ewick Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ja napisałam: :Mimus w schronisku jest od 2007-01-16 (info na stronie schroniska)" i ja również czekam już na odczyt z chipa Quote
szajbus Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Napisałam też do schroniska w tej sprawie bo jako wirtulana opiekunka Momusa mam prawo wiedzieć czy pies jest czy płacę w ciemno. A jeśli chcę go zabrać to czym mam po kogo z Krakowa jechać. Czekamy na odczyt chipa. To jest coś. Skoro płacisz na Momusa , to muszą udzielić ci odpowiedzi. Man nadzieje, że tym razem sprawa sie wyjaśni. Quote
AnkaG Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Co jest z tym schronem. :roll: Ja mam w wirtualnej opiece psiaka z naszego szczecińskiego schronu i co rusz to musze zmieniac, bo jak tylko zostaje adoptowany to dzwonią, żebym innego wybrała. W ciągu 6 miesięcy zmieniałam 6 razy. W naszym schronie niestety ostatnio pojawiła się nosówka. Momusku odnajdź się !!! Quote
ewatonieja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 a był ktoś ze zdjęciem Momusa w schronie? przeciez Ci ludzie codziennie są z tymi psami i chyba pamietaja psa który siedzi już tyle lat!!!! Quote
Karilka Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Kurde... Weszko - masz racje.. a te dwa psy sa bardzo podobne ale czy to mozliwe że pies czekoladowy zamienił sie w szaro - czarnego??? Przecież z brudu byłyby brązowe prześwity chociaż...Momek jest czekoladowy... ze zdjęć wnioskuje... Quote
Karilka Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 numer: ? numer chip: ? imię: Mimus płeć: pies wiek: ok. 3 lat wielkość: srednia rasa: mieszaniec data przyjęcia: 2007-01-16 przebywa w boksie: boks 14 opis: Bardzo spokojny pies, choć czasem zdarzy mu się kogoś obszczekać. Nasz Momus raczej chyba nie szczeka na ludzi co??? I Momo powinien być w boksie nr27! (wg. stronki) Quote
Niewiasta_21 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 opis: Bardzo spokojny pies, choć czasem zdarzy mu się kogoś obszczekać. Nasz Momus raczej chyba nie szczeka na ludzi co??? I Momo powinien być w boksie nr27! (wg. stronki) Momus był w boksie 27 ale został prawdopodobnie przeniesiony i od tego momentu zniknął. Ja go pamietam jak jeszcze był w boksie 27. Leżał na budzie,obserwował otoczenie,ale nie szczekał,tylko patrzył.Nie podchodził takze do krat,taki spokojny i dostojny leżał na tej budzie. Ten Mimus co jest do niego podobny,wydaje mi sie troche za mały,Momus był wiekszy...ale moge sie mylic. Quote
Niewiasta_21 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 opis: Bardzo spokojny pies, choć czasem zdarzy mu się kogoś obszczekać. Nasz Momus raczej chyba nie szczeka na ludzi co??? I Momo powinien być w boksie nr27! (wg. stronki) Momus był w boksie 27 ale został prawdopodobnie przeniesiony i od tego momentu zniknął. Ja go pamietam jak jeszcze był w boksie 27. Leżał na budzie,obserwował otoczenie,ale nie szczekał,tylko patrzył.Nie podchodził takze do krat,taki spokojny i dostojny leżał na tej budzie. Ten Mimus co jest do niego podobny,wydaje mi sie troche za mały,Momus był wiekszy...ale moge sie mylic. Quote
weszka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Nie mam żadnej odpowiedzi. Nic nie wiadomo. Oszaleję :( Quote
AMIGA Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Jakoś mi tak zapadł w serce Momuś, że jestem pewna,że Mimuś to nie ten sam piesek. Żeby nie wiem jaki podobny był do Momusa, ja jestem raczej pewna, że to nie on! Jak to jest możliwe, że nie została odnotowana zmiana boksu? Czy im tam naprawde nie zalezy na tym, żeby im ubywało tych piesków? Przecież wciąż narzekają na przepełnienie w schroniskach!!! Quote
AMIGA Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ciekawa jestem, kiedy się dwiemy czegoś konkretnego. Czy w ogóle się dowiemy czegoś konkretnego o Momusku??? Weszko - nadal nie dostalaś odpowiedzi od dyrekcji schroniska, przecież od chwili zniknięcia Momuska powinnaś być poinformowana, że płacisz na pieska, którego nie ma!!! Quote
Karilka Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 No właśnie to jest strasznie dziwno przerażające... gdzie ten nasz włochaty Żuczko-foczek???:placz::placz::placz: Quote
Ania Agata Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Nadal nic nie wiadomo? Czekam na sprawdzenie chipa i DOBRE wieści. Quote
weszka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ile to może jeszcze potrwać?????? Nadal nie mam odpowiedzi ze schroniska. Zaczynam mieć dosyć. Tyle psów czeka, tyle ludzi chce pomóc a tu zero odzewu. Quote
Karilka Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Nie możemy zostawić Momuska... musimy walczyć! Quote
Recommended Posts