Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może pomyślimy o uszyciu jakiegoś ubranka na dziadeczka, byłoby z czego i pewnie miałby kto ;) bo on taki chudzieńki, kosteczki na wierzchu i starszemu zawsze zimniej niz młodemu. Ze nie wspomnę o jego surowej, kompletnie nieocieplonej budzie...:shake:

Posted

[quote name='majuska']Dingo bierze już leki na to zapalenie, może będzie lepiej....szkoda staruszka:([/QUOTE]

Jakie zapalenie ? Czegos nie doczytalam ?

Posted

[quote name='barb']Jakie zapalenie ? Czegos nie doczytalam ?[/QUOTE]
Agula pisała,że dziadziuś złapał zapalenie skóry.

Jutro go poogłaszam, może akurat ktoś mu da ciepły dom na jesień życia. Biedaczyna z niego.

Posted

[quote name='rozio']Dostaje amoksiklav z tego co dzisiaj widziałem. Zostali na noc z Ozim na wybiegach.[/QUOTE]

który na nowym wybiegu ? zawsze sie boję, że w nocy nie skorzysta z budy bo ten boks jest obcy.

Posted

Ozi na małym, a dziadunio na dużym. W tych boksach gdzie dzaidunio siedzi i nutka jest najcieplej i woda na końcu zamarza. Na zewnątrz w michach z wodą robiła się już skorupa lodu.

Posted

Dinguś strasznie szuka ciepła. Dziś jak weszłam do kontenerka po smyczkę, to on nawet nie wiem kiedy wślizgnął się za mną po cichutku:roll:, a wiadomo że wychodzić już mu się nie chce, tylko patrzy na człowieka, a czasem nawet warknie, takie z niego dziadziuś :evil_lol:, no to pomyślałam sobie, a niech się dziadzio chwilę zagrzeje. Ja na spacerki a dziadzio został sobie w środku, jak wróciła, to spał sobie w najlepsze. Niech choć tyle ma z tego życia. Wiem że on stary, ślepawy, ale i tak chciałabym żeby choć na koniec miał domek, przecież on dużo nie wymaga, jakby ktoś go wziął, to on by sobie tylko leżał, spał w ciepełku, ot taki byłby z niego pies, tylko gdzie takiego domku szukać??:shake:

Posted

[quote name='karolciasz28']Dingo prosi zdolne cioteczki o tekst do ogłoszeń.;)[/QUOTE]

Która zdolna ciotka napisze tekst?

Dingo nie ma jeszcze żadnych ogloszeń ?

Posted

[quote name='figa33']może w takim razie podmienię allegro Nutki na Dinga[/QUOTE]

Ale poczekaj jeszcze troszeczke Figo, aż przyjdą pomyślne wieści z nowgo domku.