Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Jego historia przedstawia się następująco:

Ma 12 lat (a bynajmniej na tyle oceniony). Śmierć jego właściciela wprowadziła go w depresję. Już przestał ufać człowiekowi. Przecież kochał swojego Pana! Po co mu inni?
Trafił do schroniska jesienią, w tym roku. Aktualnie czeka na kastrację w jednym boksie z innymi psami. Hormony buzują... Został pogryziony... Ma ranki na głowie. Cały drży. Boi się ludzi...
Nie pasuje tu. Inne psy szczekają przy kratach boksu dopraszając się o uwagę, a on taki samotny siedzi w kąciku. Cały się trzęsie. :placz:

Bardzo proszę wszystkich zainteresowanych o kontakt ze mną (wolontariuszką) pod nr tel. 506990706 (po 17:00) lub rasowa2410@gmail.com
PRZEBYWA W SCHRONISKU DLA ZWIERZĄT W BYDGOSZCZY
WŁAŚCICIEL MUSI BYĆ ODPOWIEDZIALNY. TALESA TRZEBA NAUCZYĆ KOCHAĆ. JEST POJĘTNY, WIĘC DUŻO CZASU TO NIE BĘDZIE TRWAŁO A RADOŚĆ ZE ZRÓWNOWAŻONEGO PSA BĘDZIE OGROMNA. ;)

SOS dla jamników: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/550
Za co byłabym wdzięczna:

• przede wszystkim A D O P C J A lub DT
  • potrzebne ogłoszenia
  • bannerek (oj, przydałby się)
  • podnoszenie wątku
(jak na razie to wszystko, jak mi się przypomni to dopiszę. Myślę, że na razie nie ma mrozów, ale jak nadejdą to przyda się sweterek...:oops:)

Edited by rasowa2410
  • Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojeeeeeej! Dziękuję wszystkim! :)

Wysyłam zdjęcia z sylwestrowego specerku:

Tales był grzeczny. Zajęły się nim dwie wolontariuszki (dziękuję!!!!) z naszego schroniska. Właśnie czekam na informacje od nich jak Talesik się sprawował. Wiem narazie, że daje się już pogłaskać a ranka nad okiem goi się pomyślnie.

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Jofracy jak zwykle niezawodna!!!

Na razie taki na szybko, może potem ktoś z lepszym programem i weną twórczą się zajmie Talesikiem :) Powodzenia słodziaku!

Posted

Fajna i śliczna morduchna, aż żal czytać, że bidny nie może odnaleźć się po utracie swojego pana i jeszcze pogryziony :( . No! bydgoszczanie brać Talesa do domu !!!
Mam nadzieję, że w bydgoskiem dobrzy ludzie mieszkają i chociaż tymczasik na już by się przydał. :)