Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie dzwonił do mnie facet, z zagranicy, Był zainteresowany adopcją Momuska, ale w celach rozpłodowych, bo ma ładną sukę!!! :mad: Ręce opadają, ratunku!!!!
Tyle zwierząt siedzi w schronach, a oni jeszcze chcą je rozmnażać. To już drugi podobny przypadek, bo dzwoniła raz do mnie babka, żebym pomogła znaleźć partnera dla jej jużaczki, bo właśnie ma cieczkę... :shake:

Może będziecie do każdej aukcji na allegro dodawać info o pseudohodowalach i bezdomności oraz pisać, że NIE W TYM CELU wystawiamy psiaki...

Posted

To nic nie da, że się napisze bo ludzie tacy są :angryy: . Tanim kosztem chcieliby psa, najlepiej żeby miał jeszcze rodowód do obroży doczepiony. Nie kierują się sercem i checią pomocy psiakowi. Oczywiście nie możemy uogólniać ale takich drani jest sporo :mad:

Posted

Może dopiszcie do aukcji, że adoptujący będzie musiał podpisać umowę adopcyjną, a tym samym zobowiąże się do kastracji psa... no sama nie wiem. Bo może się znaleźć ktoś bardziej cwany i nie powie, że psa chce rozmnażać...

Posted

Cholera cały czas mi ten Momek siedzi w głowie. Najlepszym rozwiązaniem byłoby go z tego schronu wyciągnąć na tymczas... + akcja reklamowa i taki piękny pies na pewno by znalazł dom. Ja z ogłoszenia co chwilę mam telefony o sznaucerkę mini która od niedzieli jest w nowym domu i to jest najlepszy sposób. Jak ktoś słyszy że pies jest w schronisku to jakoś zawsze mu zainteresowanie spada... Czy ciotki i wujaszkowie z Łodzi jakiś tymczas by mogli załatwić...???? A może zmienię na wątku że DT poszukiwany. Ostatecznie jest hotel ale ja sama nie pokryję kosztów... Co myślicie. Bo tu tak siedzimy i go podrzucamy a z tego nic nie wychodzi i dobrze nie wygląda, a pies marnieje :(