Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

AnnArt napisał(a):

Czyli jednak Shoko i Bones się nie znali wcześniej?

Nie znali się ...

Teraz Cioteczki musimy się porozliczać z kaski Bonusowo - Dżekusiowej.
Zobaczyć ile zostało i na jaki cel przeznaczymy resztę pieniędzy!
Karmelciu, mówiłaś, że też podliczysz Bonuska.:lol:

Edited by szafra
  • Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Agucha napisał(a):
Ale historia! :)
Jednak ogłoszenia się baaaardzo przydały :lol:

A jakże Agucha! Przydały się bardzo! Jeszcze raz dziękuję :loveu:.
Przed chwileczką rozmawiałam z Panią Dżekusiową - serdecznie zaprasza mnie do siebie w odwiedziny. Opowiadała, jak z radości nosił kapcie po całym mieszkaniu, leżał na pięciu kromkach chleba :evil_lol::evil_lol: i na wszystkich łóżkach się wylegiwał.
Państwo jada z nim w tym tygodniu do weta zrobić porządek z reszta ząbków :shake:.

Edited by szafra
Posted

Kaska Bonusa!!!wczoraj rozmawialam z Elik.....i ustalilysmy ze 50 zl ktore zostaly w spadku po Bonusie zostana przekazane na rzecz Choco u ktorej bida az piszczy....i wczoraj Elik zrobila mi przelew na kwote 115zl czyli na debecie 35 zl u Choco

• 1 month later...
Posted (edited)

Shanti bardzo proszę Cie o rozliczenie konta Bonusowego!
Chciałabym wiedzieć ... co mu tam pozostało i przekazałybyśmy na innego psiaka w potrzebie.
Chyba mu tam dosyć sporo zostało ???

Mnie wychodzi:

Ze stałych deklaracji

Styczeń - 210 zł
Luty - 240 zł
Marzec - 90 zł

Łącznie ze stałych deklaracji - 540 zł

Jednorazowe wpłaty: 400 zł

WSZYSTKIE RAZEM - 940 ZŁ

Wydatki - 360 zł

POWINNO ZOSTAĆ BONUSOWI 580 ZŁ ! + nie ujęte z marca!

Jeszcze zapomniałam 300 zł, które dostałam od Państwa z Zebrzydowic . Kupiony został kojec dla szczeniaków w kwocie 292 zł. 8 zł dołożyłam Iwonie dla Inez do salonu na kąpiele itp. - Czyli z tej kasy jestem na zero.

Mam rachunek i fotki - wkleję jutro!

Ja znalazłam takie rozliczenie u Bonusa, kilka wpłat z marca ( stałych deklaracji) ostatnich nie było ujętych) :

http://www.dogomania.pl/forum/threads/220158-14-letni-Bonus-Dżeki-wrócił-do-domu!?p=18579571#post18579571

Edited by szafra
  • 1 month later...
Posted (edited)

Chciałam przenieść wątek do archiwum, ale jeszcze nie mogę, ponieważ nie uwzględnione są Bonusa finanse na skarpetce schroniskowej.

Wszystkie zebrane pieniądze to kwota 940 zł, wydatki 360 zł. Od Shanti dostałam na konto 400 zł, 360 wydane, 40 zł przelałam z powrotem na konto skarpetki.

Na skarpetce powinno był w takim razie 580 zł.
Muszę poczekać ...

Acha i od Żwirka pożyczyłam 92 zł dla Bonusa na wetów na katowickiej i na ogłoszenia (zapomniałam o tym).

Żwirek był ogólnie na dużym minusie, więc myślę, że pieniądze po Bonusie pokryją ten dług:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/220158-14-letni-Bonus-Dżeki-wrócił-do-domu!?p=18468810#post18468810

Edited by szafra
Posted

Wpisze tu wpłaty od 6 lutego bo tyle mam
6.o2 Kajk@ 20zł
13.0202 Agnieszka J 100zł
13.02 Iwona B 10zł
13.02 Emilia H 200zł
13.02 Marta M 192zł
14.02 friggi 20zł
22.02 Marta M 170zł
29.02 PaulinaS 10zł
29.02 Marta Aneta B 10zł
2.03 friggi 20zł
2.03 Emilia H 100zł
12.03 Kajk@ 20zł
13.03 Iwona B 10zł

Wysłano 400zł.

Jak dobrze policzyłam wpłynęło 882 zł, wysłano 400zł, pozostało 482zł.

Posted

Mnie wyszło więcej.
Z tych 400 zł wysłanych odesłałam na skarpetkę 40 zł, ponieważ wydałyśmy 360 zł.

Trasakcja z 22 lutego, tytułem:" Od szkoły w Wieszczętach (130 zł)
i reszta z Bonusa ( 40 zł). "

Posted

monika55 napisał(a):
Wpisze tu wpłaty od 6 lutego bo tyle mam
6.o2 Kajk@ 20zł
13.0202 Agnieszka J 100zł
13.02 Iwona B 10zł
13.02 Emilia H 200zł
13.02 Marta M 192zł
14.02 friggi 20zł
22.02 Marta M 170zł
29.02 PaulinaS 10zł
29.02 Marta Aneta B 10zł
2.03 friggi 20zł
2.03 Emilia H 100zł
12.03 Kajk@ 20zł
13.03 Iwona B 10zł

Wysłano 400zł.

Jak dobrze policzyłam wpłynęło 882 zł, wysłano 400zł, pozostało 482zł.

Być może niektóre wpłaty były do 6 lutego np ( znalazłam na wątku takie jeszcze wpłaty jednorazowe ):

Mariat - 100 zł
Justyna D. - 60 zł
Agnieszka J. - 100 zł ( razem wpłaciła 200 zł)

• 2 weeks later...
Posted

Kojec, który kupiłam jest już od maja w schronisku - zapomniałam wstawić rachunku i fotek:

To było próbne rozstawienie w domu::evil_lol:

rachunek strasznie niewyraźny ...
na razie taki wstawiam, postaram się zrobić lepsze zdjęcie

• 1 month later...
Posted

I mamy zaproszenie do Bonuska/ Dżekiego na sobotę godz. 17.00. Jadę razem z Kasią, która go adoptowała i przywiozła do Jastrzębia od Karmelci!
Ciekawe, czy nas pozna :cool3:. Aparaty trzeba zabrać i uwiecznić te chwile!

Posted

[quote name='szafra']I mamy zaproszenie do Bonuska/ Dżekiego na sobotę godz. 17.00. Jadę razem z Kasią, która go adoptowała i przywiozła do Jastrzębia od Karmelci!
Ciekawe, czy nas pozna :cool3:. Aparaty trzeba zabrać i uwiecznić te chwile![/QUOTE]

To naprawdę wrzuszające - taka wizyta:)... Aparaty koniecznie i róbcie fotki, a zaraz potem foto-relację na dogo:)
Pozna, czy nie pozna:shake:??? Uważajcie coby Was nie pożarł:mad:... hihihi:eviltong::evil_lol::diabloti:....

Posted

Smakołyków nasz Bonuso - Dżeki ma aż za dużo :shake:. Strasznie się roztył, ale za piłkami i wszystkimi latającymi przedmiotami biega i aportuje tak samo szybko :evil_lol: i chętnie jak kiedyś. Nie powiedziałabym, że on ma 14- 15 lat. Sęp z niego pierwsza klasa, ale nie byle co też zje. Państwo go rozpieszczają i chyba chcą wynagrodzić te wszystkie dni schroniskowe.
Tabletki na serce bierze cały czas, świetnie się czuje i nie miał żadnego ataku padaczki od tamtej pory.
Cała rodzina się zjechała, sąsiedzi przyszli i była impreza, że hej! Kiełbasy z ogniska, kociołek, pyszne ciasta i sałatki i inne ... Żałuję, że tak krótko tam byliśmy;).
Bonus poznał nas i wylizał mi ucho :evil_lol:. Z Neonem ( spanielem od Kasi) pożarł się kilka razy, tak jak w domu - na swoim był to sobie pozwalał.
Było bardzo miło !!!!
Zdjęcia niestety niezbyt dobre, ponieważ ciężko go w miejscu złapać ...