Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jeszcze ma takie milutkie, mięciutkie futerko, jak stworzone do głaskania... Ona na pewno lubi przebywac na dworze, jak każdy pies, ale podejrzewam, że nie chciałaby być na dworze sama i może stąd te ucieczki... Dobrym wyjściem byłoby, gdyby wychodziła na dwór razem ze swoim człowiekiem i razem z nim wracała do domu. Ale powód tego, ze znalazła się na bruku, mógł być bardziej prozaiczny - ciąża! Teraz już to jej nie grozi.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='arabiansaneta']Ona na pewno lubi przebywac na dworze, jak każdy pies, ale podejrzewam, że nie chciałaby być na dworze sama i może stąd te ucieczki...

Moim zdaniem to jest właśnie sedno problemu. Miewam takie psiaki na DT, które ze mną mogą być w ogrodzie i przez cały dzień. Ale jak tylko idę do domu, pędzą za mną, a gdy się zagapią, natychmiast "pukają", żeby je wpuścić. Jeśli Niusia będzie miała zapewnione długie i atrakcyjne spacerki, dom będzie traktowała jak budę, w której się wygodnie odpoczywa w ciepełku, dostaje pyszne posiłki i masę głasków :)

Posted

Wczoraj wieczorem rozmawiałam z tą Panią z W-wy,która chce adoptować Niuśkę ,bo znowu kontaktowała się z "naszymi";) studentkami,czyli dt...
Trzeba będzie zrobić wizytę,to gdzieś blisko Żwirki i Wigury.Pani jest samotna,ale ma córkę,która-gdyby co-zajmie się psicą.Pani mieszka na trzecim piętrze i bardzo chce małego psiaka "do kochania".

Posted

wiosenka napisał(a):
Może znów Andzike?

Andzike trzeba oszczędzać.:) To daleko od miejsca jej pracy...Małe w Jej brzuszku nie byłoby zadowolone,że Mama nie odpoczywa i włóczy się po mieście w taką pogodę.

Posted

[quote name='jostel5']Wczoraj wieczorem rozmawiałam z tą Panią z W-wy,która chce adoptować Niuśkę ,bo znowu kontaktowała się z "naszymi";) studentkami,czyli dt...
Trzeba będzie zrobić wizytę,to gdzieś blisko Żwirki i Wigury.Pani jest samotna,ale ma córkę,która-gdyby co-zajmie się psicą.Pani mieszka na trzecim piętrze i bardzo chce małego psiaka "do kochania".
Ja mam tylko nadzieję, że to nie jest ta sama Pani co wyrzuciła Sylwka!!!:
http://www.dogomania.pl/threads/220297-SYLWEK-w-perfidny-spos%C3%B3b-porzucony-przez-DS-ODNALAZ%C5%81-SI%C4%98-!!!-b%C4%99d%C4%85-konsekwencje!
Okolica ta sama, opis Pani też.... Jeżeli dokładny adres to była ul. Sabały to pod żadnym warunkiem, nie można oddać Nusi!!!