Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='figa33']może w takim razie podmienię allegro Nutki na Dinga[/QUOTE]

Figo Becia uważa, że na Oziego podmienić. (wątek Oziego)

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolciasz28']Dzięki wielkie! :) Bo Dinguś jeszcze nigdzie nie zaistniał.:oops:[/QUOTE]

Karolciasz widzę, że jesteś czujna ;)

Posted

[quote name='barb']Karolciasz widzę, że jesteś czujna ;)[/QUOTE]
Muszę być;) przy tych wszystkich ogłoszeniach to bym się pogubiła już dawno, dlatego teraz zapisuje sobie jakiego psa i gdzie ogłosiłam. :)

A tak trochę na inny temat. Miałam jechać do Orzechowiec bo mam sporo rzeczy ( chciałam trzymać aż się w końcu do Boguchwały wybiorę,ale mama zaczęła gadkę,że ona nie ma gdzie tego trzymać:roll:), ale spadło tyle śniegu że tato się zraził, bo po jednej z zimowych przygód, która nas spotkała na drodze do schronu powiedział że mam czekać aż śnieg stopnieje...:shake:

Posted

Dinguś, twój kubraczek w drodze, forma się już szykuje, no i muszę rzepy dokupić. Beciu jeśli chodzi o materiał wierzchni, to ta kurtka czerwona się nada i akurat powinno być dla Dingo, ale ten kombinezon to nie bardzo, bo to tylko sztukowanie, lepsze jest jak jest kawałek ale konkretny. Ale Dziadziuś pierwszy będzie miał, a on najbardziej potrzebujący! :)

Posted

[quote name='karolciasz28']Muszę być;) przy tych wszystkich ogłoszeniach to bym się pogubiła już dawno, dlatego teraz zapisuje sobie jakiego psa i gdzie ogłosiłam. :)

Tez zapisuję ogłoszenia, które robię.

A tak trochę na inny temat. Miałam jechać do Orzechowiec bo mam sporo rzeczy ( chciałam trzymać aż się w końcu do Boguchwały wybiorę,ale mama zaczęła gadkę,że ona nie ma gdzie tego trzymać:roll:), ale spadło tyle śniegu że tato się zraził, bo po jednej z zimowych przygód, która nas spotkała na drodze do schronu powiedział że mam czekać aż śnieg stopnieje...:shake:

Karolciasz rzeczy dla schroniska mozna przekazać dziś w Tesco ! Nie musicie jechać do schronu.

Przeczytaj informacje na stronie Orzechowiec.

Posted

[quote name='Agula99']Ooo to nawet takie akcje są u fas?? Fajnie :)[/QUOTE]

Agula, może p.Ania z zieleniaka postawiła by paczkę u siebie i może ktoś by jakąś puszkę czy makaron wrzucił.

Posted (edited)

Ciotki jeśli chodzi o zbiorkę w Tesco to jest akcja ogolnopolska i będzie jeszcze w następną sobotę i niedzielę.
Jeśli w Boguchwale jest Tesco to może zrobiloby zbiorkę dla Przytuliska ?

Edited by barb
Posted

[quote name='barb']Ciotki jeśli chodzi o zbiorkę w Tesco to jest akcja ogolnopolska i będzie jeszcze w następną sobotę i niedzielę.
Jeśli w Boguchwale jest Tesco to może zrobiloby zbiorkę dla Przytuliska ?

Niestety wszystko jest ustalone http://www.tesco.pl/schroniska/pobierz/lista.pdf jakie sklepy, w jakich miastach i na jakie schronisko zbierają. :shake:

Ale z tym pudelkiem w jarzyniaku dla Przytuliska to bardzo dobry pomysł. :lol:

Karolciasz, gdzie zniknęlas ? Pojechałaś do Tesco ? :crazyeye:

Posted

[quote name='Becia66']Agula, może p.Ania z zieleniaka postawiła by paczkę u siebie i może ktoś by jakąś puszkę czy makaron wrzucił.[/QUOTE]
Zapytam ją przy najbliższej okazji :)

Posted

[quote name='barb']Niestety wszystko jest ustalone http://www.tesco.pl/schroniska/pobierz/lista.pdf jakie sklepy, w jakich miastach i na jakie schronisko zbierają. :shake:

Ale z tym pudelkiem w jarzyniaku dla Przytuliska to bardzo dobry pomysł. :lol:

Karolciasz, gdzie zniknęlas ? Pojechałaś do Tesco ? :crazyeye:
Barb jak tylko to napisałam to się zorientowałam,że przecież jest ta akcja,ale u mnie w domu nikogo nie ma,a mam chorego brata ( zaraziłam go ospą), rodzice u babci,a ja Michała nie zostawię samego. Dzwoniłam do taty,czy im jeszcze długo zejdzie, a on stwierdził,że śnieg długo nie poleży i on sam chce jechać do Orzechowiec, bo chce koty pooglądać:-o. Ale z moimi rodzicami to na ogół ciężko się dogadać.;) Także muszę czekać...

Posted

[quote name='karolciasz28']Barb jak tylko to napisałam to się zorientowałam,że przecież jest ta akcja,ale u mnie w domu nikogo nie ma,a mam chorego brata ( zaraziłam go ospą), rodzice u babci,a ja Michała nie zostawię samego. Dzwoniłam do taty,czy im jeszcze długo zejdzie, a on stwierdził,że śnieg długo nie poleży i on sam chce jechać do Orzechowiec, bo chce koty pooglądać:-o. Ale z moimi rodzicami to na ogół ciężko się dogadać.;) Także muszę czekać...[/QUOTE]

Nie martw sie akcja bedzie tez w Tesco przyszłą sobote i niedzielę.

A czyżby Twój ojczulek chce przygarnąć kotka ? Bo obejrzeć to mozna na stronie schroniska. ;)
A gdybyście chcieli malego to skontaktuję Was z pania Marta ona wciąż ma na odchowaniu orzechowskie maluchy.

Posted

[quote name='barb']Nie martw sie akcja bedzie tez w Tesco przyszłą sobote i niedzielę.

A czyżby Twój ojczulek chce przygarnąć kotka ? Bo obejrzeć to mozna na stronie schroniska. ;)
A gdybyście chcieli malego to skontaktuję Was z pania Marta ona wciąż ma na odchowaniu orzechowskie maluchy.[/QUOTE]
Właśnie nie wiem o co chodzi z tym kotem, jak tak to narzeka że u babci 2 są to już za dużo ( chociaż ta babcia to nie jego mama to sobie może tylko pogadać;)). Mój tato ma jakieś odlotowe podejście do życia, wiecie dużo lat przepracowanych w SG robi swoje, ale dobrze że jeszcze pracuje bo jak bym chyba nie wytrzymała w domu jakby już poszedł na emeryturę:evil_lol:

Posted

bardzo mi żal Dinga
widać ,że szuka jakiegoś ciepłego i cichego kąta dla siebie , że bardzo mu brakuje domu...:shake:

" Dingo - przesympatyczny starszy pan

Dingo został wyrzucony , pozostawiony na śmierć i cierpienie .
Znaleziono go bardzo wychudzonego , bardzo smutnego , jakby nie oczekiwał ,że można mu jeszcze pomóc .
Nie jest młody , ale czy to znaczy ,że nie zasługuje na swój dom ,
ciepły kąt i kochanego pana ?!
To przesympatyczny pies , bardzo przyjazny ,średniego wzrostu , lubi się przytulać.
Dingo to taki cichy , niekłopotliwy pies , któremu potrzeba spokojnego , ciepłego domu .
Może uda się przywrócić radość życia temu psu ?
Może jeszcze kiedyś będzie radośnie merdał ogonem ...
Dingo przebywa w przytulisku w Boguchwale k/Rzeszowa .
Jest zaszczepiony i odrobaczony. "

kontakt w sprawie adopcji
Agata: 797297201
aga-b6@wp.pl

Posted

Dinguś już fajnie chodzi na smyczce, spodobało mu się, obwąchuje po wszystkich i obsikuje. Dziś to właściwie on mnie wyprowadził, szliśmy, szliśmy, a on nagle stop i z powrotem, no to wróciliśmy do przytułku, strasznie zadowolony był :)