Karilka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Momusek... Wiem, że to pies, który spędził większość życia w schroniskowym boksie....Wiem, że już nie ufa ludziom.... Wiem też, że potrzebuje ciepła domowego i opieki, jaką dobry człowiek może mu zapewnić...tylko gdzie ten dobry człowiek...??? Miałem dom, miałem pana.... teraz mam kawałek betonu, drewniany kloc nazywany budą, i obroże, która nosi zapach śmierci... Co mój człowieku złego zrobiłem...? Tak odwdzięczyłeś mi się za moją miłość? Za moją wierność i bezgraniczne oddanie...? Tak bardzo Cię kocham... chciałbym znowu poczuć Twoja dłoń na mojej głowie, usłyszeć skrobnięcie klucza w drzwiach gdy wracasz zmęczony z pracy...Tak bardzo znowu, chciałbym wskoczyć w Twe ramiona...choć raz... usłyszeć Twój śmiech, gdy zrobię coś głupiego...Choć ostatni raz pójść z Tobą na spacer... poczuć wiatr, zapach trawy i ...wolność. Marzę o spokojnej śmierci przy Tobie...ostatnio marzę o śmierci... Pies podobno stroni od człowieka ale nie przejawia agresji. Prosze pomóżmy mu! On ma tylko 2 latka...przybył do schroniska jako 8 miesięczny dzieciak i tyle czeka na dom! Czy rok i 4 miesiące nie wystarczą mu aby zapamiętał schronisko do końca życia??? Wirtualny opiekun: Weszka. Tu Momek jako ''Mimus''...czyli z ogolona mordką:diabloti:.... Ostroów Wielkopolski- szukamy kontroli przedadopcyjnej!!! Tu jest jego opis i zdjęcia: http://www.schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=431 :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Karilka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Tak, domek by sie przydał oj bardzo... Quote
Karilka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 No gdzie jesteś, mój właścicielu? Pomóż mi...proszę:placz: Quote
Karilka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Skacz!!!!:roll::roll::placz::placz::placz: Quote
Emila Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Slicznoto a tu dalej tak pusto nikt nie zglada przeciesz taki pieknis powiniwn szybko domek znalesc Ja nawet nie moge nic dla Ciebie zrobic:-( Quote
julia.zuzanna Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Chłopakowi się przez ostatni czas trochę zmieniło - już sam podchodzi do krat, daje się głaskać, choć czasem ni stąd ni zowąd odskakuje, ucieka w głąb boksu Myślę, że jemu bardzo potrzebny jest kochający dom - to śliczny psiak Quote
Emila Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 tak ja tez tak mysle piekny biegnij po domek:loveu: Quote
Karilka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 No gdzie ten domek?:shake: Gdzie cioteczki?:mad: Quote
Karilka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Skacz! Gdzie cioteczki??:mad: I gdzie cioteczka Malawaszka?:mad: Taaki sznaucuś a nikt sie nie intereuje...bo ma 4 lapki, nie jest chory i nie jest wyjątkowo piekny... przez to nie należy mu sie dom????:angryy: Quote
Edi100 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Malawaszko wstaw go na swoją stronkę, prosimy. Kto może powstawiać gdzie się da???? ( wprawione ciocie poprosimy o pomoc) On taki Żuczko- Foczko podobny. Trzymaj się kochany!!!! Quote
Karilka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Edi100 napisał(a):Malawaszko wstaw go na swoją stronkę, prosimy. Kto może powstawiać gdzie się da???? ( wprawione ciocie poprosimy o pomoc) On taki Żuczko- Foczko podobny. Trzymaj się kochany!!!!] Fajne określenie:cool1: Quote
Karilka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Pies szuka domku! Ma tego nie dostać nigdy?:-( Quote
Edi100 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Kochane Ciocie, zobaczcie jaki Piękny i wytęskniony. Czy jakaś miła ciocia wstawi go na allegro ( ja nie mam konta:( ) Prosimy:modla: :modla: :modla: Quote
ciapuś Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Rzeczywiście bardzo ładna psinka.:angryy: ale dlaczego takie małe zainteresowanie wątkiem:angryy: Cioteczki do dzieła;) Quote
Karilka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Ciapuś dziękuję:roll: CIOTECZKI PIESEK CZEKA!!!! Quote
Karilka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Widać NIE:angryy::angryy::angryy::angryy: PoMoCy Quote
Recommended Posts