szafra Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Nikt do mnie nie dzwonił (z wyjątkiem jednego telefonu) :-(:-(. Do Bonusa i Choco dołączył dzisiaj jeszcze jeden 8 - letni spaniel z wrocławskiego schroniska. Mam nadzieję, że polubią się z Bonusem! Fotki fajne !!!! :loveu: Choco jak czołg idzie - to nawet widać na jednym zdjęciu, ale to chyba wynik tego, że nie widzi nic i musi zbadać grunt! Karmelcia wysłałam Ci dzisiaj leki dla Bonusa priorytetem - mam nadzieję, że dotrą do Ciebie na początku przyszłego tygodnia! Piescofajnyjest - możemy się umówić, że leki dla Bonusa prosto od Twojego Taty będą wysłane do Karmelci ??? Tak sobie pomyślałam, że bez sensu je do mnie wysyłać a potem odsyłać do Karmelci. Co ?? Może tak być ? Quote
szafra Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Dzień dobry moja czekoladko ! Słonko świeci to pewnie spacerek do lasu ? Chyba z domkiem ciężko będzie .... Quote
kajk@ Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Witaj Bonus :) Całusy dla Ciebie i całego towarzystwa . Fajne zdjęcia :) Quote
shanti Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Pozdrawiamy! Ula dała na Boneska 10 zł. Dziękujemy! Quote
szafra Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 (edited) Dziękujemy bardzo ! Wszystkie rozliczenia i uaktualnienia są tu http://www.dogomania.pl/threads/220158-Bonus-chory-na-serce-jest-ju%C5%BC-w-DT-!!-Szukamy-DS-!!!!?p=18579571#post18579571 Miałam obiecujący telefon :cool3: zobaczymy jak się sprawy rozwinął !!! Edited March 3, 2012 by szafra Quote
emilia2280 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='szafra']Nikt do mnie nie dzwonił (z wyjątkiem jednego telefonu) :-(:-(. Do Bonusa i Choco dołączył dzisiaj jeszcze jeden 8 - letni spaniel z wrocławskiego schroniska. Mam nadzieję, że polubią się z Bonusem! Fotki fajne !!!! :loveu: Choco jak czołg idzie - to nawet widać na jednym zdjęciu, ale to chyba wynik tego, że nie widzi nic i musi zbadać grunt! Karmelcia wysłałam Ci dzisiaj leki dla Bonusa priorytetem - mam nadzieję, że dotrą do Ciebie na początku przyszłego tygodnia! Piescofajnyjest - możemy się umówić, że leki dla Bonusa prosto od Twojego Taty będą wysłane do Karmelci ??? Tak sobie pomyślałam, że bez sensu je do mnie wysyłać a potem odsyłać do Karmelci. Co ?? Może tak być ?[/QUOTE] Tak, Choco tak té prawá nózké przed siebie mocno wysuwa - chyba traktuje já jak laské slepca ;p Wyyyjec juz nie jest wyjec i kwitnie :) A to juz wiem po którym biedaku mój 8-latek Limbo otrzymal nowe imié JAckson :( buuuuuuuuu, Browarek vel Jackson :( Quote
szafra Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Już byłam na jego wątku Emilio2280 ! Ciotki - trzymajcie mocno kciuki za naszego spanielo - płochacza :cool3::cool3:. Czekam na ważny telefon! Jak się państwo zdecydują to muszą przejść jeszcze test u Karmelci !!!! Quote
emilia2280 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 hehe, to jeszcze daleka droga Szafro ;p jak zadzwoniá itd to super, ale to nie tak od razu i szybko. zazwyczaj cos sié wykluje po drodze a najlepsze adopcje trwajá przez kilka rozmów i nawet wizyt zanim psa dostaná :) dziékujé za odwiedziny u Jacksonka. Quote
DT Iwa Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Bonesik trzymam również za ciebie kciuki. przepraszam ale ten post gdzieś mi sie zapodział :shake: Quote
Asia & Ginger Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) Trzymam kciuki za domek dla Bonuska. :kciuki: :kciuki: Edited March 5, 2012 by Asia & Ginger Quote
szafra Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Trzymajcie , trzymajcie! Mam nadzieję, że leki dla Bonuska dotrą do Karmelci niebawem! Quote
DT Iwa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 :thumbs::thumbs::thumbs::ylsuper: Bonesik do domu:p Quote
karmelcia Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 leki dotarly,dzieki bardzo A bonus ma sie swietnie,jak juz pisalam na watku Jacksona ,pieknie sie chclopacy dogadali...tylko musze pilnowac przy jedzeniu bo Bonus chce zagladac do michy kumpla a ten jej pilnuje,Bonus zrobil sie psem Natalkowym...nie opuszca jej na chwile ,jak rano odrowadzamy ja na a utobus to tak zawodzi,chce z nia isc....ale jak z nim pogadam to sie uspakaja i caly czas gdy jej nie ma ja moge byc na zastepstwie,ale jak tylko Nata poja sie wdrzwiach to pies dostaje swira....skacze ,piszczy ,kapciochy przynosi i juz jej nie odstepuje na krok,sobie wybral pancie.... Quote
karmelcia Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 A JA POTENCJALNY DOMEK ODPOWIEDNIO przemagluje.....zeby nasz Bono NIE MUSIAL SIE ZNOWU SZWEDACZYC....juz wspominalam kilku dziewczynom o moich PRAKTYKACH ADOPCYJNYCH ale dla tych ,ktore nie wiedza....zawsze zapraszam ludzi do domu na pol dnia i ich testuje spacerowo,wypytuje przy kawusi...jak juz sie troszke wyluzuja....bo wiecie jak to jest mila luzna rozmowa o *******kach ,do tego kilka psiakow ktore zaczepiaja z kazdej strony...umysl sie nie kontroluje....i ludzie PAPLAJA....A WTEDY MOZNA SPORO WYLAPAC Quote
szafra Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 To prawda - przy kawusi dużo więcej opowiedzą :evil_lol:! Jeżeli będą do mnie dzwonić to po wstępnym wypytaniu będę kierować do Ciebie Karmelciu. A Ty już tam wiesz jak to robić :cool3::cool3:. Ciesze się , że Bonus tak dobrze się u Was czuje i mogę teraz śmiało mówić, że do domku z dziećmi jak najbardziej może iść !!!! To głodomorek - w schronisku ( jak już zaczął jeść) do wszystkich misek wsadzał łepek - a nuż coś jeszcze zostało! Quote
DT Iwa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ludzie przy kawusi czesto się otwierają ja dzięki takiej jednej Kawusi uniknełam nie odpowiedzialnego domku dla LOLI, ta dziewczyna również przychodziła do loli jakis czas aż tu nagle się zwierzyła i Lolcia niestety nie poszła do niej:shake: Quote
karmelcia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 no otoz to...dlatego ja wole kiedy ludzie przyjezdzaja do mnie do domu,to najlepsza chyba wizyta PA.... bo sie gada o wszystkim...z babeczkami o kosmetykach ciszkach i ni z gruszki ,ni z pietruszki....mozna strzelic pytanko....i ....roznie potem bywa....a kawki Ci u mnie dostatek....dodam ze z ponad 30 psiakow mialam tylko 1 zwrotna adopcje ale ja wizyty nie robilam...a z ludzmi ktorzy odbierali ode mnie pieska z kazdym mam kontakt...i w miare mzliwosc staram sie choc raz w roku odwiedzac swoje psiaki tel,caly czas w kontakcie. Quote
szafra Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 (edited) Bonus będzie miał najlepszy domek! A do mnie nikt nie zadzwonił :angryy::angryy:. W dodatku samochód się zepsuł i nie wiem kiedy do Karmelci zawitam. Jeżeli to sprężyna zawieszenia to chyba nieprędko, bo tamtą sprowadzali mi ze Szwecji i wszystko razem trwało ok. 6 tygodni .... Karmelcia podałam Twój numer telefonu Pani zainteresowanej adopcją. Mieszka w okolicach Dobrodzienia, dom z ogródkiem, za płotem las, mają 2 terriery w domu. Pytała o koszt leczenia Bonusa a ja nie mam pojęcia ile kosztuje ten lek !!! Edited March 8, 2012 by szafra Quote
piescofajnyjest Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 lek od Taty to jest groszowa jakas sprawa!! na ludzka recepte...ale chyba na 100 % (czyli na weterynaryjna) tez powinno byc malo!!! zapytam i dam znac...ale to troche potrwa! mozecie sie zapytac w aptece ile kosztuje Digoxin na 100 % i tyle :) Quote
Agucha Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 szafra napisał(a):Bonus będzie miał najlepszy domek! A do mnie nikt nie zadzwonił :angryy::angryy:. W dodatku samochód się zepsuł i nie wiem kiedy do Karmelci zawitam. Jeżeli to sprężyna zawieszenia to chyba nieprędko, bo tamtą sprowadzali mi ze Szwecji i wszystko razem trwało ok. 6 tygodni .... Karmelcia podałam Twój numer telefonu Pani zainteresowanej adopcją. Mieszka w okolicach Dobrodzienia, dom z ogródkiem, za płotem las, mają 2 terriery w domu. Pytała o koszt leczenia Bonusa a ja nie mam pojęcia ile kosztuje ten lek !!! piescofajnyjest napisał(a):lek od Taty to jest groszowa jakas sprawa!! na ludzka recepte...ale chyba na 100 % (czyli na weterynaryjna) tez powinno byc malo!!! zapytam i dam znac...ale to troche potrwa! mozecie sie zapytac w aptece ile kosztuje Digoxin na 100 % i tyle :) Przesłałam odp, którą któraś z cioteczek odesłała na mojego maila zamiast bezpośrednio do państwa ;) Dzwonili Ci ludzie może? Quote
szafra Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 To chyba ja Agucha, ale nie myślałam, że to na Twojego maila wysyłam. Dzięki , że odesłałaś :p. Dzisiaj miałam telefon od Pani z Jastrzębia. Obserwuje ogłoszenia Bonusa już od dawna i jakiś czas zastanawia się już nad adopcją - aż w końcu zadzwoniła :evil_lol::evil_lol:. Dom z ogródkiem i jeden spaniel - samiec. Spaniel mieszka w domu oczywiście. Podałam numer do Ciebie Karmelciu. Quote
emilia2280 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 ha! no to moze za dobrá passá pójdzie Bonesik do domu. W soboté moje dwa wychuchane spaniele- Brunon i Bakus- idá do wspanialych domów, wiéc moze troché szczéscia skapnie i na jéczydzuszé Boneska :) Quote
szafra Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 (edited) Oby Emilio2280 ! Pani dzwoniła już do Karmelci :evil_lol::evil_lol:. Może pojada ze swoim spanielem odwiedzić Bonusa. Damy im czas pomyśleć - ale nie za długo :diabloti:. Edit: No i jutro Bonus będzie miał odwiedziny! Chciałam się z Państwem wybrać, ale to chyba za dużo zamieszania by było. Niech sami pojadą na spokojnie. Edited March 10, 2012 by szafra Quote
Recommended Posts