danka1234 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 cudnie ze tak sie maluszkowi poszcześciło z domkiem Quote
Sarunia-Niunia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Odwiedzam Cię Talesiku:) Jeszcze tylko 4 dni i zamieszkasz w swoim domku!!! Czy Ty o tym wiesz??? Quote
rasowa2410 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Odwiedzam Cię Talesiku:) Jeszcze tylko 4 dni i zamieszkasz w swoim domku!!! Czy Ty o tym wiesz??? Uffff... już kupiona adresówka (pomarańczowa, w kształcie łapki) i nowa obróżka (a w zasadzie to już dwie...). Zastanawiałam się nad błękitną obrożą z takimi błyszczącymi kamyczkami "Glamour", ale kosztowała 40 zł :(. Kupiłam jedną czarną z chustką i jedną- łańcuszek. Jeszcze teraz wybieram miejsce na spanko, bo w moim pokoju już wszystkie kąty pozajmowane ;) I jeszcze jedna sprawa. Kupić psiakom takie same smycze? Czy każdy niech ma własną? Quote
rasowa2410 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 M&S napisał(a):Łał, ale zakupy!!! Coś czuję, że już oszalałam... Quote
M&S Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 rasowa2410 napisał(a):Coś czuję, że już oszalałam... Może troszeczkę;) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 rasowa2410 napisał(a):Coś czuję, że już oszalałam... Raczej tak:)... Moi mają oboje smyczki tego samego rodzaju w dwóch różnych kolorach: Kora-różową, Nero-błękitną... Quote
rasowa2410 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Raczej tak:)... Moi mają oboje smyczki tego samego rodzaju w dwóch różnych kolorach: Kora-różową, Nero-błękitną... Chyba założę w zoologu Kartę stałego klienta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już obserwowałam sweterki. Nie wiem, który kolor lepiej pasuje do czarnej sierści. (NAPRAWDĘ JUŻ OSZALAŁAM NA JEGO PUNKCIE!) A ja cały czas odliczam dni. Łiiiiiiii! Jeszcze tylko 3 dni!!! Quote
paulinken Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 rasowa, fajne obrożki możesz zamówić na activdog'u, wybierasz sama wzory. Quote
rasowa2410 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 paulinken napisał(a):rasowa, fajne obrożki możesz zamówić na activdog'u, wybierasz sama wzory. dziękuje!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='rasowa2410']Chyba założę w zoologu Kartę stałego klienta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już obserwowałam sweterki. Nie wiem, który kolor lepiej pasuje do czarnej sierści. (NAPRAWDĘ JUŻ OSZALAŁAM NA JEGO PUNKCIE!) A ja cały czas odliczam dni. Łiiiiiiii! Jeszcze tylko 3 dni!!! Wiesz, wierzę Ci i chyba sobie nie wyobrażam co czujesz... bo skoro ja to przeżywam i też liczę, bo nie mogę się doczekać... A byłaś u Niego od tamtego tygodnia, czy pojedziesz dopiero w sobotę??? Quote
Isadora7 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Rasowa czy ja Ci mówiłam że Ciebie kocham? Quote
rasowa2410 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='Isadora7']Rasowa czy ja Ci mówiłam że Ciebie kocham? Boże, PRZEPRASZAM!!! Isadora, wybacz... Bardzo długo zbierałam siły, żeby to napisać... nie mogę adoptować Talesa. Łzy mi ciekną ciurkiem po klawiaturze od bitych 14 godzin ;( Nie mogę, przepraszam. To przez moją matkę. Nie chcę się tu dużo rozpisywać. Poprostu przepraszam... Błagam, wybacz mi Talesiku! Mamy nie daje się przekonać. To koniec. Walczyłam od tygodnia bez przerwy. Poddaję się. Moja najbliższa rodzina mnie zraniła :( Wybacz Talesiku. Ty już słabo widzisz. Chciałam, żebyś w chwilę gdy stracisz wzrok widział, że jesteś w ciepłym domku z kochającymi ludźmi. Zawiodłam. Mam wielkiego doła. Jestem bezsilna. Jestem złym człowiekiem :( Nie będę już tak często wchodzić na Dogo. Moje serce jest pokruszone na milion kawałęczków. Tales - kocham Cię. Tak mi wstyd :placz: PS Miałam już dwie obróżki dla niego i adresówkę w kształcie łapki. Jeśli ktoś potrzebuje to oddam za darmo :( Quote
rasowa2410 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Czy aż tak sobie zasłużyłam na moją rodzinę? 2 dni przed adopcją mówią, że się nie zgadzają, bo... nie chcą z nim wychodzić na spacer, jeśli ja nie będę mogła! Kapsel chyba też już rozumie co się stało. Nie będzie mieć "starszego brata". Siedzi na posłanku i patrzy w ścianę. Jest przy tym cały mokry bo wyryczałam mu się przez noc w futerko. Jeszcze raz - przepraszam Talesiku. Dobrze, że nie wiedziałeś o moich zamiarach. Przynajmniej teraz tak nie cierpisz jak ja... Quote
taxelina Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 a kto zajmuje sie Kapselkiem? Jak czesto Ty mozesz z nim wychodzic? Quote
rasowa2410 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='deer_1987']a kto zajmuje sie Kapselkiem? Jak czesto Ty mozesz z nim wychodzic?[/QUOTE] Ja wychodzę z nim zawsze (chyba, że jestem bardzo ciężko chora). Ale chodzi o to, że jak Tales będzie bał się windy w bloku (chociaż mogę go przecież tego oduczyć!) to mama nie chce mieć z nim problemów. Wiem, że to nieprawda, bo ona chce mnie poprostu ukarać za to co zrobiłam (... nie wyniosłam śmieci). To nie jest normalna osoba. Normalni ludzie się tak nie zachowują :( Quote
taxelina Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Nic trzeba go dalej oglaszac. przypomnij jego wydarzenie na fb Quote
paulinken Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Przykro mi... nie zadręczaj się, będziemy ogłaszać, może w jakiejś gazecie? A mama może za jakiś czas zmieni zdanie. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 A ja myślę, że może jeszcze wszystko się zmieni.... Quote
Sarunia-Niunia Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Cześć Talesiku.... dzisiaj jest 14-ty, ale pomimo moich nadziei chyba nic się nie zmieniło... Szkoda... Mogę tylko powiedzieć Ci Rasowa jeszcze raz, że mi przykro... Szkoda tylko, że najbiedniejszy w tym wszystkim jest Tales.... Quote
Isadora7 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='rasowa2410']Boże, PRZEPRASZAM!!! Isadora, wybacz... Bardzo długo zbierałam siły, żeby to napisać... nie mogę adoptować Talesa. Łzy mi ciekną ciurkiem po klawiaturze od bitych 14 godzin ;( Nie mogę, przepraszam. To przez moją matkę. Nie chcę się tu dużo rozpisywać. Poprostu przepraszam... Błagam, wybacz mi Talesiku! Mamy nie daje się przekonać. To koniec. Walczyłam od tygodnia bez przerwy. Poddaję się. Moja najbliższa rodzina mnie zraniła :( Wybacz Talesiku. Ty już słabo widzisz. Chciałam, żebyś w chwilę gdy stracisz wzrok widział, że jesteś w ciepłym domku z kochającymi ludźmi. Zawiodłam. Mam wielkiego doła. Jestem bezsilna. Jestem złym człowiekiem :( Nie będę już tak często wchodzić na Dogo. Moje serce jest pokruszone na milion kawałęczków. Tales - kocham Cię. Tak mi wstyd :placz: PS Miałam już dwie obróżki dla niego i adresówkę w kształcie łapki. Jeśli ktoś potrzebuje to oddam za darmo :( [quote name='rasowa2410']Czy aż tak sobie zasłużyłam na moją rodzinę? 2 dni przed adopcją mówią, że się nie zgadzają, bo... nie chcą z nim wychodzić na spacer, jeśli ja nie będę mogła! Kapsel chyba też już rozumie co się stało. Nie będzie mieć "starszego brata". Siedzi na posłanku i patrzy w ścianę. Jest przy tym cały mokry bo wyryczałam mu się przez noc w futerko. Jeszcze raz - przepraszam Talesiku. Dobrze, że nie wiedziałeś o moich zamiarach. Przynajmniej teraz tak nie cierpisz jak ja... Nie wyrzucaj sobie. Nie Twoja wina. I nie powód abyś nie wqchodziła na dogo. Po prostu weżmiemy sie ostro za ogłoszenia i znajdziemy najlepszy z najlepszych domków. Quote
Recommended Posts