hanka456 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Momo mam nadzieje, ze schowales sie tylko do budy gleboko. Quote
szajbus Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 I hop na pierwsza stronke. Czy cos wiadomo o psiaku? Quote
katya Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Właśnie dzwonił do mnie facet, z zagranicy, Był zainteresowany adopcją Momuska, ale w celach rozpłodowych, bo ma ładną sukę!!! :mad: Ręce opadają, ratunku!!!! Tyle zwierząt siedzi w schronach, a oni jeszcze chcą je rozmnażać. To już drugi podobny przypadek, bo dzwoniła raz do mnie babka, żebym pomogła znaleźć partnera dla jej jużaczki, bo właśnie ma cieczkę... :shake: Może będziecie do każdej aukcji na allegro dodawać info o pseudohodowalach i bezdomności oraz pisać, że NIE W TYM CELU wystawiamy psiaki... Quote
weszka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 To nic nie da, że się napisze bo ludzie tacy są :angryy: . Tanim kosztem chcieliby psa, najlepiej żeby miał jeszcze rodowód do obroży doczepiony. Nie kierują się sercem i checią pomocy psiakowi. Oczywiście nie możemy uogólniać ale takich drani jest sporo :mad: Quote
Niewiasta_21 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Psiak jest nadal w schronisku,ale niestety jeszcze go nie dojrzałam,bo zmienił boks. Quote
weszka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Oj Momek, a już była nadzieja że może masz domek :( W takim razie dalej szukamy - tylko z pierwszej! Quote
katya Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Może dopiszcie do aukcji, że adoptujący będzie musiał podpisać umowę adopcyjną, a tym samym zobowiąże się do kastracji psa... no sama nie wiem. Bo może się znaleźć ktoś bardziej cwany i nie powie, że psa chce rozmnażać... Quote
ciapuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 katya napisz facetowi że MOMO jest po kastracji i że wchodzi w gre tylko miłość platoniczna.Zobaczymy co on na to Quote
katya Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Nic facetowi nie napiszę, bo dzwonił z numeru prywatnego... Poza tym wyraźnie powiedział, że chodzi mu o psa dla suki... :angryy: Quote
Karilka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Momus pamiętamy o Tobie kochany! Nie oddamy Cie w złe ręce i będziemy szukać domku - takiego do końca Twoich dni... Quote
Edi100 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Czy On jest na sznaucerach? Ciociu Malawaszko:) Quote
ciapuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 pytanie co prawda nie do mnie ale tak ,jest na sznaucerach http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41271 Quote
katya Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Chyba nie chodziło o sznaucery na dogo, tylko o stronkę sznaucerkową. Quote
ciapuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 a ha no to przepraszam tego nie wiem, ale ciocia Malawaszka tutaj nie zagląda Quote
weszka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A z tego co Malawaszka pisała on tam na tej stronie był i nic :( Quote
szajbus Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Wskakuj chłopie na górę. Nie martw się, ciotki cie nie opuszczą . Quote
ciapuś Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 kiedy na jego stronie pojawi się dobra wiadomość? Quote
weszka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Cholera cały czas mi ten Momek siedzi w głowie. Najlepszym rozwiązaniem byłoby go z tego schronu wyciągnąć na tymczas... + akcja reklamowa i taki piękny pies na pewno by znalazł dom. Ja z ogłoszenia co chwilę mam telefony o sznaucerkę mini która od niedzieli jest w nowym domu i to jest najlepszy sposób. Jak ktoś słyszy że pies jest w schronisku to jakoś zawsze mu zainteresowanie spada... Czy ciotki i wujaszkowie z Łodzi jakiś tymczas by mogli załatwić...???? A może zmienię na wątku że DT poszukiwany. Ostatecznie jest hotel ale ja sama nie pokryję kosztów... Co myślicie. Bo tu tak siedzimy i go podrzucamy a z tego nic nie wychodzi i dobrze nie wygląda, a pies marnieje :( Quote
Recommended Posts