Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Tak, do góry Donaldziku...

Swoją drogą ostatnio zauważyłam, że Donaldzik to pies bardzo ale to bardzo kompromisowy na wybiegu, bardzo rozsądny i nie wchodzący nikomu w paradę...

Tak, tak, ale domku brak...:shake:

Posted

Asia_M napisał(a):
Zgłasza się chętna :p Podrzucicie mi jakiś tekścik? Jak scharakteryzować Donaldzika?
Śliczny jest!!!:loveu:

Donald ma około 4 lat. To bardzo spokojny i ułożony pies. Widać, że ktos kiedyś nad nim pracował, ale boli to,że komuś znudziła się ta praca. Więc chyba nie będzie z nim kłopotu. Tak jak my z nim kłopotów nie mamy. Donald nigdy nie był agresywny, chociaż jest czujny i nie ma zachwianego instynktu zachowawczego. W przeszłości miał widać jakieś doświadczenia, gdyż nie ciągnie do grupy - po prostu są chwile kiedy chce mieć czas dla siebie, jak każdy z nas... (Jakie to dziwne...Jak te psy są do nas podobne!).

Może być, czy coś więcej....? Iwlajn dzięki....:loveu:

Pamiętaj - każdy pechol jest jak otwarta księga - możemy pisać o nim latami. Oby tylko zdążyć przez Tęczowym Mostem...

Posted

Na kulturoznawstwo moja droga Ciotko....na fotografię się nie dostałam, ale z rok próbuję raz jeszcze. A w Gnieźnie to filia uniwersytecka z Poznania...będę tam na dziennych:)

Posted

To gratuluję serdecznie!!! Super, że Ci się udało!!! Pewnie, za rok możesz próbować znowu:) A na jakiej uczelni można studiować fotografię? Na ASP?

Posted

iwlajn napisał(a):
To gratuluję serdecznie!!! Super, że Ci się udało!!! Pewnie, za rok możesz próbować znowu:) A na jakiej uczelni można studiować fotografię? Na ASP?

Tak, na ASP, bo tylko tam mogę zrobic licencjat lub magistra fotografii... Dzięki za gratulacje, ale ja i tak nie jestem z siebie dumna, bardzjiej bym była, jakbym się na fotografię dostała, ale cóż, nawet największe gwiazdy za pierwszym razem się nie dostały, nawet aktorzy tacy, jak Gajos....

Posted

Wiesz, ja też się na psychologię dostałam trochę z przypadku. Nie powiem żebym o tych studiach marzyła całe życie. Ale później stwierdziłam, że tak miało być, że to jest to czego szukałam. Teraz myślę, że te niespodzianki od losu, kiedy coś nie do końca idzie po naszej myśli, z czasem mogą się okazać bardzo trafionym pomysłem, czymś co na lepsze zmienia nasze życie.

Posted

iwlajn napisał(a):
Wiesz, ja też się na psychologię dostałam trochę z przypadku. Nie powiem żebym o tych studiach marzyła całe życie. Ale później stwierdziłam, że tak miało być, że to jest to czego szukałam. Teraz myślę, że te niespodzianki od losu, kiedy coś nie do końca idzie po naszej myśli, z czasem mogą się okazać bardzo trafionym pomysłem, czymś co na lepsze zmienia nasze życie.

Bardzo "psychologiczne" podejście...No cóż, masz rację...kto wie o czym za rok będę marzyła, może pójdę na politechnikę...:eviltong: