Becia66 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Roszpunka']Dziaduniu... Znowu mnie szóstka w totka ominęła... Ale trzymaj za mnie łapki - wciąż próbuję ;)[/QUOTE] eee tam, jakbyś szóstkę zgarnęła to byś i pewnie o psiakach zapomniała....:diabloti: Quote
Roszpunka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Becia66']eee tam, jakbyś szóstkę zgarnęła to byś i pewnie o psiakach zapomniała....:diabloti:[/QUOTE] Pewnie... nawet o swoich... Po cholerę mi takie kundle :roll: Kupiłabym sobie jorusia i paradowała w szpilkach po wielkomiejskich deptakach, zamiast z sierściuchami po polach w błocie albo śniegu biegać :eviltong: Quote
Agula99 Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Z sierściuchami też można w szpilkach i po deptakach, musisz tylko spróbować ;) Quote
Roszpunka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Agula99']Z sierściuchami też można w szpilkach i po deptakach, musisz tylko spróbować ;)[/QUOTE] Pewnie, że można, tylko one wolą pola, łąki, lasy... Takie dziwadła sobie przygarnęłam ;) Quote
Dzika_Figa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Etam, szpilki są głupie. Ja mam jedną parę i zawsze, jak je założę (śluby, pogrzeby), czuję się jak kompletna kretynka. Lepiej se porządne gumiaki kup, jak już wygrasz w tego totka ;) Quote
Roszpunka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Dzika_Figa']Etam, szpilki są głupie. Ja mam jedną parę i zawsze, jak je założę (śluby, pogrzeby), czuję się jak kompletna kretynka. Lepiej se porządne gumiaki kup, jak już wygrasz w tego totka ;)[/QUOTE] Posiadam szpilek cztery pary. Tak często ich używam, że rekordzistki liczą sobie 7 latek i w zasadzie nie noszą znamion zużycia ;) Gumowce już posiadam...:eviltong: A jak wygram w totka to jeszcze jedne kupię. Quote
Agula99 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Roszpunka, jak wygrasz w totka, to może i nam po parce szałowych gumiaczków zasponsorujesz ???? :) Quote
Roszpunka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Agula99']Roszpunka, jak wygrasz w totka, to może i nam po parce szałowych gumiaczków zasponsorujesz ???? :)[/QUOTE] Jak wygram, stawiam gumiaczki wszystkim fajnym Cioteczkom :) I duuuuużo smakołyków psiaczkom. Quote
Becia66 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 tak mi chodzi po głowie żeby naszemu dziadziowi dobry i litościwy artykuł napisać na Fb, może kogoś ujmie jego historia i da mu domek na jesień życia....bo w przytulisku to marne jego szanse :shake:. Quote
Irka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 tak sobie właśnie wczoraj o nim myślałam - czy się zdąży ktoś jeszcze znaleźć dla niego ... Quote
Agula99 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Becia66']tak mi chodzi po głowie żeby naszemu dziadziowi dobry i litościwy artykuł napisać na Fb, może kogoś ujmie jego historia i da mu domek na jesień życia....bo w przytulisku to marne jego szanse :shake:.[/QUOTE] Może by to coś dało..nie wiem, ja już nic nie wiem i chyba nie chce wiedzieć... Quote
rozio Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Dziadzio to bardzo sympatyczny pies. Strasznie mi go szkoda, ale dzielnie i z optymizmem to wszystko znosi. Quote
barb Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Becia66']tak mi chodzi po głowie żeby naszemu dziadziowi dobry i litościwy artykuł napisać na Fb, może kogoś ujmie jego historia i da mu domek na jesień życia....bo w przytulisku to marne jego szanse :shake:.[/QUOTE] Ogłoszenia, ktore robilo się na tablicy.pl mozna umieścic na swojej lub czyjejś tablicy na fb. Ja w ten sposob umiesciłam Kaję i Sonię. Kaję podesłałam tez Beci. Quote
figa33 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Dingo – smutna historia pewnego psa „ Właściwie to nie chce mi się żyć . Tak sobie cichutko leżę w kąciku. Czasem ktoś przyjdzie i popatrzy na mnie . Ale ja wiem ,że nie przyszedł do mnie. Nic mnie już nie cieszy. A przecież jestem pięknym psem! Kiedyś pełnym radości i chęci do zabawy! Umrę tu cichutko , tak jak cichutko sobie żyję. Nikomu nie jestem potrzebny. Żyję w schronisku już tyle lat. I nadzieja moja umarła.” Ten piękny , dojrzały pies czeka bezskutecznie w schronisku w Boguchwale k/Rzeszowa . I powoli gaśnie. To spokojny , przyjazny pies . Troszkę niedowidzi ,ale opieka nad nim nie sprawia najmniejszego kłopotu. Jest bezkonfliktowy , kochany , najbiedniejszy z biednych w schronisku. Ostatnia chwila aby go uratować. Aby nie odszedł zapomniany i niechciany. Potrzebuje tylko kawałeczka ciepłego kącika i trochę miłości. Czy to tak wiele ?! Quote
Agula99 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 No pięknie Figuś, pięknie!! :) Quote
karolciasz28 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Bardzo pięknie! To może teraz Figuś do Benia skoczysz?:cool3: Quote
figa33 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 ten tekst nie bardzo nadaje się do ogłoszeń na portalach , za długi , za mało informacji ale jak tu zareklamować starego ,niedowidzącego psa , który szuka ciepła ? tylko litością może kogoś ująć .. co zrobić ale myślę ,że na FB można by go wstawić ... Quote
Becia66 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='figa33']ten tekst nie bardzo nadaje się do ogłoszeń na portalach , za długi , za mało informacji ale jak tu zareklamować starego ,niedowidzącego psa , który szuka ciepła ? tylko litością może kogoś ująć .. co zrobić ale myślę ,że na FB można by go wstawić ...[/QUOTE] może jeszcze ja coś skrobnę bo noszę się od dłuższego czasu i wtedy cos przemaglujemy tworząc całość. :razz: Quote
figa33 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 zrobiłam dwa ogłoszenia tylko , bo komputer mi szwankuje. http://tablica.pl/oferta/dingo-smutna-historia-pewnego-psa-IDNsjF.html http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Dingo,59483 Quote
Agula99 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Dziaduś coraz lepiej wygląda, szkoda, że nie młodszy i z tymi nóżkami też problem, ale bardzo fajny psiak, mógłby mu jeszcze ktoś dać domek na stare lata :) Quote
figa33 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Karolciu możesz sprawdzić czy Twoje ogłoszenie Dinga na tablicy jest aktualne ? właśnie mi zdjęli ponieważ "jest łudząco podobne do już istniejącego ogłoszenia ":angryy: a ja nie mogę znaleźć Dina na tablicy nie rozumiem o co im chodzi porządkowi się znaleźli , biurwy jedne , wściekła jestem ... Quote
karolciasz28 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='figa33']Karolciu możesz sprawdzić czy Twoje ogłoszenie Dinga na tablicy jest aktualne ? właśnie mi zdjęli ponieważ "jest łudząco podobne do już istniejącego ogłoszenia ":angryy: a ja nie mogę znaleźć Dina na tablicy nie rozumiem o co im chodzi porządkowi się znaleźli , biurwy jedne , wściekła jestem ...[/QUOTE] Wiesz co Figa ta ich polityka na portalach jest okropna.:angryy: Tak ogłoszenie Dinga jest aktualne. Quote
Irka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Agula99']Dziaduś coraz lepiej wygląda, szkoda, że nie młodszy i z tymi nóżkami też problem, ale bardzo fajny psiak, mógłby mu jeszcze ktoś dać domek na stare lata :)[/QUOTE] Dobrze, że na te stare lata ma Was ... to już spore coś Quote
figa33 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='karolciasz28']Wiesz co Figa ta ich polityka na portalach jest okropna.:angryy: Tak ogłoszenie Dinga jest aktualne.[/QUOTE] no biurwy po prostu , staremu psu żałują ogłoszenia..ech.. Quote
Recommended Posts