Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula99 napisał(a):
Dziaduniu, Karolcia już się za ciebie zabiera, aż strach się bać ;)

Karolcia najpierw musi wyjść z natłoku obiecanych ogłoszeń;). Ale w czwartek siedzę cały dzień w domu to się zacznie:evil_lol:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Karolcia najpierw musi wyjść z natłoku obiecanych ogłoszeń;). Ale w czwartek siedzę cały dzień w domu to się zacznie:evil_lol:

A jak siądzie w czwartek to obudzi się w następny ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
A jak siądzie w czwartek to obudzi się w następny ;)

O nie nie mogę w następnym tygodniu muszę być czujna i w miarę że tak powiem "dostępna":evil_lol:, no kontaktować muszę:cool3::evil_lol:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
O nie nie mogę w następnym tygodniu muszę być czujna i w miarę że tak powiem "dostępna":evil_lol:, no kontaktować muszę:cool3::evil_lol:

Karolcia Ty zawsze czujna, zwarta, gotowa, dasz radę, nawet jak się za miesiąc ockniesz ;)

Posted

Powodzenia dziadeczku :)
przygarnij zwierzaka,
adopcja psa,
olx,
adopcje psów,
morusek,
gumtree,
ojej,
do adopcji,
e-zwierzak,
tablica,
petsy,
cafeanimal,
animalia,
cwirek,
krakusik,
rzeszów24,
krosno24,
sanok24,
owi,
rzeszowiak,
brzozowiak,
przemyślak

Posted

Kiedy byłam ostatnio na spacerku z Dingo, zatrzymywaliśmy się co jakiś czas i przytulali. On tego potrzebuje bardzo, przysiada wtedy na tylnych łapinach i siedzi taki wciśnięty w ciebie, a ty głaszcz, głaszcz....On z Kają największe bidoty w przytulisku. :shake:

Posted

A dziadzio jeszcze żywiołowy, jak zacznie ujadać to nie może skończyć ;) dziś chciałam wcisnąć go w kubraczek, nawet mu kaganiec założyłam, ale gdzie taaam, nie chce i już, denerwuje się i tyle, przeszkadza mu i koniec, no to nie, co będziemy go zmuszać??? Jest mu dobrze, tak jak jest :) a kubraczek może kiedyś się przyda na kogo innego :)

Posted

Agula99 napisał(a):
A dziadzio jeszcze żywiołowy, jak zacznie ujadać to nie może skończyć ;) dziś chciałam wcisnąć go w kubraczek, nawet mu kaganiec założyłam, ale gdzie taaam, nie chce i już, denerwuje się i tyle, przeszkadza mu i koniec, no to nie, co będziemy go zmuszać??? Jest mu dobrze, tak jak jest :) a kubraczek może kiedyś się przyda na kogo innego :)

A to lobuz jeden :mad:
A siostrze nie bylo przykro ? Ttak sie napracowała i taka niewdzięczność...:placz:

Posted

barb napisał(a):
A to lobuz jeden :mad:
A siostrze nie bylo przykro ? Ttak sie napracowała i taka niewdzięczność...:placz:

Niee, no bez przesady he he he, co Ty, wcale się tym nie przejmuje, jak to się mówi, kazali to uszyła, dziadek nie chce to nie, może dla innego będzie i już.

Posted

Agula99 napisał(a):
Niee, no bez przesady he he he, co Ty, wcale się tym nie przejmuje, jak to się mówi, kazali to uszyła, dziadek nie chce to nie, może dla innego będzie i już.

Trudno... głupek jeden ...nie wie co dobre , że byloby mu cieplutko :shake:

Posted

Becia66 napisał(a):
a może kubrak by na Budrysa by pasował, on ma taką króciutką sierść.

Beciu mówię Ci, że oni na serio nie chcą kubraków! Budryś ma może krótkie futro, ale biega sobie zadowolony, leży w śniegu, jest najedzony, on prędzej ten kubrak rozszarpie, niż w nim będzie chodził, przecież nie każdemu psu z krótką sierścią musi być zimno, on mógł mieszkać na polu, a budę ma dobrą, jakoś nie widzę do w kubraczku.