Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Momusek...
Wiem, że to pies, który spędził większość życia w schroniskowym boksie....Wiem, że już nie ufa ludziom.... Wiem też, że potrzebuje ciepła domowego i opieki, jaką dobry człowiek może mu zapewnić...tylko gdzie ten dobry człowiek...???
Miałem dom, miałem pana.... teraz mam kawałek betonu, drewniany kloc nazywany budą, i obroże, która nosi zapach śmierci...
Co mój człowieku złego zrobiłem...? Tak odwdzięczyłeś mi się za moją miłość? Za moją wierność i bezgraniczne oddanie...? Tak bardzo Cię kocham... chciałbym znowu poczuć Twoja dłoń na mojej głowie, usłyszeć skrobnięcie klucza w drzwiach gdy wracasz zmęczony z pracy...Tak bardzo znowu, chciałbym wskoczyć w Twe ramiona...choć raz... usłyszeć Twój śmiech, gdy zrobię coś głupiego...Choć ostatni raz pójść z Tobą na spacer... poczuć wiatr, zapach trawy i ...wolność. Marzę o spokojnej śmierci przy Tobie...ostatnio marzę o śmierci...

Pies podobno stroni od człowieka ale nie przejawia agresji. Prosze pomóżmy mu! On ma tylko 2 latka...przybył do schroniska jako 8 miesięczny dzieciak i tyle czeka na dom! Czy rok i 4 miesiące nie wystarczą mu aby zapamiętał schronisko do końca życia??? Wirtualny opiekun: Weszka.

Tu Momek jako ''Mimus''...czyli z ogolona mordką:diabloti:....

Ostroów Wielkopolski- szukamy kontroli przedadopcyjnej!!!

Tu jest jego opis i zdjęcia:
http://www.schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=431

:placz::placz::placz::placz::placz::placz:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chłopakowi się przez ostatni czas trochę zmieniło - już sam podchodzi do krat, daje się głaskać, choć czasem ni stąd ni zowąd odskakuje, ucieka w głąb boksu

Myślę, że jemu bardzo potrzebny jest kochający dom - to śliczny psiak

Posted

Skacz! Gdzie cioteczki??:mad: I gdzie cioteczka Malawaszka?:mad:
Taaki sznaucuś a nikt sie nie intereuje...bo ma 4 lapki, nie jest chory i nie jest wyjątkowo piekny... przez to nie należy mu sie dom????:angryy:

Posted

Malawaszko wstaw go na swoją stronkę, prosimy. Kto może powstawiać gdzie się da???? ( wprawione ciocie poprosimy o pomoc)
On taki Żuczko- Foczko podobny. Trzymaj się kochany!!!!

Posted

Edi100 napisał(a):
Malawaszko wstaw go na swoją stronkę, prosimy. Kto może powstawiać gdzie się da???? ( wprawione ciocie poprosimy o pomoc)
On taki Żuczko- Foczko podobny. Trzymaj się kochany!!!!
]
Fajne określenie:cool1:

Posted

Kochane Ciocie, zobaczcie jaki Piękny i wytęskniony. Czy jakaś miła ciocia wstawi go na allegro ( ja nie mam konta:( )
Prosimy:modla: :modla: :modla: