ewatonieja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Czy ktos dzisiaj szukał Momusa?czy pies się znalazł? Quote
Niewiasta_21 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ja bede rozmawiac z dyrektorką,trudno,niema wyjscia,musimy wiedziec czy pies jest czy go niema.Ale dopiero jutro albo w sobote. Quote
weszka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Czyli nadal nic nie wiadomo :( No cóż czekamy nadal... Quote
weszka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Może już dziś skończy się ta niepewność... Jutro miałam po ciebie przyjechać Momus, a ty takie numery wywijasz... Quote
ewatonieja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 jak wróce dam znać,bedzie jeszcze Niewiasta 21 i ona ma zamiar iśc w jego sprawie do p. Dyrektor, mam nadzieje ze sprawa Momusa się w końcu wyjaśni :) Quote
szajbus Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Gdzieś ty sie podział? Nie strasz nas! Wyłaź z ukrycia Quote
ciapuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 cioteczki niestety nie znalazłyśmy Momuska, może jutro się uda Quote
ewatonieja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 nie wiem czy się uda w końcu na 100% nie ma go w boksach wiec albo chory albo...:-( Quote
ewatonieja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 nie wiem czy się uda w końcu na 90% nie ma go w boksach wiec albo chory albo...:-( Quote
ciapuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 jutro trzeba będzie poprosić kogoś z czytnikiem i wszystkie podobne psy sprawdzić ,jeśli to nie pomoże to znaczy że go nie ma Quote
szajbus Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Jak to miałoby nie być? Przecież nie wyparował? Pewnie został przeniesiony i siedzi gdzieś w budzie. Gdyby poszedł do adopcji to byłoby wiadomo. Quote
Niewiasta_21 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Z dyrektorką nie miałam sposobnosci porozmawiac bo przyjechała jakas wycieczka szkolna i była zajeta. Rozmawiałysmy z ciapusiem z innym facetem,który stwierdził ze pies mógł uciec i wtedy juz nawet oni tego nie sprawdzą. Jutra napewno nikt nam z czytnikiem nie bedzie chodził bo jutro jest weekend a jak to w weekend bywa nikt niema na nic czasu,bo pełno ludzi sie kręci. Quote
Recommended Posts