Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie wiem jak się zachowywał, prowadzałam Toskę :) trzeba się spytać jego opiekunki, wydaje mi się, że albo to był ktoś z Fundacji, albo Ania Agata (ona nie miała Kapsla przypadkiem?).
wspaniałe było kiedy podchodzili ludzie, głaskali, i zaczynali rozmowę o swoich psach wziętych ze schronu, było ich naprawdę sporo. wrzucali karmę i szli. w taki sposób spotkałyśmy min. właścicielkę Smutka (pamiętacie go?).

Posted

Ludzie teraz bardziej pewnie zaaferowani porządkami przedświątecznymi i przygtowaniami do świąt.
Ale skoro połowa piesków nie wróciła do boksów, to i tak to jest suuuuuuper!

Posted

Słuchajcie cioteczki łódzkie. Mam pomysł zeby zrobić dla Momusa plakat i porozklejałybyście go gdzie sie da - sklepy zoo, lecznice, sklepy, szkoły, praca, osiedla - tam gdzie można. Co wy na to? Dacie radę oplakatować miasto?

julia.zuzanna - czy można zrobić plakaty?

Posted

[quote name='weszka']Słuchajcie cioteczki łódzkie. Mam pomysł zeby zrobić dla Momusa plakat i porozklejałybyście go gdzie sie da - sklepy zoo, lecznice, sklepy, szkoły, praca, osiedla - tam gdzie można. Co wy na to? Dacie radę oplakatować miasto?

julia.zuzanna - czy można zrobić plakaty?

można, jak chcecie to ze zdjęć ze schroniska weźcie, a jak będzie za mało to mam trochę z akcji sobotniej (moja mama się zdziwiła jak oglądała zdjęcia, że taki ładny pies i nie poszedł)

(czasem zaglądam jak mam chwilę, a że jest niedziela to mam chwilę)

Posted

ja prowadziłam momusa podczas akcji. wymieniałyśmy się z moją mamą (jola). był trochę zaniepokojony i podniecony wszystkim, co działo się wokół niego. fajny psiak, ciekawy wszystkiego... myślę, że bardziej chciałby do ludzi gdyby nie było całego zgiełku... strasznie mi przykro, że nie udało mu się w sobotę.
czy zbieracie na hotelik dla niego? jak wam ta zbiórka idzie?

Posted

To ja dam opis taki jak ma na alegratce, potem dam tu linka a wy sprawdzcie czy nie trzeba czegos pozmieniać itp itd - napiszę tylko do Julii w sprawie zdjęć, a co :)