katya Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Czy ktos przeprowadzi z panią wywiad przedadopcyjny? Kogo telefon mogę jej podać? Jutro zapytam co sądzi o kastracji. Z tego co mi ta pani mowila, to nie ma hodowli, tylko po prostu 11 psow roznych ras. Wydala mi się rozsądna i sympatyczna. Quote
weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Katya dokładnie ją przepytaj, proszę! Zapytaj: w jakich warunkach sa psy, czy w domu, czy w kojcach, gdzie miałby być Momus, czy ma czas i cierpliwość na oswajanie go - przeciez on nie zna życia poza schronem i trzeba go będzie wszystkiego nauczyć. A co jeśli nie dogada się w tym stadzie??? A co jeśli okaże się że będzie wymagał leczenia? Czy podoła finansowo? Tak czy tak ktoś osobiście by tą Panią musiał odwiedzić i wszystko sprawdzić. Musimu dmuchać na zimne! Quote
szajbus Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Na dobranoc biegniemy na pierwsza stronkę i czekamy na domek Quote
Karilka Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Na pierwszą stronke spacerkiem;). TRZYMAMY KCIUKI!!! Quote
weszka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Pani odpisała że nie weźmie Momusa :( ale da dom innemu psiakowi - 15 letniemu kundelkowi Szarkowi z Kędzierzyna :) Quote
Karilka Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Eehh... dobrze że taki staruszek dostanie gwiazdke z nieba.... ALE CZEMU W TAKIM RAZIE NASZ MOMUSEK NIE?????:angryy: Quote
weszka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Karilka napisał(a):Eehh... dobrze że taki staruszek dostanie gwiazdke z nieba.... ALE CZEMU W TAKIM RAZIE NASZ MOMUSEK NIE?????:angryy: Bo młodszy i jakoś sobie poradzi :shake: Ale nic się nie martwcie, w takim razie zabieram chłopaka do hoteliku i zorganizuję mu nowe lepsze życie. Quote
katya Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dzwoniła Pani, powiedziała mi, że zdecydowała wziąć satruszka, a Momo jest zaraz na drugim miejscu. Quote
Nanka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 nie Canona, Szarka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42856 Quote
szajbus Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 No cóż, było blisko. Zawsze jest blisko, a później nic z tego nie wychodzi. Dobrze, że inna bida znajdzie domek. Biegniemy na góre psinko Quote
szajbus Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Pięknisiu i co u ciebie? Nadal nikt cię nie wypatrzył? Niewiarygodne! Quote
Recommended Posts