Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam też do schroniska w tej sprawie bo jako wirtulana opiekunka Momusa mam prawo wiedzieć czy pies jest czy płacę w ciemno. A jeśli chcę go zabrać to czym mam po kogo z Krakowa jechać.
Czekamy na odczyt chipa.

To jest coś. Skoro płacisz na Momusa , to muszą udzielić ci odpowiedzi. Man nadzieje, że tym razem sprawa sie wyjaśni.

Posted

Co jest z tym schronem. :roll:
Ja mam w wirtualnej opiece psiaka z naszego szczecińskiego schronu i co rusz to musze zmieniac, bo jak tylko zostaje adoptowany to dzwonią, żebym innego wybrała. W ciągu 6 miesięcy zmieniałam 6 razy.

W naszym schronie niestety ostatnio pojawiła się nosówka.

Momusku odnajdź się !!!

Posted

Kurde... Weszko - masz racje.. a te dwa psy sa bardzo podobne ale czy to mozliwe że pies czekoladowy zamienił sie w szaro - czarnego??? Przecież z brudu byłyby brązowe prześwity chociaż...Momek jest czekoladowy... ze zdjęć wnioskuje...

Posted

numer: ?
numer chip: ?
imię: Mimus
wielkość: srednia
rasa: mieszaniec
data przyjęcia: 2007-01-16
przebywa w boksie: boks 14

opis: Bardzo spokojny pies, choć czasem zdarzy mu się kogoś obszczekać. Nasz Momus raczej chyba nie szczeka na ludzi co??? I Momo powinien być w boksie nr27! (wg. stronki)

Posted

opis: Bardzo spokojny pies, choć czasem zdarzy mu się kogoś obszczekać. Nasz Momus raczej chyba nie szczeka na ludzi co??? I Momo powinien być w boksie nr27! (wg. stronki)

Momus był w boksie 27 ale został prawdopodobnie przeniesiony i od tego momentu zniknął. Ja go pamietam jak jeszcze był w boksie 27. Leżał na budzie,obserwował otoczenie,ale nie szczekał,tylko patrzył.Nie podchodził takze do krat,taki spokojny i dostojny leżał na tej budzie. Ten Mimus co jest do niego podobny,wydaje mi sie troche za mały,Momus był wiekszy...ale moge sie mylic.

Posted

Momus był w boksie 27 ale został prawdopodobnie przeniesiony i od tego momentu zniknął. Ja go pamietam jak jeszcze był w boksie 27. Leżał na budzie,obserwował otoczenie,ale nie szczekał,tylko patrzył.Nie podchodził takze do krat,taki spokojny i dostojny leżał na tej budzie. Ten Mimus co jest do niego podobny,wydaje mi sie troche za mały,Momus był wiekszy...ale moge sie mylic.

Posted

Jakoś mi tak zapadł w serce Momuś, że jestem pewna,że Mimuś to nie ten sam piesek. Żeby nie wiem jaki podobny był do Momusa, ja jestem raczej pewna, że to nie on! Jak to jest możliwe, że nie została odnotowana zmiana boksu? Czy im tam naprawde nie zalezy na tym, żeby im ubywało tych piesków? Przecież wciąż narzekają na przepełnienie w schroniskach!!!

Posted

Ciekawa jestem, kiedy się dwiemy czegoś konkretnego. Czy w ogóle się dowiemy czegoś konkretnego o Momusku??? Weszko - nadal nie dostalaś odpowiedzi od dyrekcji schroniska, przecież od chwili zniknięcia Momuska powinnaś być poinformowana, że płacisz na pieska, którego nie ma!!!