Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Beciu czemu nie dawalas znac ze jedziesz :( mi ciezko zmotywować kogos zeby jechal zemna

bo to wyszło tak nagle, zadzwonił Pan że chce zobaczyć Figę, no i migiem się zebrałam...
Ale być może skoczę jeszcze w tym tygodniu, to dam znać. Kiedy możesz ?

Posted

Becia66 napisał(a):
bo to wyszło tak nagle, zadzwonił Pan że chce zobaczyć Figę, no i migiem się zebrałam...
Ale być może skoczę jeszcze w tym tygodniu, to dam znać. Kiedy możesz ?

W czw i sob pracuje moge w piatek:)

Posted

No i nie udały się odwiedziny, a pogoda dziś okropna,ja też nie poszłam, bo jestem dziś zmęczona na maksa...ale jutro mam nadzieję będzie lepsza pogoda i słonko pokaże swoje oblicze :)

Posted

wiecie, tak myślę sobie że nie możemy zaniedbać dziadeczka z ogłoszeniami, cały czas mam nadzieję że jeszcze znajdzie sie ktoś, kto zechce mu dać dom na te ostatnie chwile. Zmodernizowalam trochę mój tekst dla Mukiego i podepniemy go pod dziadka bo w sumie o to samo tu chodzi. Proszę poogłaszajcie go trochę...

[FONT=Arial]Dingo - to juz starszy, ok.12-13 letni pies. W przytulisku o nim sie mówi, że nie ma szans na dom , że nic już z niego nie będzie, bo nie dość że stary, to jeszcze niedowidzi i chód już nie ten. Te słowa nie wynikają z braku serca dla niego lecz z tego, że takie psy mają nikłe szanse na adopcje i najczęściej umierają samotnie w schroniskach. Ale nasz Dingo chce jeszcze żyć, mimo swojego wieku jest pełen wigoru, a wyprowadzany na spacer cieszy się jak dziecko. Idzie szybkim krokiem, wącha zapachy poznając nowy teren. Cieszy sie pewnie też dlatego, że w takich chwilach ma człowieka na wyłącznośc, ma chwilę ciszy i spokoju i odpoczywa od szczekających psów w przytulisku. To złe miejsce dla tak doświadczonego przez los psiaka. Dingo nie potrzebuje wiele miejsca, kawałek ogrodu byłby rajem dla niego, wystarczy nieduża przestrzeń w której będzie czuł się bezpiecznie. Nie wymaga leczenia, aplikacji leków ale jest psem specjalnej troski ze względu na sędziwy wiek.. Szukamy wrażliwej i odpowiedzialnej osoby która pozwoli mu przejśc godnie przez jego starość, dać serce na jesień życia, by mógł odejść szczęsliwy i kochany, a nie opuszczony i samotny w schroniskowym boksie.
[/FONT]
[FONT=Arial]Kontakt becia66@onet.eu tel. 606262450[/FONT]

• 3 weeks later...