barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='figa33']może w takim razie podmienię allegro Nutki na Dinga[/QUOTE] Figo Becia uważa, że na Oziego podmienić. (wątek Oziego) Quote
figa33 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 dla Oziego , oczywiście , wieczorem podmienię :lol: Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Figo a napisalabyś dla Dinga jakiś krociutki tekścik do ogloszeń ? Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='figa33']jasne , dziś wieczorem to zrobię[/QUOTE] Karolciasz prosila. I ja też bym mu kilka ogloszeń zrobila. Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='figa33']jasne , dziś wieczorem to zrobię[/QUOTE] Dzięki wielkie! :) Bo Dinguś jeszcze nigdzie nie zaistniał.:oops: Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='karolciasz28']Dzięki wielkie! :) Bo Dinguś jeszcze nigdzie nie zaistniał.:oops:[/QUOTE] Karolciasz widzę, że jesteś czujna ;) Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='barb']Karolciasz widzę, że jesteś czujna ;)[/QUOTE] Muszę być;) przy tych wszystkich ogłoszeniach to bym się pogubiła już dawno, dlatego teraz zapisuje sobie jakiego psa i gdzie ogłosiłam. :) A tak trochę na inny temat. Miałam jechać do Orzechowiec bo mam sporo rzeczy ( chciałam trzymać aż się w końcu do Boguchwały wybiorę,ale mama zaczęła gadkę,że ona nie ma gdzie tego trzymać:roll:), ale spadło tyle śniegu że tato się zraził, bo po jednej z zimowych przygód, która nas spotkała na drodze do schronu powiedział że mam czekać aż śnieg stopnieje...:shake: Quote
Agula99 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Dinguś, twój kubraczek w drodze, forma się już szykuje, no i muszę rzepy dokupić. Beciu jeśli chodzi o materiał wierzchni, to ta kurtka czerwona się nada i akurat powinno być dla Dingo, ale ten kombinezon to nie bardzo, bo to tylko sztukowanie, lepsze jest jak jest kawałek ale konkretny. Ale Dziadziuś pierwszy będzie miał, a on najbardziej potrzebujący! :) Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='karolciasz28']Muszę być;) przy tych wszystkich ogłoszeniach to bym się pogubiła już dawno, dlatego teraz zapisuje sobie jakiego psa i gdzie ogłosiłam. :) Tez zapisuję ogłoszenia, które robię. A tak trochę na inny temat. Miałam jechać do Orzechowiec bo mam sporo rzeczy ( chciałam trzymać aż się w końcu do Boguchwały wybiorę,ale mama zaczęła gadkę,że ona nie ma gdzie tego trzymać:roll:), ale spadło tyle śniegu że tato się zraził, bo po jednej z zimowych przygód, która nas spotkała na drodze do schronu powiedział że mam czekać aż śnieg stopnieje...:shake: Karolciasz rzeczy dla schroniska mozna przekazać dziś w Tesco ! Nie musicie jechać do schronu. Przeczytaj informacje na stronie Orzechowiec. Quote
Agula99 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Ooo to nawet takie akcje są u fas?? Fajnie :) Quote
Becia66 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Agula99']Ooo to nawet takie akcje są u fas?? Fajnie :)[/QUOTE] Agula, może p.Ania z zieleniaka postawiła by paczkę u siebie i może ktoś by jakąś puszkę czy makaron wrzucił. Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) Ciotki jeśli chodzi o zbiorkę w Tesco to jest akcja ogolnopolska i będzie jeszcze w następną sobotę i niedzielę. Jeśli w Boguchwale jest Tesco to może zrobiloby zbiorkę dla Przytuliska ? Edited January 15, 2012 by barb Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='barb']Ciotki jeśli chodzi o zbiorkę w Tesco to jest akcja ogolnopolska i będzie jeszcze w następną sobotę i niedzielę. Jeśli w Boguchwale jest Tesco to może zrobiloby zbiorkę dla Przytuliska ? Niestety wszystko jest ustalone http://www.tesco.pl/schroniska/pobierz/lista.pdf jakie sklepy, w jakich miastach i na jakie schronisko zbierają. :shake: Ale z tym pudelkiem w jarzyniaku dla Przytuliska to bardzo dobry pomysł. :lol: Karolciasz, gdzie zniknęlas ? Pojechałaś do Tesco ? :crazyeye: Quote
Agula99 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Becia66']Agula, może p.Ania z zieleniaka postawiła by paczkę u siebie i może ktoś by jakąś puszkę czy makaron wrzucił.[/QUOTE] Zapytam ją przy najbliższej okazji :) Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='barb']Niestety wszystko jest ustalone http://www.tesco.pl/schroniska/pobierz/lista.pdf jakie sklepy, w jakich miastach i na jakie schronisko zbierają. :shake: Ale z tym pudelkiem w jarzyniaku dla Przytuliska to bardzo dobry pomysł. :lol: Karolciasz, gdzie zniknęlas ? Pojechałaś do Tesco ? :crazyeye: Barb jak tylko to napisałam to się zorientowałam,że przecież jest ta akcja,ale u mnie w domu nikogo nie ma,a mam chorego brata ( zaraziłam go ospą), rodzice u babci,a ja Michała nie zostawię samego. Dzwoniłam do taty,czy im jeszcze długo zejdzie, a on stwierdził,że śnieg długo nie poleży i on sam chce jechać do Orzechowiec, bo chce koty pooglądać:-o. Ale z moimi rodzicami to na ogół ciężko się dogadać.;) Także muszę czekać... Quote
Agula99 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Karolcia, Ty to masz ciężkie życie z tymi rodzicami ;) nic ich sobie nie wychowałaś :) Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Agula99']Karolcia, Ty to masz ciężkie życie z tymi rodzicami ;) nic ich sobie nie wychowałaś :)[/QUOTE] Właśnie od niedawna się za nich wzięłam:cool3: Jeszcze długa droga przede mną ;) Quote
barb Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='karolciasz28']Barb jak tylko to napisałam to się zorientowałam,że przecież jest ta akcja,ale u mnie w domu nikogo nie ma,a mam chorego brata ( zaraziłam go ospą), rodzice u babci,a ja Michała nie zostawię samego. Dzwoniłam do taty,czy im jeszcze długo zejdzie, a on stwierdził,że śnieg długo nie poleży i on sam chce jechać do Orzechowiec, bo chce koty pooglądać:-o. Ale z moimi rodzicami to na ogół ciężko się dogadać.;) Także muszę czekać...[/QUOTE] Nie martw sie akcja bedzie tez w Tesco przyszłą sobote i niedzielę. A czyżby Twój ojczulek chce przygarnąć kotka ? Bo obejrzeć to mozna na stronie schroniska. ;) A gdybyście chcieli malego to skontaktuję Was z pania Marta ona wciąż ma na odchowaniu orzechowskie maluchy. Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='barb']Nie martw sie akcja bedzie tez w Tesco przyszłą sobote i niedzielę. A czyżby Twój ojczulek chce przygarnąć kotka ? Bo obejrzeć to mozna na stronie schroniska. ;) A gdybyście chcieli malego to skontaktuję Was z pania Marta ona wciąż ma na odchowaniu orzechowskie maluchy.[/QUOTE] Właśnie nie wiem o co chodzi z tym kotem, jak tak to narzeka że u babci 2 są to już za dużo ( chociaż ta babcia to nie jego mama to sobie może tylko pogadać;)). Mój tato ma jakieś odlotowe podejście do życia, wiecie dużo lat przepracowanych w SG robi swoje, ale dobrze że jeszcze pracuje bo jak bym chyba nie wytrzymała w domu jakby już poszedł na emeryturę:evil_lol: Quote
Agula99 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Może zrobi Ci niespodziankę i przydrze jakiegoś kocika :) Quote
figa33 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 bardzo mi żal Dinga widać ,że szuka jakiegoś ciepłego i cichego kąta dla siebie , że bardzo mu brakuje domu...:shake: " Dingo - przesympatyczny starszy pan Dingo został wyrzucony , pozostawiony na śmierć i cierpienie . Znaleziono go bardzo wychudzonego , bardzo smutnego , jakby nie oczekiwał ,że można mu jeszcze pomóc . Nie jest młody , ale czy to znaczy ,że nie zasługuje na swój dom , ciepły kąt i kochanego pana ?! To przesympatyczny pies , bardzo przyjazny ,średniego wzrostu , lubi się przytulać. Dingo to taki cichy , niekłopotliwy pies , któremu potrzeba spokojnego , ciepłego domu . Może uda się przywrócić radość życia temu psu ? Może jeszcze kiedyś będzie radośnie merdał ogonem ... Dingo przebywa w przytulisku w Boguchwale k/Rzeszowa . Jest zaszczepiony i odrobaczony. " kontakt w sprawie adopcji Agata: 797297201 aga-b6@wp.pl Quote
Agula99 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Dinguś już fajnie chodzi na smyczce, spodobało mu się, obwąchuje po wszystkich i obsikuje. Dziś to właściwie on mnie wyprowadził, szliśmy, szliśmy, a on nagle stop i z powrotem, no to wróciliśmy do przytułku, strasznie zadowolony był :) Quote
majuska Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Poczuł się bezpiecznie i chyba nie żałuje , że trafił do naszego przytuliska ;) Quote
karolciasz28 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 majuska napisał(a):Poczuł się bezpiecznie i chyba nie żałuje , że trafił do naszego przytuliska ;) Nie ma czego żałować:lol::lol: teraz tylko ciepłego kąta dla niego trzeba. Quote
Recommended Posts