowywał? A w ogóle to jak Wam poszła aukcja? Quote
Niewiasta_21 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Akcja :-) Ogólnie to mało ludzi zainteresowanych psami,połowa psów niestety wróciła :-( Quote
ewick Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ale w takim razie połowa poszła do adopcji :D Quote
weszka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 No właśnie, a jak się Momus zachowywał? Skoro on dzikusek? Quote
Nanka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ja nie wiem jak się zachowywał, prowadzałam Toskę :) trzeba się spytać jego opiekunki, wydaje mi się, że albo to był ktoś z Fundacji, albo Ania Agata (ona nie miała Kapsla przypadkiem?). wspaniałe było kiedy podchodzili ludzie, głaskali, i zaczynali rozmowę o swoich psach wziętych ze schronu, było ich naprawdę sporo. wrzucali karmę i szli. w taki sposób spotkałyśmy min. właścicielkę Smutka (pamiętacie go?). Quote
Niewiasta_21 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Niewiem czy Natalia albo Jola (Nata od Jadzi) nie trzymała Momusa. Była pani od Smutka,powaznie? Ja znam ta pania,ale byłam chyba tak zapatrzona w Myszke ze nikogo nie widziałam. Quote
AMIGA Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ludzie teraz bardziej pewnie zaaferowani porządkami przedświątecznymi i przygtowaniami do świąt. Ale skoro połowa piesków nie wróciła do boksów, to i tak to jest suuuuuuper! Quote
katya Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Tak, Nata iod Jadzi miała Momuska, był bardzo grzeczny. Zrobił nawet kupkę ;) Szkoda, że mu się nie udało...:roll: Quote
Nanka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 tak, były nawet dwie panie Smutka :) obydwie bardzo miłe ;) ja tam nie wiem czy Nata, średnio tak Was wszystkie rozpoznaję :lol: Quote
ciapuś Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 na wczorajszej akcji okazało się że Momusek mimo iż w schronisku nie dochodzi do krat wcale nie jest dzikuskiem Quote
Pianka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Na Momusa zostanie przelane 326 zł od Zefirka. Pozdrawiam;) Quote
weszka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Słuchajcie cioteczki łódzkie. Mam pomysł zeby zrobić dla Momusa plakat i porozklejałybyście go gdzie sie da - sklepy zoo, lecznice, sklepy, szkoły, praca, osiedla - tam gdzie można. Co wy na to? Dacie radę oplakatować miasto? julia.zuzanna - czy można zrobić plakaty? Quote
Nanka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Weszko - pytanie lepiej napisać na łódzkim wątku, nie wiem czy Julka tu zagląda. Quote
julia.zuzanna Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='weszka']Słuchajcie cioteczki łódzkie. Mam pomysł zeby zrobić dla Momusa plakat i porozklejałybyście go gdzie sie da - sklepy zoo, lecznice, sklepy, szkoły, praca, osiedla - tam gdzie można. Co wy na to? Dacie radę oplakatować miasto? julia.zuzanna - czy można zrobić plakaty? można, jak chcecie to ze zdjęć ze schroniska weźcie, a jak będzie za mało to mam trochę z akcji sobotniej (moja mama się zdziwiła jak oglądała zdjęcia, że taki ładny pies i nie poszedł) (czasem zaglądam jak mam chwilę, a że jest niedziela to mam chwilę) Quote
nata od jadzi Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ja prowadziłam momusa podczas akcji. wymieniałyśmy się z moją mamą (jola). był trochę zaniepokojony i podniecony wszystkim, co działo się wokół niego. fajny psiak, ciekawy wszystkiego... myślę, że bardziej chciałby do ludzi gdyby nie było całego zgiełku... strasznie mi przykro, że nie udało mu się w sobotę. czy zbieracie na hotelik dla niego? jak wam ta zbiórka idzie? Quote
Karilka Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Oj kochany piesku... tyle czasu już czekasz.:placz: Quote
ewick Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 a Momusek chyba nie ma teraz allegro? jest na alegratce, ale tam mniej ludzi zagląda Quote
ewick Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dziewczyny, czy wstawic Momusa na allegro? Czy ktoś inny to robił wcześniej i możę powielić aukcję? Quote
Karilka Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Momo nie ma allegro chyba... poprosimy o allegro Cioteczko, jeżeli masz chęć:loveu: Quote
katya Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ale wiem, że Momus miał Allegro, chyba weszka robiła. Quote
ewick Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 To ja dam opis taki jak ma na alegratce, potem dam tu linka a wy sprawdzcie czy nie trzeba czegos pozmieniać itp itd - napiszę tylko do Julii w sprawie zdjęć, a co :) Quote
weszka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ja robiłam allegro. Ale opis był wzięty z wątku. Quote
Recommended Posts