alina71 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Cieszę się, że ma ciepły kąt, raz jeszcze sorki, że nie dałam rady ze spa. Mocne kciuki by znalazł super dom. On i inne tymczasy. Quote
urszula1978 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Umówmy się , że za paliwo 50 zł, reszta w prezencie dla Bonesika. Quote
piescofajnyjest Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 bardzo sie ciesze, ze psinka zadowolona:) Quote
karmelcia Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 no narazie to Bones ogarnia nowa sytuacjewiec nie oczekujmy zbyt wiele,ale przychodzi na glaski i szpieguje mnie ubolewam tylko nad tym ze mam tak mala lazienke....BO ILEKROC TAM IDE W ROZNYCH CELACH ,WSZYSTKIE PSY IDA ZA MNA I ZACZYNA BRAKOWAC MIEJSC SIEDZACYCH Quote
szafra Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 (edited) [quote name='urszula1978']Umówmy się , że za paliwo 50 zł, reszta w prezencie dla Bonesika.[/QUOTE] Dziękujemy Wam bardzo za wszystko :loveu:- bez Was nie dałabym rady !!!!! Karmelcia - obiecuję nie schizować ( chociaż obiecać zawsze można :razz:) a co z tego wyjdzie sama nie wiem ... Wiem, że będziesz się nim opiekować i u Ciebie będzie mu dobrze. Czy z Twoją córcią już się poznali? Marley, Marley ... :cool3::cool3: A to Ci szpieg z krainy deszczowców ... Teraz z ogłoszeniami ruszymy dla niego !!! Tamte poprzednie chyba już nieaktualne. Edited February 19, 2012 by szafra Quote
emilia2280 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='szafra'] Emilio2280 - podeślesz karmę dla naszych spanielków do Karmelci ???? Bones ma lek na 30 dni - pewnie niedługo ( za jakieś 2 tygodnie) będzie trzeba pomyśleć o następnej porcji leków !!!! Super wiesci, Szafro, jak najbardziej, tylko potrzebujé wypelnioná metryczké na maila: info@fundacjakastor.org [FONT=sans-serif]typ pomocy: [/FONT] [FONT=sans-serif]Imié psa i plec:[/FONT] [FONT=sans-serif]Miejscowosc:[/FONT] [FONT=sans-serif]Zdjęcia lub link do wątku:[/FONT] [FONT=sans-serif]Kto zgłasza:[/FONT] [FONT=sans-serif]oraz do maila dopisz dane pocztowe Karmelci i jej komórké dla kuriera.[/FONT] Quote
szafra Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='karmelcia']no narazie to Bones ogarnia nowa sytuacjewiec nie oczekujmy zbyt wiele,ale przychodzi na glaski i szpieguje mnie ubolewam tylko nad tym ze mam tak mala lazienke....BO ILEKROC TAM IDE W ROZNYCH CELACH ,WSZYSTKIE PSY IDA ZA MNA I ZACZYNA BRAKOWAC MIEJSC SIEDZACYCH[/QUOTE] Trzeba poszerzyć ... i półki zmontować, coby się pomieściły i ciągle Cię miały na OKU i mogły sobie poszpiegować :-D:-D. Dobrze Emilio2280 wyślę Ci na maila i dziękujemy bardzo z Bonesem i Choco !!!! Quote
piescofajnyjest Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 a ja juz dzisiaj z Tata gadalam w sprawie lekow:) bedzie zalatwione!!! Quote
shanti Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 :fadein: Bonesik bądź grzeczny piesku. Quote
DT Iwa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Bones nie szalej ino tam masz być jak baranek potulny :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
karmelcia Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 witam po kolejnej nocy z Boneskiem,kolejnej spokojnej nocy musze dodac,wczorajszy dzien byl wzorowy,psiak umie wychodzic tylko 3 razy dziennie,jak juz mowilam szpieguje mnie i niestety nie da sie juz przerobic lazienki hahahaha,coraz czesciej podchodzi do nas zeby nawiazac kontakt,dzis rano tez wyszedl na spacer z grupa A moja corka prowadzila go na smyczy,odprowadzilismy ja do wsi na busa,potem poszlam do sklepu po chleb ,psiaki zostaly pod sklepem a ja tuz przy drzwiach nasluchiwalam czy cos bedzie sie dzialo i CISZA stal tylko wgapiony w drzwi za ktorymi zniknelam ,potem pospacerowalismy jeszcze po polanie i do domu bo grupa B tez sika musi zrobic i Bones zostal w domu i nic ,nie wyl ,tylko jak weszlam to zaspiewal a to chyba bolo z radosci OOO WROCILA!!!!uspokoilam go i jak przestal poglaskalam i zaraz polecial do miski spojrzal i POWIEDZIAL teraz jedzonko,a teraz lezy pod moimi nogami,kurde wszystkie psiaki lubia miejscowe na nogach pod kompem... Quote
shanti Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Dobre wieści! Wpłynęła deklaracja stała na Bonesika od friggi*1985* * *20 zł. Dziękujemy! Quote
paulina0409 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Jak się cieszę z dobrych wieści. Może z Bonesem nie będzie tak dramatycznie, tylko potrzebuje więcej czasu na zmiany i ogarniecie się :-) Kochany Czekoladowy :-) Quote
karmelcia Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 potrzeba na wszystko czasu,ale badzmy dobrej mysli....moze on poprostu nie lubi byc JEDYNAKIEM i dlatego tak strasznie plakal jak byl sam u Szafry...no zobaczymy...narazie zostawiam go tylko samego(tzn z innym psem ) w pokoju...i nic nie robi,ale za dzien lub 2 sprobuje wyjsc z mieszkania i zostawic go na 5 sek zupelnie samego.... Quote
kajk@ Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Super wieści :D Karmelcia dzięki bardzo że piszesz tak dużo :D Grupa A i grupa B uśmiałam się :lol: Quote
szafra Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 (edited) [quote name='piescofajnyjest']a ja juz dzisiaj z Tata gadalam w sprawie lekow:) bedzie zalatwione!!![/QUOTE] To super !!!! Dzięki piescofajnyjest! Furosemidu mu nie potrzeba teraz, tylko ten drugi :lol::lol:. Chyba on jednak mieszkał z innym psem kiedyś, gdybym jednego już miała, to pewnie nie byłoby takich wariacji ... A moze ja się z nim za bardzo cackałam i za miętka jestem ... Jak ja go pod sklepem raz zostawiłam to aria była, kiedy jeszcze drzwi dobrze za sobą nie zamknęłam .... Pieniądze już poszły za ten miesiąc Karmelciu na twoje konto. Dzięki Ci za dobre wieści !!!! Podeślę Fundacji wypełnioną metryczkę i Ciotki wyślą karmę do Ciebie! A Bones został Bonusem :evil_lol:. Wykupiłam mu pakiecik ogłoszeń !!!! Dzisiaj dostałam maila z pytaniem o Bonusa ( Pani z Zabrza).... zobaczymy co z tego wyniknie! Edited February 20, 2012 by szafra Quote
szafra Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 (edited) [quote name='emilia2280']Super wiesci, Szafro, jak najbardziej, tylko potrzebujé wypelnioná metryczké na maila: info@fundacjakastor.org Wysłałam !! Dziękujemy bardzo :loveu::loveu::loveu: za karmę! Dostałam od Shanti 400 zł na konto. Z tego : 250 dla Karmelci za DT. 50 zł podróż ( dziękujemy Uli i Robertowi) :multi: 30 zł fryzjer ( kąpiele, pazurki itp) za 30 zł kupiłam mu grubszą i dłuższą smycz w Roksi :p (Pani opuściła trochę cenę)- bardzo dziękujemy! wydane 360 zł ( zostało mi 40 zł) Emilio2280 - nie mogę wysłać nic na maila. jakiś błąd mi wyskakuje i maile chyba nie dochodza do Fundacji !!! Czy to dobry adres? Na konto Karmelci będziemy wysyłać do 18-go każdego miesiąca ( to jest dzień przyjazdu Bonusa do niej). Czyli teraz do 18 marca ( za marzec/ kwiecień). Aktualne wpłaty tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/220158-Bones-chory-na-serce%21-Bakuje-50-z%C5%82-deklaracji-na-DT-%21%21-Pomocy...?p=18579571&viewfull=1#post18579571 Jak dobrze Karmelciu, że Bonus jest u Ciebie !!! Edited February 20, 2012 by szafra Quote
karmelcia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 o tak ,tak dobrze ze jest u mnie,wiecie co on wczoraj zrobil...mi normalnie szczeka opadla do samej ziemi....bylam z innym psiakiem u weta ,bonus zostal z corka w domu...no i wrocilam ,padlam na fotel a Bonus....PRZYNIOSL MI KAPCIE,najpierw jednego ,potem drugiego,NO NORMALNIE PRZEZYLAM SZOK!!!!! zaraz go wyglaskalam wychwalilam na maxa A ON WZIAL SWOJA MISKE W PYCHOL I TEZ MI JA PRZYNIOL....i wydal z siebie ten dziwny dzwiek...wiec zaraz mu ta miche napelnilam i dalam KURCZE ALE SOBIE ZASLUZYLAM CO???chyba uznal mnie za swoje pancie skoro taki zaszczyt mnie kopnal wczoraj a dzis rano byla powtorka,wrocilam z Choco i Zełkiem i tez dostalam kapcie,to cholernie madry psiak tylko teraz trzeba z niego to wszystko wyciagnac!!!!!!!BONUS JESTES WIELKI Quote
karmelcia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 kurcze normalnie nie moge przezyc tych kapci,wiecie jak ja sie czuje????to chyba najwieksza pochwala ,jaka mozna dostac od psiaka uznanie itp....ech....normalnie pekne z dumy za to wyroznienie!!!!a dzis na spacerku Bonusik sie ozywil i ganial za moja sucza ktora zwiewala z patykiem ,wiec puscilam go ze smycza a on biegal,jak go po tych charcach zawolalam to wrocil....wiec narazie bede go puszczac ze smycza w razie co.a za kilka dni sprobuje juz bez... Quote
DT Iwa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Bonus kapcie????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: super pięknie aż miło się czyta że nasz Bonus uczony wielki PAN;);););) Quote
kajk@ Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 :D Co to za pies :D wie jak dowartościować człowieka :D Quote
emilia2280 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='szafra']Wysłałam !! Dziękujemy bardzo :loveu::loveu::loveu: za karmę! Emilio2280 - [/B][/U]nie mogę wysłać nic na maila. jakiś błąd mi wyskakuje i maile chyba nie dochodza do Fundacji !!! Czy to dobry adres? [/QUOTE] doszlo dziéki :) zamówimy oczywiscie. Ale numer z kapciami :OOOOO zeby jeden, ale az DWA??? i miské na koniec. to jakis psi geniusz! Quote
karmelcia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 nooooo mowie wam ze ja w szoku bylam po 1 ze zaledwie jest u mnie kilka dni i taka niespodziewanka...a 2 ze w ogole takie potrafi sztuczki robic,to DUZY atut WIEC WARTO MOZE NAPISAC O TYM W OGLOSZENIU?????wlasnie bylam na szybkich zakupach i Bonus zostal z moja chora corka i caly czas lezal z nia w lozku przytulony,caly czas kreci sie kolo niej ,jak ona wstaje to on zaglada gdzie to dziecko sie wybiera....on jest bardzo opiekunczy kurcze musze pokombinowac z jakimis komendami...moze na cos wpadne??? ps.uprzejmie donosze ze kaska doszla ,DZIEKUJE Quote
szafra Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 (edited) Napiszę w ogłoszeniach to i owo. Super Karmelciu, że kasa doszła już na Twoje konto. On wszystko lubi nosić ( nawet puste puszki po piwie :eviltong:) - wynalazł sobie w krzakach kiedyś i paradował z nią dumny i blady !!!! Cieszę się, że tak fajnie się zaaklimatyzował i dobrze się u Ciebie czuje:loveu:. A ja durna nie pomyślałam, że to takie duże wyróżnienie te kapcie :oops::oops: teraz mi wstyd ... W piątek, kiedy przyjechałam z nim do domu po SPA - - pierwszą rzeczą jaką zrobił było złapanie kapcia i przebieżka po wszystkich pokojach z wielką radością :multi::multi:. Ale mój Szafran też tak nosił kapcie (i jeszcze wiedział czyje przynieść), więc myślałam, że większość psiaków tak ma ... ale, że to takie wyróżnienie to nie wiedziałam !!!! Bones ma chyba taki charakter starszego pana opiekuna ... i złote serce dla każdego !!!! Chyba dlatego samemu było mu bardzo źle :-(. Dzięki Karmelciu za takie cudne opisy :loveu::loveu: - pisz, pisz jak najwięcej! Myślę, że jakbyś dała mu jakąś małą gazetkę do niesienia .... to kto wie ???? Edited February 21, 2012 by szafra Quote
Asia & Ginger Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ja też uwielbiam opisy Karmelci, aż serce się raduje! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts