arabiansaneta Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Mam nadzieję, bo mój koń zaczął gubić sierść! Quote
Gosiapk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Taka kochana suczyna z pokładami pozytywnych emocji i nie może znaleźć dobrego domu :/ Quote
arabiansaneta Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Nie takie już czekały i czekały, ale w końcu znalazły swego człowieka. Quote
Gosiapk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Kto przykarnie kilka kilogramów miłości? Quote
arabiansaneta Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Na razie trwa szum wokół jej córki - kiedy ucichnie, może ktoś zwróci uwagę ma matkę? Quote
arabiansaneta Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Pewnie, juz widzę, jakby fajnie wyglądała, puszysta, wyczesana, w czerwonych szeleczkach... Trzeba zwracać na nią ludzka uwagę, bo czarne peski mało rzucają się w oczy. Quote
jostel5 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 A może PaniMysza-jeśli Chmurka pojedzie do Warszawy-pomogłaby Niusi...? Tak sobie marzę.:) Quote
arabiansaneta Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 To byłoby jakieś wyjście... Quote
Onaa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Miałam się nie wtrącać bo mam troszkę dość :(. Znowu z fb pojawił się dt dla Niusi, kawalerka z kotami, sunia musiałaby zostawać jak ta osoba idzie do pracy. Quote
Onaa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Sorki że tutaj ale jostel5 ma zapchaną skrzynke a ja mam mało czasu. Przykro mi ale Bartek B. z fb przeznaczył swoją wpłąte z Lino na innego kudłaczka z fb. :-( Quote
arabiansaneta Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Tego, jak chętnie ona zostaje, nie było jak sprawdzić, ale po to jest właśnie dt. Na koty możemy sprawdzić, wybieramy się w poniedziałek do schronu, ale ona jest przyjazna do całego świata. Quote
jostel5 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Dogo07-odepchałam.:) W sprawie Lino-oki! Asia przeleje pieniądze p.Bartkowi-inny kudłacz zyska,wiec nie ma się o co martwić!:) W sprawie Niusi-sunia ma pewnie najwyżej 2 lata! Reakcja "na koty" zostanie sprawdzona.Strasznie się cieszę,że jest odzew w sprawie naszych psiaków. Wydaje mi się,że Niuśkę trzeba ustawić w kolejce do szybkiej sterylizacji... Quote
paniMysza Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 przekazałyście info o niej mikropson na fb? Quote
Onaa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Jutro nie mogłaby już jechać ? Ja jeszcze myślę o Tince, wiem że krótkowłose psiaczki też marzną, niestety, na fb nie mam możliwości umieszczania takich piesków i tym samym szukania im pomocy. Jostel5, Ty jesteś na fb ? Ty będziesz rozmawiać z tym dt ? Quote
arabiansaneta Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Najpierw musi mieć sterylkę i poczekać na zdjęcie szwów. Quote
Onaa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 To kiedy by miała przyjechać ? Ta osoba pyta ? A po sterylce byłaby gdzieś w cieple , prawda ? A z transportem udałoby się jakoś ? Quote
arabiansaneta Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Po sterylce byłaby w izolatce, a szwy zdejmuje się po ok. 8 dniach. A daleko to jest? Wiem, ze nasze dziewczyny woziły psy. Quote
arabiansaneta Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Uzupełniam - sterylka planowana jest na najbliższa sobotę, ale czynimy starania, żeby ten termin przyspieszyć i zrobić to w tygodniu. Mróz już jest mniejszy. A gdzie miałby być ten dt? Quote
Recommended Posts