figa33 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 ale chudzinka , dobrze ,że trafił do Boguchwały pewnie nie widzi niestety ... Quote
rozio Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ja tez jestem u psinki na razie wirtualnie (dopóki mi w płucach nie przestanie chrobotać). Szkoda psiaka :-( Quote
Roszpunka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Kiedyś wygram w totka, kupię wieeeeelki dom i będę przygarniać dużych staruszków. Quote
majuska Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Roszpunka napisał(a):Kiedyś wygram w totka, kupię wieeeeelki dom i będę przygarniać dużych staruszków. To chyba marzenie większości dogomaniaczek :) Melduję się i ja u Dingo...kurczę kolejny duży psiak i do tego starszy, kolejna ciężka adopcja się zapowiada:shake:, miejmy nadzieję, że wypięknieje u nas i może jak będzie miał porządniejsze żarcie i jakieś witaminy to trochę oczka odżyją:roll: Quote
wtatara Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2012 oby nie był gorszy od minionego ale decydowanie lepszy w sprawach finansowych i zawodowych aby wszystkie pieski były kochane życzy Wanda ze swoimi pieskami Quote
Agula99 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Rozmawiałam dziś z Justyną, określa go wstępnie na 7-8 lat, a może więcej, zęby ponoć bardzo starte. Co z oczami, na razie nie wiadomo, pewnie szczegółowe oględziny będą po nowym roku. Kurcze, co za biduś... Quote
Agula99 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 rozio napisał(a):Ja tez jestem u psinki na razie wirtualnie (dopóki mi w płucach nie przestanie chrobotać). Szkoda psiaka :-( Rozio, ty tam nie chrobotaj, tylko się zabieraj za siebie i do robienia zdjęć :razz: Nie trzeba było tak wrzeszczeć na Sonię i Budrysa, to byś teraz tak nie chrobotał ;):lol::evil_lol::diabloti: Quote
barb Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Agula99 napisał(a): Nie trzeba było tak wrzeszczeć na Sonię i Budrysa, to byś teraz tak nie chrobotał ;):lol::evil_lol::diabloti: A co skarżyli Ci się ? :razz::evil_lol:;) Quote
Roszpunka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 barb napisał(a):A co skarżyli Ci się ? :razz::evil_lol:;) Dzwonili do Aguli w Wigilię ;) Quote
Agula99 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Tak, dzwonili, dzwonili ;) dziś też sobie pogadaliśmy! Jak widać, czy to wigilia, czy to sylwester, na posterunku zawsze trwam! Mam nadzieję, że psiaki jakoś przeżyją te strzelaniny, och jak ja tego nie lubię!!!! Quote
Becia66 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Agula99 napisał(a):Nie sądzę, że ktoś go będzie szukał. :shake: Dwa tygodnie się błąkał, to już ktoś by go znalazł. ( można domniemywać , że przez te 2 tygodnie nic nie jadł, skoro piszesz że własnej miski nie widzi :shake:. Quote
rozio Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Agula99 napisał(a):Rozio, ty tam nie chrobotaj, tylko się zabieraj za siebie i do robienia zdjęć :razz: Nie trzeba było tak wrzeszczeć na Sonię i Budrysa, to byś teraz tak nie chrobotał ;):lol::evil_lol::diabloti: Jakie wrzeszczenie ? Ja to się z nimi rozumiem bez słów - heheh. Mam nadzieję, że ich nie rozpuściłaś za bardzo :-) Quote
Dzika_Figa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Strasznie mi żal chudzinki... Cholera jasna, no.... Quote
barb Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 rozio napisał(a):Jakie wrzeszczenie ? Ja to się z nimi rozumiem bez słów - heheh. Mam nadzieję, że ich nie rozpuściłaś za bardzo :-) Rozio już dostał pierwsza łapkę. ;) Quote
Agula99 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 No szkoda go jak diabli, nie dość, że ślepawy, to cały dzień zamknięty jeszcze siedzi w najciemniejszym boksie, no ale nie ma go za bardzo gdzie dać, a tak jest bardzo przymilny, przytulam go i głaszcze, a on ciągle jakby nie wiedział o co chodzi...ech... Quote
Dzika_Figa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Wezmę się dziś za megawzruszający tekst i allegro. Trzeba mu dać szansę. On chyba najbardziej potrzebuje domu ze wszytskich w przytulisku... Quote
karolciasz28 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Dzika Figo jak zrobisz allegro to ja sobie pożyczę od Ciebie tekst i zrobię ogłoszenia. Trzeba pomóc biedakowi:-( Quote
Dzika_Figa Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 karolciasz28 napisał(a):Dzika Figo jak zrobisz allegro to ja sobie pożyczę od Ciebie tekst i zrobię ogłoszenia. Trzeba pomóc biedakowi:-( To ja zrobisz, dziś lub jutro. Quote
Agula99 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Dziaduszek Dingo jest wzruszający! Już troszkę lepiej wygląda, zaokrągla nam się, ale ciągle jest taki smutny :( głaszcze go, przytulam, a on tak lgnie do człowieka. Dziś wszedł za mną do kontenerka i tak mu się tam strasznie spodobało, że postanowił zostać. Położył się i zamknął oczy, usiadłam obok, bo tak mi się go żal zrobiło, bo przecież nie mogę go tam zostawić, a ona leżał tak sobie, a jego ciało tak z lekka drżało, takie ma dziwne odruchy ciągle. Widać, że jest zmęczony życiem, trochę jakby zrezygnowany....:( tak patrzył na mnie błagalnym wzrokiem, żeby go tam zostawić, no i co byście zrobiły??? :( :( :( Żeby tak ktoś go jeszcze chciał przygarnąć, dać ciepły domek...tak mi go żal :( Quote
Roszpunka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Jak się miewa Dingo? Dzwonił ktoś o niego? Quote
Agula99 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Roszpunka napisał(a):Jak się miewa Dingo? Dzwonił ktoś o niego? Dingo ma się dobrze, ale nikt nie dzwoni bo on chyba ogłoszeń nie ma jeszcze. I dlaczego tu wszędzie zapadła taka grobowa cisza??? Nikt psiaków nie odwiedza??? Hejjjj, gdzie są wszyscy>??? Quote
figa33 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 czyli Dinga można już poogłaszać , może można mu zrobić jeszcze trochę zdjęć ? Quote
Agula99 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Myślę, że można, on fajny piesek, w domu by normalnie sobie leżał, nie wadził nikomu, on taki staruszek, ciut schorowany, niedowidzący, ale sympatyczny. Zdjęcia ciężko zrobić, jak ja przychodzę, to już jest szarawo, no i jestem sama, ktoś by się też przydał, żeby go przytrzymał na smyczce itp, ale się postaramy. Rozio, kiedy porobisz mu zdjęcia???? Quote
figa33 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 tak , teraz zmrok tak szybko zapada , choć już na szczęście styczeń i już dzień o minutki dłuższy..:lol: ale niestety dobre zdjęcia to podstawa , co zrobić , tak już jest ... Quote
Recommended Posts