ciapuś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ja będe prawdopodobnie w sobote ,więc postaram się tym zająć(niestety nie widziałam nigdy MOMO na żywo) Quote
ewick Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 super, mam nadzieję, że uda się czegoś dowiedzieć... myślę, że Mimusowi już trochę mordka zarosła od momentu zrobienia zdjęć może piesek da się obejrzeć i porównać, sprawdzić numery... Quote
AMIGA Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Cały czas czekam z nadzieją, że on się jednak jeszcze odnajdzie. I cały czas nie mogę się nadziwic, jak moze pracownikom schroniska tak nie zależeć na tych biedakach - przecież to wielki sukces dla schroniska, jak piesek znajdzie nowy dom. A tu nawet nie zaznaczono, do jakiego boksu został przeniesiony Momus:shake: I teraz w takiej masie tych nieszczęść trudno jest odnaleźć jednego biedaka, który dodatkowo wcale już nie ma ochoty na pokazywanie się. Pewnie biedak już całkiem stracił nadzieję i wcale nie wie, jak my tu do niego tęsknimy!!! Quote
szajbus Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Najgorsze w tym wszystkim jest to, że właśnie jemu szykował sie hotelik w Krakowie i szansa na domek. Weszko, czy otrzymałaś już odpowiedź jako wirtualny opiekun? Gdzieś przepadł piesku?????????? Quote
szajbus Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Momus, wyłaź z ukrycia. przestań sie z nami bawić w chowanego! Quote
weszka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Nie mam odpowiedzi na żadnego z trzech wysłanych maili :( Quote
szajbus Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 To super. Tylko pogratulować. Nie wiem czy śmiać sie w tej sytuacji czy płakać Quote
ciapuś Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 niestety szara rzeczywistość -nic nikogonie nie obchodzi Quote
szajbus Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Piesku, gdzie sie podziałaś? Przecież nie zwiałeś z boksu! Quote
ciapuś Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 niestety mam chore dziecko i dzisiaj nie mogłam jechać,ale dziewczyny mówiły że chyba go nie ma Quote
weszka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Nie ma to wiemy ale czy aby rzeczywiście, a jeśli to gdzie jest??? Chory, w nowym domku czy za TM....? My tu podrzucamy chłopaka, a jego nie ma :( :( :( i nie wiadomo co się stało. Nadal schron do mnie nie odpisał. Quote
szajbus Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Tajemnicze znikniecie Momusa. Kto pomoże go szukać??? Quote
Recommended Posts