Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Becia66 napisał(a):
przyszedł nawet taki jeden jak byłam w przytułku przedwczoraj i pytał o szczeniaka do pilnowania kóz bo by se go wychował, a tego psa co ma - chętnie by zastrzelił bo nic nie wart. :angryy:

W głowie się nie mieści. Dla tego pana to najlpiej coś elektrycznego se kupić do pilnowania, bo tylko to będzie działało na rozkaz.:shake:

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pakiet dla dziadeczka:
przygarnij zwierzaka,
adopcja psa,
adopcje psów,
olx,
ojej,
morusek,
gumtree,
do adopcji,
cafeanimal,
tablica,
rzeszowiak,
przemyślak,
tarnowiak,
rzeszów24,
krosno24,
sanok24,
petsy

Posted

Becia66 napisał(a):
Karolciu bardzo dziękujemy chociaż adopcja wydaje się być niemożliwa bo wiek, wzrok i kłopoty z chodzeniem...:-(

Beciu nie takie rzeczy się na dogo zdarzały. A może jednak jest TEN ktoś. Ja wierzę, może naiwnie, ale wierze...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='figa33']Dinga chyba też następna bezdomna zima czeka[/QUOTE]

On ma bude nieocieploną i najwyższa pora o tym pomyśleć zanim mrozy przyjdą. Niechybnie czeka go zima w przytułku, chyba że nie dożyje - co zresztą nie byłoby wcale złym rozwiazaniem dla niego. Wiem że to okrutne co piszę ale szansy na dom to on nie ma, a cierpieć w te mrozy na te stare kosteczki i schorowane stawy to udręka wielka dla niego. :shake:

Posted

pamiętam jak lubił przebywać w baraczku , nawet było takie jego zdjęcie zimąz
biedny starunio , jakie to okrutne
a dziś byłam za miastem i psy dalej na łańcuchach jak były
to się nigdy nie zmieni
mentalność ludzi się nie zmieni
a jeszcze dziś znajoma mi opowiedziała jak będąc w Chinach widziała jak psy przywozi się na targ do sprzedaży jako pokarm dla ludzi:-(

Posted

Niestety, nie oszukujmy się, Dinguś to ciężki orzech do zgryzienia, jak już siedzi to siedzi, staniemy na głowie, żeby było mu w zimie ciepło, a najlepiej skupić się na tych co mają większe szanse i im jak najszybciej znaleźć domki!

• 2 weeks later...