pajunia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Niech ma choc imie, nazwijmy go Kubusiem. Od imienia mojego Kubusia, ktory ledwo co Wegrow przezyl i byl tez juz prawie tam za TM, ale wrocil . Co myslicie o tym? Zegnaj najslodszy, nie dane Ci bylo.:placz: Quote
auraa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 biedactwo :-(.Oby pozostałe trzy, były silne i zdrowe. Quote
Evelin Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Biedne maleństwo.... A swoją drogą ile ta Mona przeszła....Oby razem z dziećmi znalazła odpowiedzialnych opiekunów.Trzymam kciuki ... Quote
neverend Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 agusiazet napisał(a):Jak Mona i jak szczeniaczki? Ja nic nie wiem..niestety nie byłam w schronisku, bo mam ostre zapalenie migdałów i krtani....więc....też czekam na relacje... Quote
agusiazet Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 neverend napisał(a):Ja nic nie wiem..niestety nie byłam w schronisku, bo mam ostre zapalenie migdałów i krtani....więc....też czekam na relacje... O, kurczę to zdrowiej, kuruj się i w ogóle nie daj się wstrętnemu choróbsku!!! Quote
neverend Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Dzięki Ciotka, ale jak myślę, że tam...w schronisku psinki nasze marzną, i na pewno mają jakieś dolegliwości, to mnie się przykro robi, że ja tu w domku a one tam.... echhhh.... W czwartek wyjażdżam i przez 2 tygodnie nie będzie mnie ani w moim mieście ani pewni na dogo....:placz::placz::placz:.... Quote
pajunia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Szukajcie prosze transportu, aby Mone ze szczylkami i Galke do mnie dowiezc. Quote
neverend Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 pajunia napisał(a):Szukajcie prosze transportu, aby Mone ze szczylkami i Galke do mnie dowiezc. Tak Ciotka, szukamy... Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 pajunia ja tylko się boję, że one jednak mimo wszystko są za maleńkie jeszcze na to, żeby je wieźć...qrde... 3 małe czarnuszki ;)...z brązowatymi pysiami...drobineczki takie... a Mona kiełbachę ode mnie wcinała tak, że szooooooook ;).... Quote
Kam Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 pajunia ja tylko się boję, że one jednak mimo wszystko są za maleńkie jeszcze na to, żeby je wieźć...qrde... myślę, że warto zaryzykować...w schronie są bardziej narażone... byłam "ogniwem łańcucha" przy przewożeniu suni ze szczeniakami, ślepymi jeszcze, z okolic Wałbrzycha pod Poznań - w warunkach zupełnie niekomfortowych (sytuacja była bardzo zła - nóż na gardle) w lutym - dało radę - maluchy nic sobie z tego nie robiły i miały się dobrze ale sami pewnie najlepiej ocenicie sytuację na miejscu... Quote
Matusz Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 3 szczeniaczki Mony trzy malutkie czarnuszki:loveu: Quote
Tola Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ależ cudenka:loveu: Trzymam kciuki za mamuske i maluszki:loveu: Quote
neverend Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Piękne, piękne, piękne.... Aguś i co robimy?? Quote
Matusz Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 agusiazet napisał(a):Ale słodziaki! Czy ten jęzor to mamusia? tak ten jęzor to mamusia ;) Quote
auraa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 śliczne maleństwa, czy one będą ratlerkowate? Czy to jakaś inna szlachetna rasa?;) Quote
pajunia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 No to kochani zastanawiajcie sie, bo czas ucieka. Jesli by mialy z Galka do mnie przyjechac, to by musialo sie jak najszybciej udac . Zbyt duzo czasu nie ma, raptem jeszcze tydzien. Musze dodac, ze juz kiedys ( nawet nie tak dawno) wiozlam, mame z maluchami, ktore tez jeszcze slepe byly. Bylo ich 5.Jechaly bardzo daleko i nic sie nie stalo. Zabcia z Kunowej jechala do nas z maluchami, ktore jeszcze 3 tygodni nie mialy. Ponad 2000 km , a tozrabiaki wyrosly, jak rzadko ktore. Maja z Radomia z maluchami, ktore tez 10 dni mialy , do nas jechaly. jak do tej pory, wszystko zawsze bylo w porzadku. Inna sprawa, teraz te upaly. No sama nie wiem. Quote
agusiazet Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Dziewczyny ostrowieckie, przewoźcie Monę z dziećmi na ranczo, na razie to jedyna jej szansa - potem schron dla tych maluszków będzie domem, chcecie tego? Quote
Recommended Posts