Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

emilia2280 napisał(a):
hmm, dlatego dobrze ze jest wiécej osób z mniejszymi deklaracjami niz jak kiedys laska nowa zadeklarowala calosc 450zl na mc i.... zniknéla. to dopiero byl dramat, bo pies w hotelu! tu jest male ryzyko, nie liczé na szybká adopcjé miesiáce, moze rok? mimo wszystko skoro sama placé polowé a o wycofaniu z mojej strony nie ma mowy, chodzbym padla (wtedy Elunia- Elik skontaktuje sié z kim trzeba i moje deklaracje majá byc kontynuowane), to reszta jest malym ryzykiem myslé, nawet jakby pojedyncze deklaracje odpadly. Leczenie na Fundacjé, myslé ze wiékszosc psów w DT nie ma takiego zabezpieczenia jak ma Bones.

W pełni potwierdzam, ale dodam także, że nie ma takiej możliwości, żeby emilia2280 "padła" :evil_lol:

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Dziewczyny - pisecofajnyjest też wyśle nam leki dla Bonesa.
Miejmy nadzieję, że żadna z nas nie padnie :razz::eviltong:
A Karmelcia nie odzywa się ...:shake:

Wszystkim, którzy wpłacili ( lub wpłacą ) grosik dla Bonesa bardzo dziękujemy :loveu::loveu:.
Ja za chwilkę wyślę swoją działkę :p.

Pani z okolic Opola jeszcze się nie odezwała ... nikt nie dzwoni...

A tutaj dzisiejszy filmik z Bonesem :

[video]http://youtu.be/szOTm-YE4XE[/video]

http://www.youtube.com/watch?v=szOTm-YE4XE

[video=youtube;szOTm-YE4XE]http://www.youtube.com/watch?v=szOTm-YE4XE[/video]

Bones jak już coś złapie w paszczę to nosi to dumnie cały czas i bardzo przy tym jest zadowolony z siebie ...

Edited by szafra
Posted (edited)

I jeszcze kilka zdjęć. Dzisiaj mroźny dzień. Wszystkie psiaki zmarznięte, więc tylko chwilę pospacerowaliśmy sobie. Dobrze, że słońce świeciło.

Edited by szafra
Posted

:multi:super zobaczyć ten merdający pół ogon:multi:
dzięki Szafra za filmik :)

Ja właśnie o tym pisałam Emilia, trzeba myślec za wszystkich i przewiedzieć to że coś się może wydarzyć mimo dobrych chęci.
Myślę że dobrze będzie jeśli będą brane tylko stałe deklaracje a nie tylko te na miesiąc. Bo miesiąc ma tylko 30dni, a co potem. I dopóki się nie uzbiera garstka osób która zapewni byt na rok nie ma co ryzykować i mieszać psu w głowie i sercu, przecież się przywiąże do opiekuna DT.

Shanti myślę ze to jedyna rozsądne rozwiązanie, mimo to że może się wydać trudne do rozwiązania.

Posted (edited)

To prawda Kajk@, że trzeba mież komplet deklaracji - jeżeli AnnArt deklaruje stałą
(bo się nie dopytałam) to mamy komplet - 200 zł ! :multi:.
W poście http://www.dogomania.pl/threads/220158-Bones-chory-na-serce!-Zbieramy-na-DT-leki-na-serce.-Brakuje-tylko-30-z%C5%82-....tylko!?p=18491424&viewfull=1#post18491424 jest najświeższe rozliczenie.
[quote name='piescofajnyjest']ale on merda tym ogonkiem:))) hihihi

Świetny chłopak z niego. Nie ma porównania do tamtego Bonesa, jaki był miesiąc temu ...

Edited by szafra
Posted

To fakt, nie ma porównania - nie ten psiak :)
Co do kaski, to raczej trzymam ją w portfelu, a nie na koncie, więc jak najbardziej mogę Bonesowi dokładać co miesiąc 20zł, ale komuś do ręki (np. Tobie Marta). Hm?

Posted

kajk@ napisał(a):
To teraz zostało znaleźć Odpowiedni DT który zgodzi się na warunki schroniska.
A My dalej szukamy DS, tak ?

Oczywiście, że szukamy DS.
Były dwa DT za taka cenę ( od 100 do 200 zł) - nie wiem czy jeszcze maja miejsca, czy się namyślają. Nie mamy potwierdzenia!

Posted

szafra napisał(a):
Oczywiście, że szukamy DS.
Były dwa DT za taka cenę ( od 100 do 200 zł) - nie wiem czy jeszcze maja miejsca, czy się namyślają. Nie mamy potwierdzenia!

Jesli chodzi o Karmelcie, to moze nie miec neta. Zadzwonie do niej w poniedzialek jak wroce do domu, bo teraz jestem wyjechana i korzystam z neta w komorce.
A ten drugi DT to u kogo mial byc?

Posted

AnnArt napisał(a):

Co do kaski, to raczej trzymam ją w portfelu, a nie na koncie, więc jak najbardziej mogę Bonesowi dokładać co miesiąc 20zł, ale komuś do ręki (np. Tobie Marta). Hm?

To ja mogę wpłacać 40 zł ( za Ciebie i za mnie) a Ty mnie z portfelika będziesz wyciągać ...

Posted

Niestety DT u Karmelci już zajęte. Może psiaki od niej szybko znajdą nowe domki :evil_lol:. Teraz poszukamy innego DT.
Bones jęczydło dziś sie też najęczał i naszczekał na mnie. Spacerek co prawda w takie mrozy nie był tak długi jak bym chciała, ale poganiał z piszczącym krokodylem to mu było cieplej.
Bones bardzo ładnie nosi w pysku różne rzeczy. I nie wypuszcza byle gdzie, po drodze!

Posted

urszula1978 napisał(a):
Hej, deklaruję się wpłacać co miesiąc 10 zł, a jak dam radę to jeszcze dorzucę coś więcej. Pozdrawiam

Dzięki Ula :loveu::loveu:.
Czekamy ....

Posted

Ale jada bez trzymanki kobiety jesteście wielkie dziękuje P, Emilio i Elik mówiłam mówiłam że fajowe z was babki:evil_lol::evil_lol: Marta a proszę mi tu szybko napisać co Bons ma w pysku czy to piwo???? to łobuziak:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: