karolciasz28 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 O matko,a ja się tak przyczepiłam:shake:. Przepraszam. Dobra to trzeba się barć za dziadeczka. Quote
Agula99 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Dziaduniu, Karolcia już się za ciebie zabiera, aż strach się bać ;) Quote
karolciasz28 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Agula99 napisał(a):Dziaduniu, Karolcia już się za ciebie zabiera, aż strach się bać ;) Karolcia najpierw musi wyjść z natłoku obiecanych ogłoszeń;). Ale w czwartek siedzę cały dzień w domu to się zacznie:evil_lol: Quote
Agula99 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 karolciasz28 napisał(a):Karolcia najpierw musi wyjść z natłoku obiecanych ogłoszeń;). Ale w czwartek siedzę cały dzień w domu to się zacznie:evil_lol: A jak siądzie w czwartek to obudzi się w następny ;) Quote
karolciasz28 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Agula99 napisał(a):A jak siądzie w czwartek to obudzi się w następny ;) O nie nie mogę w następnym tygodniu muszę być czujna i w miarę że tak powiem "dostępna":evil_lol:, no kontaktować muszę:cool3::evil_lol: Quote
Agula99 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 karolciasz28 napisał(a):O nie nie mogę w następnym tygodniu muszę być czujna i w miarę że tak powiem "dostępna":evil_lol:, no kontaktować muszę:cool3::evil_lol: Karolcia Ty zawsze czujna, zwarta, gotowa, dasz radę, nawet jak się za miesiąc ockniesz ;) Quote
SZPiLKA23 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Staruszku w goreeee bo zima dluga a domku nie widac Quote
Agula99 Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Może nie będzie tak źle z tą długością, najważniejsze że już coraz jaśniej się robi :) Quote
karolciasz28 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Powodzenia dziadeczku :) przygarnij zwierzaka, adopcja psa, olx, adopcje psów, morusek, gumtree, ojej, do adopcji, e-zwierzak, tablica, petsy, cafeanimal, animalia, cwirek, krakusik, rzeszów24, krosno24, sanok24, owi, rzeszowiak, brzozowiak, przemyślak Quote
Becia66 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Biedny staruszek, gdzie ta zima ja jego stare kosteczki :shake:. Quote
Becia66 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Kiedy byłam ostatnio na spacerku z Dingo, zatrzymywaliśmy się co jakiś czas i przytulali. On tego potrzebuje bardzo, przysiada wtedy na tylnych łapinach i siedzi taki wciśnięty w ciebie, a ty głaszcz, głaszcz....On z Kają największe bidoty w przytulisku. :shake: Quote
SZPiLKA23 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 I oboje potrzebuja domkow specjalnych Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 A dziadzio jeszcze żywiołowy, jak zacznie ujadać to nie może skończyć ;) dziś chciałam wcisnąć go w kubraczek, nawet mu kaganiec założyłam, ale gdzie taaam, nie chce i już, denerwuje się i tyle, przeszkadza mu i koniec, no to nie, co będziemy go zmuszać??? Jest mu dobrze, tak jak jest :) a kubraczek może kiedyś się przyda na kogo innego :) Quote
barb Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Agula99 napisał(a):A dziadzio jeszcze żywiołowy, jak zacznie ujadać to nie może skończyć ;) dziś chciałam wcisnąć go w kubraczek, nawet mu kaganiec założyłam, ale gdzie taaam, nie chce i już, denerwuje się i tyle, przeszkadza mu i koniec, no to nie, co będziemy go zmuszać??? Jest mu dobrze, tak jak jest :) a kubraczek może kiedyś się przyda na kogo innego :) A to lobuz jeden :mad: A siostrze nie bylo przykro ? Ttak sie napracowała i taka niewdzięczność...:placz: Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 barb napisał(a):A to lobuz jeden :mad: A siostrze nie bylo przykro ? Ttak sie napracowała i taka niewdzięczność...:placz: Niee, no bez przesady he he he, co Ty, wcale się tym nie przejmuje, jak to się mówi, kazali to uszyła, dziadek nie chce to nie, może dla innego będzie i już. Quote
barb Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Agula99 napisał(a):Niee, no bez przesady he he he, co Ty, wcale się tym nie przejmuje, jak to się mówi, kazali to uszyła, dziadek nie chce to nie, może dla innego będzie i już. Trudno... głupek jeden ...nie wie co dobre , że byloby mu cieplutko :shake: Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 barb napisał(a):Trudno... głupek jeden ...nie wie co dobre , że byloby mu cieplutko :shake: Widocznie aż tak zimno też mu nie jest :) Quote
Becia66 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 a może kubrak by na Budrysa by pasował, on ma taką króciutką sierść. Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Becia66 napisał(a):a może kubrak by na Budrysa by pasował, on ma taką króciutką sierść. Beciu mówię Ci, że oni na serio nie chcą kubraków! Budryś ma może krótkie futro, ale biega sobie zadowolony, leży w śniegu, jest najedzony, on prędzej ten kubrak rozszarpie, niż w nim będzie chodził, przecież nie każdemu psu z krótką sierścią musi być zimno, on mógł mieszkać na polu, a budę ma dobrą, jakoś nie widzę do w kubraczku. Quote
figa33 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 staruszku , założyłbyś ten kubraczek , cieplej by ci było staruszku...ech...:shake: Quote
Recommended Posts